Vi leverer ordrer som normalt (Læs mere)

×
  • Fri fragt over 499,- (ellers 29,-)
  • 365 dages retur/bytte
  • Gratis retur v/ombytning

Baldakin til lampe

Find en baldakin til din lampe, som også giver liv til huset og fuldender din lampe eller ledninger. En baldakin er en skjuler til loftet, som skjuler det sted, hvor du sætter din lampe fast og kører ledningen videre over til strømudtaget. En baldakin behøver bestemt ikke at være kedelig eller hvid, den kan være i alle mulige farver og former, og materialer for den sags skyld. Find en baldakin til ophæng af lamper herunder.

Læs mere

16 vare(r)

16 vare(r)

Stofledning til baldakiner

Baldakin til flere lamper

Tendenserne indenfor boligindretning skifter ofte, men lige nu er det super-trendy med klynger af pærer med stofledninger. Måske overvejer du at købe en klyngelampe, eller også har du allerede én eller flere lamper, men måske mangler du en baldakin med flere huller? Klyngerne skal nemlig bruge en baldakin med flere huller til at fuldende lampen og ledningerne. Hos os kan du finde fine baldakiner med plads til flere ledninger, seks ledninger eller (næsten) lige det antal ledninger, som du vil have. Vores mest populære lige nu er baldakin med 3 huller som du kan sætte 3 lamper eller ledninger i.

Her er der også mulighed for at gå udenom de klassiske hvide, fordi vores udvalg af baldakiner med flere huller, findes i flere forskellige farver. Altså er der noget til dig, uanset om du er klassisk, moderigtig eller noget helt andet, og det kan også være derfor, at vores baldakin med flere huller sælger super godt. Hvis du ikke har nogen af delene selv, så vil vi anbefale dig at kigge på vores egne varer, som guider dig igennem klynge-købet: Design din egen 3-klyngependel. Har du andre spørgsmål til vores udvalg af baldakiner, skal du ikke tøve med at kontakte os – og ellers er det bare om at gå på opdagelse i vores spændende udvalg. 

Find tilbehør til baldakin:

Baldakin til ophæng af lamper

En baldakin er en anordning som er lavet til at skjule det sted du sætter lampen op. Det er typsik for at skjule den krog eller skrue du har bruge, sådan at du får en elegant, fin afslutning af lampen. Du kan bruge både stofledninger og plastledninger i vores baldakiner og de er alle monteret med en skrue, sådan at du kan skrue ledningen fast, så det ikke er selve baldakinen som holder lampen, men derimod er ledningen som holder lampen. 

Vores baldakiner er lavet i en fornuftig kvalitet, sådan at du kan sætter din baldakin op med ro i sindet. Det er nemlig et krav, at din lampe naturligvis ikke kan falde ned, hvis du altså har monteret det ordentlig. Vi håber du kan finde en tilfredsstillende sortiment af baldakiner hos os, og husk at vi har dag-til-dag levering af disse baldakiner.

Loft roset til lamper

Måske du ved det, måske du ikke gør. Men faktisk kaldes en baldakin også for en roset, eller en loftroset. Det er sådan set det præcis samme som en baldaking, det er et andet ord for det. Til de fleste lamper vi sender ud i dag, er der en loftroset med i æsken så du ikke skal tænke mere på det. Men måske du har en eller flere lamper som ikke har denne loftroset, eller måske du synes at den som fulgte med ikke er pæn, så kan du heldigvis købe dig til andet.

Vidste du iøvrigt, at der også findes en loftroset til skråloft? Det er fantastisk smart til dig som har loft til kip og gerne vil sætte lamper op, men som har svært ved at finde en roset som kan sidde på skråloft. Her har danske DybergLarsen fået lavet denne baldakin til skråloft som kan vinkles sådan, at ledningen vender nedad, og den ikke bare stikker ud som en normal baldakin. Så har du loft til kip og skal hænge lamper op, vil jeg anbefale dig, at købe en baldakin til skråloft.