Vi leverer ordrer som normalt (Læs mere)

×
  • Fri fragt over 499,- (ellers 29,-)
  • 365 dages retur/bytte
  • Gratis retur v/ombytning

Fatning til lamper - Køb din fatning her

Uanset om du mangler fatninger til lamper eller til stofledninger, så har vi et udvalg som bør kunne glæde dig. En fatning til lampe er typisk noget hvor du skal bruge en omløbsring, dem har vi nederst på siden. Lampefatninger er ofte skjult i lampen og derfor mindre designet. Vi har desuden et stort udvalg af porcelænsfatning i flotte farver.

Fatningssæt (sæt med fatning, stofledning og baldakin) - Dekorative Globepærer - Stofledninger

Læs mere

41 vare(r)

41 vare(r)

Stofledning til fatninger

Lampefatning til nem montering

Vi elsker farver, så derfor har vi fundet en stor leverandør med de fineste farvede fatninger i gummi (silikone). Der er virkelig mange forskellige farver at vælge imellem og vi elsker hver og en! Du kan findes de farvede silikone fatninger i flere forskellige designs som alle har sin charme. Du kan enten konbinere din egen farvede fatning med stofledning, så du får det look du helt selv vil have - eller hvis du skal bruge en ledning med fatning, skal du gå i vores anden kategori (klik på linket).

Lampefatning er typisk ikke så flot, hvis man må sige det. Men grunden er anturlig nok, at en lampefatning jo som ordet hentyder til, er gemt i lampen.

Porcelænsfatning til stofledninger

De mest solgte fatninger er porcelænsfatninger i sort eller hvid, da de både bruges til lamper og til at hænge løst med en pære i. Du finder oftest fatninger i blank sort eller blank hvid porcelæn, og de er egentligt lavet til at de skal se flotte ud, uden at stjæle billedet fra f.eks. din stofledning som du kan sætte i.
Vores porcelænsfatninger til stofledninger (og almindelige ledninger) er lavet i en god kvalitet og leveret med aflaster (en aflaster er den som sidder ovenpå fatningen og strammer om ledningen, så ledningen selv holder vægten). 
Men som noget nyt har vi også fået porcelænsfatninger i farver som kobber, messing og grøn samt blå. De er ret fine, særligt med en neutral stofledning til.

Tilbehør til fatninger:

Husk, at hvis du mangler en farvet fatning, så skriv endeligt til os!

Må jeg selv skifte fatning i lampen?

Det er et godt spørgsmål og ja, du må gerne skifte fatning på din lampe, men vær opmærksom på, at så snart du skifter ledning på dine lamper, så har du ikke længere garanti at hente fra leverandøren, eller fra stedet for du har købt det.

Du må ligeledes gerne selv sætte fatning på ledninger og bruge dem som f.eks. en dekorativ belysning i hjørnet af stuen. Det kræver ikke at du er elektriker, og du kan ret sikkert godt selv finde ud af at skifte fatning på ledningen.

Det sidste vi vil inde dig om er, at du skal huske at der ovenpå din fatning skal sidde en ledningsholder. En sådan "dims" er den du spænder omkring ledningen, sådan at ledningen kommer til at holde vægten, i stedet for at det er fatningen. Vi sælger alle vores fatninger med ledningsholder på.