• Fri fragt over 499,- (ellers 29,-)
  • 365 dages retur/bytte
  • Gratis retur v/ombytning

Vilkår og betingelser

 

1. Produktinformation
2. Betaling
3. Fortrydelsesret / Tilfreds eller pengene retur!
3.1 Gratis retur (ved ombytning)

4. Ansvarsfraskrivelse
5. Reklamation
6. Levering
7. Levering uden for Danmark
8. Persondatapolitik
9. Cookies
10. Logstatistik

 

1: Produktinformation

Alle priser dagspriser og er inkl. 25% moms og andre afgifter, dog fratrækkes dansk moms ved handel til lande uden for EU. Vores lagerstatus er vejledende, fra eget lager eller leverandørlager med forbehold for lagerfejl.


2: Betaling

Vi modtager Dankort, Visa/dankort, Visa, Visa Electron, Mastercard, Maestro, JCB. Der tages ikke gebyr ved betaling på LampeGuru.dk.

Derudover har du mulighed for at vælge Delbetaling med ViaBill.
Betaling via bankoverførsel (OBS! Ved bankoverførsel er du ikke beskyttet af indsigelsesordningen. Læs hvorfor).

Alle kortoplysninger sendes sikkert og krypteret til NETS via Epay betalingssystem og vi kan ikke trække flere penge end du har godkendt. Vi trækker først penge efter afsendelse. Vi benytter 3D Secure for ekstra sikkerhed mod kortsvindel.

 

3: Fortrydelsesret / tilfreds eller pengene retur

365 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen, er du ikke tilfreds kan du altså sende varen retur og få pengene for varen udbetalt, dog ikke for returporto.

Du må afprøve varen som du må i en fysisk butik, men ikke gøre egentligt brug af varen. Er varen brugt mere end dette, får du kun en del eller intet af købsbeløbet retur. Gem emballagen intakt i 365 dage da den er en del af varens værdi.

Hvis du fortryder købet, skal varerne sendes til: LampeGuru.dk, Slangerupvej 10, 4100 Ringsted - Det er ikke et krav, men ekspeditionen går hurtigere hvis du udfylder denne formular, eller bruger den, i pakken, sendte returformular. Du kan ikke benytte din fortrydelsesret blot ved at nægte modtagelse uden forudgående aftale med os.

Du får hele dit betalte beløb retur, returportoen skal du dog selv betale. Du får pengene tilbageført på samme måde som varen er betalt, så snart varen er kontrolleret af os. Pakker sendt pr. efterkrav modtages IKKE. Find udskriftsvenlig returformular her. 

Returneres en vare som har udløst en anden vare billigere eller gratis, skal begge vare returneres for at få fuld tilbagebetaling.

Vi er desuden en del af Købsgaranti ordningen fra Pricerunner, læs mere her.

 

3.1 Gratis retur (ved ombytning)

Som noget ekstraordinært tilbyder LampeGuru.dk at medsende en returlabel såfremt du, indenfor 365 dage, ønsker at ombytte en vare til en anden. Denne ekstra service kan kun benyttes én gang pr. ordre.

Sådan forgår det:

 1. Udfyld formularen her
 2. Bestil den nye ønskede vare og afvent pakken hvori der også ligger et retur fragtbrev.
 3. Send varen retur, pakket forsvarligt ind.

Du vil altså have 2 betalinger ude i en periode, men vi sender pengene retur til dig straks vi får varen tilbage (inkl. evt. betalt fragt på første ordre). Gælder kun ordre i Danmark.

  

4: Ansvarsfraskrivelse

Vi forbeholder os retten til, uden varsel, at ændre og opdaterer indholdet i Vilkår og betingelser.

 

5: Reklamation

Vi yder 2 års reklamationsret på alle varer, så du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene retur eller afslag i prisen afhængig af situation og at varen er reklamationsberretiget og ikke opstået ved fejlagtig brug eller skadeforvoldende adfærd. Garantien leveres af vores leverandører, men skal altid gå gennem os. Reklamation skal ske inden for "rimelig tid", men de første 2 mdr er altid rettidigt. Kontakt os via denne formular ved reklamation og gør som beskrevet for lettere ekspedition.

Varen sendes til: LampeGuru.dk, Slangerupvej 10, 4100 Ringsted 

Af lovmæssige årsager er her oplysninger til forbrugerklagenævnet: Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby - Tlf 41715000, www.forbrug.dk.

Ved tvist som kunde uden for Danmark, kan der klages her http://ec.europa.eu/consumers/odr/

Købeloven mangelsregler kan finde anveldelse ved reklamation (du kan vælge at få taget varen retur eller få rimelig afslag i prisen).

 

6: Levering

Vi bruger primært PostNord og GLS. Vejledende leveringstid kan ses ved hvert produkt, men typisk 1-7 hverdage. Pris fra 29,- til udleveringssted og fra 39,- til din adresse, dog somregel gratis ved køb over 499,- . Du kan altid se forventet leveringstid samt leveringspris i indkøbskurven.

 

7: Levering uden for Danmark

Du har mulighed for at få varer leveret til flere lande, se hvilke under bestillingsforløbet eller læs mere på vores side om levering, hvor du også kan læse om levering til andre lande end dem vi umiddelbart tilbyder. Fragt bestemmes ud fra hvilken land der sendes til og denne info kan også ses ved valg af land under bestillingen.

 

8. Persondatapolitik

For at du kan indgå aftale med os på LampeGuru.dk, har vi brug for følgende oplysninger: Navn, adresse, telefonnummer samt e-mail adresse.

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig. Personoplysningerne registreres hos LampeGuru.dk og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes. Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor. Direktøren og de ansatte hos LampeGuru.dk har adgang til de oplysninger, der registreres om dig. Den dataansvarlige på LampeGuru.dk er Steffen Andersen.

Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret. Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret. Oplysninger afgivet til LampeGuru.dk videregives eller sælges på ingen måde videre til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger. Som registreret hos LampeGuru.dk har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til LampeGuru.dk via e-mail info@lampeguru.dk

 

9. Cookies

På lampeguru.dk anvendes cookies med det formål at optimere websitet og dets funktionalitet, og dermed gøre besøget så nemt som muligt for dig.

Du kan til enhver tid slette cookies fra din computer, hvordan afhænger af din browser. Obs! Det besværliggør handlen hos os, hvis du ikke tillader cookies. 

 

10. Logstatistik

Vi bruger en logstatistik på LampeGuru.dk vilket betyder, at et statistik-system opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende vi har, hvor de kommer fra og hvor på websitet det forlades mv. Logstatistikken anvendes kun med det formål, at optimere LampeGuru.dk.

 

Har du spørgsmål, så tøv ikke med at kontakte os!

 

Ved bankoverførsel vil din bestilling først blive behandlet, når vi kan se din betaling på vores konto.