Spar EKSTRA 8% på Outlet  > Kuponkode: ekstra8

×
  • 100 dages fortrydelsesret
  • Gratis fragt v/køb over 799,-
  • Gratis retur v/ombytning

Fatninger med stofledning - Vi har dit fatningssæt her!

Leveringstid 1-2 hverdage - Dekorative globepærer - Klynge med stofledninger - Baldakiner til stofledninger

Læs mere

28 vare(r)

28 vare(r)

Stofledning med fatning - Vi har dit fatningssæt her!

Skal du bruge en eller flere fatninger med ledning, så er du landet på den rigtige side. Vi har samlet alle vores samlede fatningssæt på én side, så du nemt kan finde lige den kombination du skal bruge fra os. Der er masser af vælge imellem og til mange forskellige priser, du skal bare finde det design du elsker. Det er også muligt at købe løs stofledning og løs fatning, men det er da bare nemmere at købe dem som sæt, ikke?

Fatningssæt med farvet stofledning

Der er mange forskellige farver at vælge imellem - også mange forskellige med farvede stofledninger til enhver smag. Du kan vælge flere af dem med en valgfri farve på stofledningen og visse har sågar en farvet fatning. Vi har skruet priserne på fatningssæt så langt ned som det er muligt og det lidt billigere at købe fatningssæt til dit hjem. 
Hvis du skal lave en klynge med fatningssæt, så kan du evt. tilkøbe en baldakin (se under Tilbehør i menuen).

Fint fatningssæt med stor glødepære

 Alle vores fatningssæt passer til vores mange flotte globepærer med E27 fatning. Du kan altså frit vælge mellem alle vores store dekorative pærer til dit fatningssæt her på siden - bemærk også at der nu findes en masse LED globepærer på markedet, også med det "rigtige" varme gyldne lys.

Vent venligst ...