Vi leverer ordrer som normalt (Læs mere)

×
  • Fri fragt over 499,- (ellers 29,-)
  • 365 dages retur/bytte
  • Gratis retur v/ombytning

Iris Lights lyskæder med farvede kugler

Iris Lights lyskæder er en udspringer af de kendte Happy Lights som laver smukker farverige lyskæder med kugler og LED lys. Giver både et smukt element i boligindretningen, og et dejligt lys som skaber hygge og stemning. Køb Iris Lights lyskæder med farvede kugler online her.

Læs mere

41 vare(r)

41 vare(r)

Iris Lights lyskæder med bolde

Iris light giver liv, hvor end du placerer dem – måske i en reol, hængende ned fra loftet eller i en glasskål, som kan pynte ethvert bord eller enhver vindueskarm. Og når vi siger, vi forbinder Iris Lights med farver, så mener vi massere af smukke farver. Iris Lights elsker vi hos LampeGuru.dk også farver, men det betyder bestemt ikke, at du kun kan finde lyskæder fra Happy Light med pang-farvede kugler – nej, for vi elsker kombinationen af farver, som lige så godt kan være jordinspirerede farver som pangfarver. Derfor kan du altid finde et kæmpe udvalg af Happy Lights lyskæder med farvede bolde hos os, og skulle der være en lyskæde eller farve fra Happy Lights, som, du synes, vi mangler i vores sortiment, så skriv det endelig bare til os, og vi skaffer den.

Alle de smukke, farverige bolde er håndlavet på flotteste vis. Det giver ikke alene et godt resultat, men også arbejde til en gruppe Thailandske kvinder, som har lavet disse bolde længe før Happy Lights kom til. Det kræver øvelse at mestre, men giver også et fantastisk flot resultat når man sætter de fine Happy Lights kugler på en lyskæde. De laver boldene i mere end 40 forskellige farver med inspiration fra hele verden.

Er Iris Lights og Happy Lights det samme?

Hvis du undrer dig over hvad forskellen på Iris Lights og Happy Lights er, så læs med her. Kort fortalt så opstod Iris Lights af nød. Af nød på den måde, at Happy Lights var blevet så populært, at de ikke kunne følge med den efterspørgsel der var på lyskæderne fra dem. Derfor valgte en svensker at tage kampen op, producere lyskæderne som vi elsker og kender, bare med en bedre kvalitet på selve LED lyskæderne og så sørge for, at have så mange på lager, at der kunne leveres når butikkerne bestilte dem. Og det er faktisk lykkes ret godt. 

I dag har vi skiftet alle lyskæderne ud med Iris Lights så du i dag får næsten alle de andre pakker af lyskæder med enten 20 kugler eller 35 kugler, med smukke nuancer og med en LED lyskæde indeni som ikke går i stykker! Vi er super glade for vores samarbejde med Iris Lights som det er i dag, og vi ser frem til endnu flere flotte lyskæder fra dem.

Det skal bestemt ikke være nogen hemmelighed at vi er meget begejstrede over at vi endeligt at har fået Happy Lights lyskæderne i vores sortiment. Faktisk har vi ventet længe for når en vare er SÅ populær som Happy Lights lyskæder er, så kan man ikke tage imod alle kunder på én gang. Succe'en for det lille belgiske firrma er stor og det er fuldt forståeligt. De håndlavede, smukke stofkugler i de mange fine farver gør sig utroligt godt mange steder.

Find Happy Lights Big lamper

Udover de utroligt populære lyskæder fra Happy Lights, kan du også finde deres smukke Big lamper på LampeGuru.dk. Lamperne består af store, farvede bomuldskugler, som er håndlavet af kvinder i Thailand. De sidder dagligt og laver de smukke Big lamper, som skaber lys, stemning og glæde i hele verden for os. Big lamperne findes som pendler (hængelamper), som klyngependler og som bordlamper og gulvlamper med farvede kugler. De er superskønne og virkeligt dekorative at have i hjemmet, hvor end du bruger dem. Mange bruger de store lamper (som fås i op til Ø40 cm) som børnelamper, men også som lamper over spisebordet, sofabordslamper eller som en dekorativ farve-frisk sofalampe, der kan gøre alle i godt humør. Du kan også kombinere Big lamperne fra Happy Lights i forskellige farver og størrelser, så du får et fantastisk og unikt lys i dit hjem.