14 vare(r)

14 vare(r)

Baldakiner til loftet i farver og former

Vi har masser af flotte baldakiner i mange flotte farver som giver liv til huset og fuldender dine lamper eller ledninger. En baldakin er en skjuler til loftet, som skjuler det sted hvor du sætter din lafte fast og kører ledningen videre over til strømudtaget. En baldakin behøves bestemt ikke at være kedelig eller hvid, nej, den kan være i alle mulige farver og former - og materialer for den sags skyld. 
Vi har lige nu masser af farvede baldakiner til loftet som kan pifte din lampe op eller sætte kulør på dit hjem. Find de mange fine silikone baldakiner herover og lad dig endeligt ikke stoppe af farverne! Mangler du tilbehør til dine baldakiner, så kig med herunder.

Baldakiner til 3 eller flere stofledninger

Det er super-trendy lige nu med klynger af pærer med farvede stofledninger og disse klynger skal bruge en baldakin. Du kan finde fine baldakiner med plads til 3 ledninger, 6 ledninger eller (næsten) lige som du vil have det hos os. Baldakinerne med flere huller findes i flere forskellige farver og sælges super godt. Hvis du ikke har nogle af delene selv, så kan vi anbefale at kigge på vores egen vare, som guider dig igennem klynge-købet: Design din egen 3-klyngependel.

Find tilbehør til baldakiner:

Vent venligst ...