Spar EKSTRA 8% på Outlet  > Kuponkode: ekstra8

×
  • 100 dages fortrydelsesret
  • Gratis fragt v/køb over 799,-
  • Gratis retur v/ombytning

Farvede stofledninger m/u fatning - i bedste kvalitet!

Ægte stofledninger - Klyngelampe med stofledninger - Baldakiner - Fatninger - Dekorative globepærer

Læs mere

34 vare(r)

34 vare(r)

Farvede stofledninger til billige priser fra NUD Collection

Vi har masser af smarte farvede stofledninger til billige priser og mindst lige så vigtigt, i en super god kvalitet. Prisen er noget af det laveste du kan finde på nettet - du kan jo prøve at sammenligne os med andre som sælger ledninger på nettet. For os er det vigtigt, at have en god pris på stofledninger da mange ofte køber flere end et par stykker, og vi har derfor valgt en leverandør med gode priser og styr på kvaliteten i deres produktion. Er du ikke tilfreds med prisen på vores ledninger så skriv bare til os og sig hvor du kan finde dem billigere, så kigger vi gerne på det. :-)

Find stofledning i lige den farve du skal bruge - Kæmpe udvalg!

Skal du have lidt flere farver på hjemmet, så er farvede stofledninger en rigtig god og billig måde at gøre det på. Du kan f.eks. lave en klyngependel af stofledninger i stærke farver, eller måske bare sammensætte nogle mere neutrale farver - vælg de farver du vil have! Vi sørger altid for, at have et stort udvalg af farvede ledninger så du har masser af vælge imellem, finder du ikke liiige den farve du søger, så kig gerne på www.nudcollection.com - finder du noget vi ikke har, så kan vi skaffe det hjem til dig.

Stofledning med fatning i sort eller hvid porcelæn

En storsællert' er de farvede stofledninger med fatning som enten kan bruges i en lampe du har, sammen med en skærm du tilkøber eller du kan vælge bare, at hænge en stofledning med fatning og globepære (stor pære). Det giver en super fed effekt og et skønt lys f.eks. over bordet eller et par stykker hængende i hjørnet af stuen til at lyse lidt op. Vi har vores stofledninger på 3 meter med enten hvid fatning eller sort fatning - begge fatninger er lavet i flot porcelæn med en flot finish. Du kan, under hver farve, vælge om du bare vil have 3 meter ledning eller om du vil have sort/hvid porcelænsfatning med (der medfølger også machende baldakin).
Lav din egen billige stofledning med fatning, læs vores blogindlæg og få masser af info - det er ret nemt! 

Vi har kun stofledninger i den bedste kvalitet

For os er kvalitet super vigtigt og vi har prøvet et par forskellige leverandører af stofledninger. Vi er uden tvivl mest til de stofledninger som NUD Collection laver. De har en god tyk kvalitet, som er vævet ordenligt og produceret med fokus på kvalitet. Men lige så vigtigt for kvalitetsfølelsen er, at den farve du får altid er den samme. Det vil sige at der skal ikke være farveforskel på 2 ellers ens stofledninger fra NUD. Har du købt en stofledning som du ikke er tilfreds med, så skriv til os og vi hjælper dig videre. 

Tilbehør til farvet stofledning til gode priser

Vi synes lige, at vi skal nævne vores store udvalg af tilbehør til stofledninger. Der kan selvfølgeligt være meget at vælge imellem, men alt efter hvad du skal bruge ledningen til, har vi delt det lidt mere overskueligt op herunder:

Ledning skal bruges til lampe: Så kan du måske finde noget el-tilbehør som du skal bruge, f.eks. et pendelophæng eller en svanehals.

Ledning skal bruges som lampe: Så kan du f.eks. købe ledningen med fatning og så sætte en flot globepære i.

Ledninger til klyngependel: Skal du lave en klyngependel, så vælg dine ledninger og tilkøbe en baldakin med 3 huller eller en baldakin med 7 huller.

Vent venligst ...