I DAG 15% EKSTRA på outlet
Brug kuponkode: sommer

×
  • Fri fragt over 799,- (ellers 39,-)
  • 100 dages retur/bytte
  • Gratis retur v/ombytning

8 eventyrlige lyskæder til børneværelset, dit barn vil elske

16. jan. 2019

Lys børneværelset op med farverige lyskæder, som giver et blødt og dæmpet lys - og samtidig virker eventyrlige og legende. Lyskæderne kan nemt flyttes og placeres anderledes end traditionelle børnelamper, og du kan derfor komplementere den normale belysning med hyggebelysning og lyskæder til børneværelset.

Lamper giver lys og glæde, og kan gøre hele forskellen på børneværelset. Det kan for eksempel være en loftlampe, så der stadig kan leges i de mørke aftentimer og i vinterhalvåret. Eller måske en sengelampe, som kan bruges, når der skal læses godnathistorie, tjekkes for uhyrer under sengen og skabes en dejlig, rolig stemning inden sengetid. Du kan også finde lamper, som ikke kun skaber lys, men også bidrager til hyggen og fungere som en flot indretningsdetalje. Og det er som regel den type lys, der er den sjoveste at indrette med - det lys der tilføjes til allersidst, når den generelle, overordnede og praktiske belysning er på plads. Vi taler selvfølgelig om lyskæder til børneværelset og dekorative lamper, som giver stemningslys og får værelset til at føles hyggeligt og lækkert.

Èn af de ting vi elsker allermest ved de fine lyskæder til børneværelset er, at du nemt og billigt kan skabe en afslappet og hyggelig stemning. Og eftersom lyskæderne findes i et hav af farvekombinationer og temaer – som passer til både drengeværelset og pigeværelset, er det ikke svært at finde én lyskæde, der passer ind på dit barns værelse og samtidig matcher din indretningsstil.

Vi har helt sikkert en lyskæde til børneværelset, som dit barn vil elske - og du kan jo passende tage dit barn med på råd, hvis det har et ønsker til farve og stil.

8 eventyrlige lyskæder til børneværelset

 

1. Iris Light Birdie lyskæde i farverne: hvid, grå, lyserød og orange. 

 

2. Iris Light Fairytale lyskæde i farverne: hvid, blå, grøn, lyserød og gul.

 

3. Iris Light Tivoli lyskæde med bolde i stærke farver

 

4. Iris Light Flamingo lyskæde med bolde i hvide, lyserøde og pink nuancer.

 

5. Iris Light Mellow lyskæde i farverne: blå, grå og pink.

 

6. Iris Light Breeze lyskæde i farverne: blå, grå, grøn og creme.

 

7. Iris Light Spring lyskæde med bolde i pastel farver.

 

8. Iris Light Dream Catcher lyskæde med bolde i lilla nuancer.

 

Se hele udvalget af flotte og farverige lyskæder til børneværelset her.

Måske vores blogindlæg "vågelampe til stikkontakt - og natlamper til børn" også er noget for dig? Du kan også tage et kig på vores kategori med børnelamper.

 

Posted in: Guides og tricks
Del dette