• Fri fragt over 799,-
  • 100 dages retur
  • Gratis retur v/byt

Baldakiner som skjuler ophænget

Vi har masser af flotte baldakiner i mange flotte farver, som giver liv til huset og fuldender dine lamper eller ledninger. En baldakin er en skjuler til loftet, som skjuler det sted, hvor du sætter din lampe fast og kører ledningen videre over til strømudtaget. En baldakin behøver bestemt ikke at være kedelig eller hvid – den kan være i alle mulige farver og former, og materialer for den sags skyld. FInd baldakiner til ophæng af lamper herunder.

Læs mere

15 vare(r)

15 vare(r)

15 vare(r)

15 vare(r)

Stofledning til baldakiner

Baldakiner til tre eller flere stofledninger

Tendenserne indenfor boligindretning skifter ofte, men lige nu er det super-trendy med klynger af pærer med farvede stofledninger. Måske overvejer du at købe en klynge, eller også har du allerede én eller flere, men måske mangler du en baldakin? Klyngerne skal nemlig bruge en baldakin til at fuldende lampen og ledningerne. Hos os kan du finde fine baldakiner med plads til tre ledninger, seks ledninger eller (næsten) lige det antal ledninger, som du vil have.

Her er der også mulighed for at gå udenom de klassiske hvide, fordi vores udvalg af baldakiner med flere huller, findes i flere forskellige farver. Altså er der noget til dig, uanset om du er klassisk, moderigtig eller noget helt andet - og det kan også være derfor, at vores baldakiner med flere huller sælger super godt. Hvis du ikke har nogen af delene selv, så vil vi anbefale dig at kigge på vores egne varer, som guider dig igennem klynge-købet: Design din egen 3-klyngependel. Har du andre spørgsmål til vores udvalg af baldakiner, skal du ikke tøve med at kontakte os – og ellers er det bare om at gå på opdagelse i vores spændende udvalg. 

Find tilbehør til baldakiner:

Baldakiner til ophæng af lamper

En baldakin er en anordning som er lavet til at skjule det sted du sætter lampen op. Det er typsik for at skjule den krog eller skrue du har bruge, sådan at du får en elegant, fin afslutning af lampen. Du kan bruge både stofledninger og plastledninger i vores baldakiner og de er alle monteret med en skrue, sådan at du kan skrue ledningen fast, så det ikke er selve baldakinen som holder lampen, men derimod er ledningen som holder lampen. 

Vores baldakiner er lavet i en fornuftig kvalitet, sådan at du kan sætter din baldakin op med ro i sindet. Det er nemlig et krav, at din lampe naturligvis ikke kan falde ned, hvis du altså har monteret det ordentlig. Vi håber du kan finde en tilfredsstillende sortiment af baldakiner hos os, og husk at vi har dag-til-dag levering af disse baldakiner.