Tilfreds eller penge tilbage 100 dages fortrydelsesret

Fragt: 39,- Gratis v/køb over 998,-

GRATIS RETUR v/ombytning

Happy Lights

Happy Lights lyskæder med farvede kugler

Find de smukke lyskæder fra Happy Lights med farvede bolde hos LampeGuru.dk - Når vi siger farver, så mener vi i masser af smukke farver! Som Happy Lights, elsker vi også farver og det betyder bestemt ikke, at du kun kan finde lyskæder med pang-farvede kugler, nej, for vi elsker kombinationen af farver som lige så godt kan være jordfarver. Derfor kan du altid finde et kæmpe udvalg af Happy Lights lyskæder med farvede bolde hos os og skulle der være en farvet lyskæde fra Happy Lights (se f.eks. deres hjemmeside www.happylights.be - åbner i nyt vindue) som du mangler, så skriv det endeligt bare til os og vi skaffer den.
Du kan bruge de farvede kugle-lyskæder fra Happy Lights på mange måder i din indretning, det er faktisk kun fantasien som sætter grænserne.

Find Happy Lights Big lamper på LampeGuru.dk

Derudover har vi fået de smukke lamper fra Happy Lights. Lamperne består af store, farvede bomuldskugler som er håndlavet af kvinder i Thailand. De sidder dagligt og laver de smukke Big lamper som skaber lys og glæde i hele verden for os. 
Big lamperne findes som pendler (hængelamper), som klyngependler og som bordlamper og gulvlamper med farvede kugler. De er super skønne og virkeligt dekorative at have i hjemmet hvorend du bruger dem. Mange bruger de store lamper (som fås i op til Ø40 cm) som børnelamper, men også som lamper over spisebordet, sofabordslamper eller som en dekorativ farve-frisk sofalampe.

Design din egen Happy Lights lampe i klynge

Du kan selvfølgeligt også designe din helt egen Happy Lights klynge af farvede bolde som kan hænge ved siden af sofaen og skabe liv og lys. Du kan sætte klyngerne sammen i massevis af kombinationer, med lige præcis de farver du bedst kan lide.
Lige nu har vi mere end 18 forskellige farvede kugler du kan lave en stor lampe af eller en Happy Lights klynge med 2 farvede kugler eller sågar en klynge med 3 bolde!
Prøv at lave din egen lampe med de farver som passer til dit hjem - vi elsker dem og vi er sikre på at du også kommer til det.Vent venligst ...