Vi leverer ordrer som normalt (Læs mere)

×
  • Fri fragt over 499,- (ellers 29,-)
  • 365 dages retur/bytte
  • Gratis retur v/ombytning

Fatningssæt og fatninger med stofledning

Fatningssæt bruges både til pendelophæng, men også som frithængene lamper der pynter. Søger du pendelophæng, så har vi mange forskellige farver og former at tilbyde, kig bare kategorien igennem herunder.

Leveringstid 1-2 hverdage - Dekorative globepærer - Klynge med stofledninger - Baldakiner til stofledninger

Læs mere

28 vare(r)

28 vare(r)

Globepærer er store dekorative pærer

Pendelophæng til lamper

Har du en pendel som du skal have hængt op, hvor der ikke er ledning på, ja så mangler du et pendelophæng. Det er betegnelsen for et sådan i hvert fald, og de fås i mange forskellige salgs. Et pendelophæng (lampeophæng) er typisk betegnelsen for en ledning med baldakin og en fatning hvor du kan hænge din lampe i. Normalt sættes lampen fast ved, at du skruer den omløbsring af (ringen omkring fatningen), sætter din lampe eller din skærm på fatningen, og så skruer du igen omløbsringen på fatningen - så sidder lampen fast på pendelophænget.

De fleste vælger i dag stofledning i enten sort eller hvid. Fatningen er normalt mindre vigtig da den ofte er skjult bag lampen. Stofledning er også mere dekorativ, det giver din lampe et look med mere kvalitet, men det har ingen praktisk betydning i forhold til lampen eller strøm. VI sælger dog, stort set, kun pendelophæng med stofledning i dag, så det er en klar vinder hvis du spørger vores kunder.

Fatningssæt med farvet stofledning

Der er mange forskellige farver at vælge imellem - også mange forskellige med farvede stofledninger til enhver smag. Du kan vælge flere af dem med en valgfri farve på stofledningen og visse har sågar en farvet fatning. Vi har skruet priserne på fatningssæt så langt ned som det er muligt og det lidt billigere at købe fatningssæt til dit hjem. 
Hvis du skal lave en klynge med fatningssæt, så kan du evt. tilkøbe en baldakin (se under Tilbehør i menuen).

Skal du bruge en eller flere fatninger med ledning, så er du landet på den rigtige side. Vi har samlet alle vores samlede fatningssæt på én side, så du nemt kan finde lige den kombination du skal bruge fra os. Der er masser af vælge imellem og til mange forskellige priser, du skal bare finde det design du elsker. Det er også muligt at købe løs stofledning og løs fatning, men det er da bare nemmere at købe dem som sæt, ikke?

Sæt med ledning og fatning med stor pære

Alle vores fatningssæt passer til vores mange flotte globepærer med E27 fatning. Du kan altså frit vælge mellem alle vores store dekorative pærer til dit fatningssæt her på siden - bemærk også at der nu findes en masse LED globepærer på markedet, også med det "rigtige" varme gyldne lys.