Julegave køb: Bestil frem til 20/12

×
  • Fri fragt over 799,-
  • 100 dages retur
  • Gratis retur v/byt

Happy Lights lyskæder med farvede kugler

Når man hører navnet Happy Lights, kan man næsten ikke andet end at blive i godt humør. Det er der også god grund til, fordi Happy Lights står bag de smukke lyskæder med forskellig farvede bolde, som kun kan gøre én i godt humør. Hos LampeGuru.dk finder du et stort udvalg af de farverige Happy Lights, som du måske allerede har fået spottet på din vej mange gange før – som dekoration i et butiksvindue eller hjemme hos nogle, du kender. Happy Lights er nemlig blevet rigtig populære de sidste par år. Måske er det farverne, eller fordi du kan designe din helt egen lyskæde, som passer til dit hjem og din personlige stil og smag? Det kan også være, fordi du kan bruge de farvede kugle-lyskæder fra Happy Lights på så mange måder i din indretning, at det faktisk kun er fantasien, som sætter grænserne. 

Læs mere

38 vare(r)

38 vare(r)

38 vare(r)

38 vare(r)

Happy light giver liv, hvor end du placerer dem – måske i en reol, hængende ned fra loftet eller i en glasskål, som kan pynte ethvert bord eller enhver vindueskarm. Og når vi siger, vi forbinder Happy Lights med farver, så mener vi massere af smukke farver. Happy Lights elsker vi hos LampeGuru.dk også farver, men det betyder bestemt ikke, at du kun kan finde lyskæder fra Happy Light med pang-farvede kugler – nej, for vi elsker kombinationen af farver, som lige så godt kan være jordinspirerede farver som pangfarver. Derfor kan du altid finde et kæmpe udvalg af Happy Lights lyskæder med farvede bolde hos os, og skulle der være en lyskæde eller farve fra Happy Lights, som, du synes, vi mangler i vores sortiment, så skriv det endelig bare til os, og vi skaffer den.

Find Happy Lights Big lamper på LampeGuru.dk

Udover de utroligt populære lyskæder fra Happy Lights, kan du også finde deres smukke Big lamper på LampeGuru.dk. Lamperne består af store, farvede bomuldskugler, som er håndlavet af kvinder i Thailand. De sidder dagligt og laver de smukke Big lamper, som skaber lys, stemning og glæde i hele verden for os. Big lamperne findes som pendler (hængelamper), som klyngependler og som bordlamper og gulvlamper med farvede kugler. De er superskønne og virkeligt dekorative at have i hjemmet, hvor end du bruger dem. Mange bruger de store lamper (som fås i op til Ø40 cm) som børnelamper, men også som lamper over spisebordet, sofabordslamper eller som en dekorativ farve-frisk sofalampe, der kan gøre alle i godt humør. Du kan også kombinere Big lamperne fra Happy Lights i forskellige farver og størrelser, så du får et fantastisk og unikt lys i dit hjem.

Design din egen Happy Lights lampe i klynge

Du kan selvfølgelig også designe din helt egen Happy Lights klynge af farvede bolde, som kan hænge ved siden af sofaen og skabe liv og lys. Du kan sætte klyngerne sammen i massevis af kombinationer, med lige præcis de farver du bedst kan lide. Lige nu har vi mere end 18 forskellige farvede kugler, du kan lave en stor og personlig lampe af eller en Happy Lights klynge med 2 farvede kugler eller sågar en klynge med 3 bolde! Lad dig inspirere af vores udvalg af farverige lamper fra Happy Lights eller prøv at lave din egen lampe med de farver, som passer til dit hjem – det er kun fantasien, der sætter grænser. Vi elsker Happy Lights, og vi er sikre på, at du også kommer til det.