GRATIS røgalarm i dag
v/køb over 200 kr.

×
  • Fri fragt over 799,-
  • 100 dages retur
  • Gratis retur v/byt

Vågelampe til stikkontakt | Find din natlampe til børn

Af Steffen Andersen 24. sep. 2018

Sover dit barn uroligt når det er helt mørkt? Eller har du selv brug for orienteringslys?

>> Se alle vågelamper 

 

Vågelampe til stikkontakt

En vågelampe er en lampe som lyser svagt i mørket og mange modeller er til direkte montering i din egen stikkontakt. Det gør dem utrolig nemme lige at stikke i kontakten og tænde når du går i seng. En vågelampe er altså en slags beroligende lys-lampe som har en svagt lyst som ikke lyser hele rummet op. Det vil altså altid bare have til formål, at lyse ganske svagt så du kan finde hen til stikkontakten ved døren.

Vågelamper til stikkontakt er praktik da de i dag ikke bruger ret meget strøm, grundet at lyskilden er med LED. Men en vågelampe behøver bestemt ikke være kedelig, tag f.eks. at kigge på vores vågelamper med farvet lys, de er da ret fine, ikke?

Natlampe til børn stikkontakt

 

Natlampe til børn stikkontakt

Især mange børn er utrygge ved at sove alene i et mørkt rum om natten. Derfor er der mange børn som har, eller ønsker sig, en natlampe til til stikkontakt, så de altid kan se noget lys et stedet i børneværelset. Det kan skabe en enorm tryghed og gøre forskellen på om nogle børn kan falde i søvn eller ej. 

Vi har også en natlampe til børn til stikkontakt med farvet lys som ikke bare giver et almindelig hvidt lys, men i stedet er skønt farvet lys. Det kan gøre, at børn føler sig endnu mere trygge ved at sove i værelset, da de ved det farvede lys får lidt ekstra at kigge på, og du på den måde kan aflede deres opmærksomhed med farvet natlys.

Og bare rolig, selvom vi siger natlampe med farvet lys, så betyder det ikke at det en en discolampe. For på trods af at det er farvet lys, er det stadig en natlampe til stikkontakt og den er derfor stadig kun lavet som vågelampe.

Vågelampe til stikkontakt med farvet lys

>> Se alle vågelamper 

 

Natlampe til stikkontakt

De fleste natlamper til stikkontakt har et super dejligt og rolie lys, sådan at det ikke vil holde dig vågen om natten. Du bør heller ikke vågne af, at din natlampe er tændt om natten, heller ikke selvom du kigger med ansigtet over imod den.

En natlampe til stikkontakt er ikke farlig at have tændt om natten, men den kan derimod hjælpe dig når du vågner, så du har en svagt lys du kan ledes over imod, uden at du bliver blændet af skarpt lys. Det er super praktisk hvis du har en stikkontakt ved døren ud af rummet, men du kan også sagtens sætte en natlampe med vågelys op i andre stikkontakter i huset, eller værelset.

 

Køb natlys på LampeGuru.dk

Vi har samlet flere forskellige modeller af natlys til stikkontakt i vores kategori "Batterilamper", og du kan også finde lamperne ved at trykke på varerne du finder i forbindelse med dette blogindlæg.

Har du spørgsmål til natlys lamper, så skriver eller ringer du endelig bare til os.

Del dette