Spar EKSTRA 8% på Outlet  > Kuponkode: ekstra8

×
  • 100 dages fortrydelsesret
  • Gratis fragt v/køb over 799,-
  • Gratis retur v/ombytning

Fatninger til ledninger i flere farver og former

Fatningssæt (sæt med fatning, stofledning og baldakin) - Dekorative Globepærer - Stofledninger

Læs mere

35 vare(r)

35 vare(r)

Fatninger til ledninger i flere farver og former

Vi elsker farver, så derfor har vi fundet en stor leverandør med de fineste farvede fatninger i gummi (silikone). Der er virkelig mange forskellige farver at vælge imellem og vi elsker hver og en! Du kan findes de farvede silikone fatninger i flere forskellige designs som alle har sin charme. Du kan enten konbinere din egen farvede fatning med stofledning, så du får det look du helt selv vil have - eller hvis du skal bruge en ledning med fatning, skal du gå i vores anden kategori (klik på linket).

Fatninger i porcelæn til stofledninger

De mest solgte fatninger er porcelænsfatninger i sort eller hvid, da de både bruges til lamper og til at hænge løst med en pære i. Du finder oftest fatninger i blank sort eller blank hvid porcelæn, og de er egentligt lavet til at de skal se flotte ud, uden at stjæle billedet fra f.eks. din stofledning som du kan sætte i.
Vores porcelænsfatninger til stofledninger (og almindelige ledninger) er lavet i en god kvalitet og leveret med aflaster (en aflaster er den som sidder ovenpå fatningen og strammer om ledningen, så ledningen selv holder vægten). 
Men som noget nyt har vi også fået porcelænsfatninger i farver som kobber, messing og grøn samt blå. De er ret fine, særligt med en neutral stofledning til.

Tilbehør til fatninger:

Husk, at hvis du mangler en farvet fatning, så skriv endeligt til os!

Vent venligst ...