GRATIS FRAGT I DAG (GLS)

×
 • Fri fragt over 799,-
 • 100 dages retur
 • Gratis retur v/byt

Fejl på Philips Hue systemet? - Find løsningen her

Af Steffen Andersen 17. okt. 2017

Hvis du har problemer med dit Philips Hue system, så læs med her. Vi har løsningen til dig. 

 

Typiske fejl med Philips Hue 

Vi har her listet de fejl op som vi oftest hører fra vores kunder, og som vi selv har oplevet. Har du en fejl som ikke er beskrevet herunder, så skriv eller ring til os.
Vi forsøger at holde guiden opdateret, men da der ofte kommer opdateringer, kan stien ind til løsningen ændre sig lidt, eller skifte navn - giver det problemer, så kontakt os bare.

 

 • Pære eller lampe kan ikke findes i app
  Søg efter pæren manuelt, ved at skrive lampen/lyskildens serienummer ind (står på selve lyskilden - på lamper indeni tæt på printpladen).
  Åben Hue app -> Settings -> Light Setup -> PLUS tegn -> Add serial number

 

 • Min pære/lampe blinker og/eller reagerer ikke fra app
  Hvis en Hue pære blinker, kan det være tegne på, at din lampe har en løs forbindelse. Har du sikret dig, at den ikke har det (skru pæren ordenlig i, tjek strømmen), skal du nulstille pæren ved at slette den i Appen og manuelt tilføje den igen - Virker det heller ikke, er din Hue pære defekt, tag kontakt til din Hue forhandler.
  Åben Hue app -> Settings -> Light Setup -> PLUS tegn -> Add serial number

 

 • Motion Sensor, Tap eller Dimming Switch kan ikke findes i app
  Søg efter din Tap, Switch og motion sensor som en Accessory og ikke som en lyskilde.
  Åben Hue app -> Settings -> Accessory Setup -> PLUS tegn -> Følg instruktioner

 

 • Tap eller Dimming Switch mister forbindelse til app/Hue
  Mister en af dine Hue enheder forbindelsen til Hue systemet er første step, at prøve at connecte den til Hue systemet igen.

 

 • Hvor mange lyskilder kan jeg have på en Bridge?
  Du kan have op til 50 lyskilder (både pærer og lamper) på en Hue Bridge - det er testet til at virke med op til 64 lyskilder, men der ikke supporteret eller anbefalet af Philips, da det kan påvirke performance på systemet.

 

 • Kan jeg have flere Hue Bridges?
  Hvis du har brug for flere lyskilder end der kan forbindes til en bridge, så skal du have en bridge mere. Du kan tilføje en bridge mere i din App, men de 2 bridges kan ikke forbindes til hinanden. Appen giver dig bare mulighed for at skrifte hurtigt imellem de to. Du kan altså ikke forbinde de 2 systemer, da de vil optræde som hvert sit. Det er derfor heller ikke muligt f.eks. at indstille en Switch til at slukke alt lys på begge bridges.

 

 • Hvor mange Hue Accessories kan jeg have på en Bridge?
  Du kan have op til 200 regler på din bridge. Hver accesories optager forskellige antal regler. En Dimming Switch optager som standard 20 regler, en Motion Sensor optager 8 regler og en Tap optager 4 regler. Men opsætter du dine Accessories i Apple Home App i stedet for Hue Appen, så tæller reglerne ikke med i regnstykket og du kan derfor have flere tilsluttet end hvad de 200 regler begrænser. 

 

 • Kan ikke finde min Bridge i App
  Kan skyldes du har fået en ny Router - I så fald skyldes det at Bridgen har fået tildelt en ny IP, som den ikke kan forstå, så du skal tage og slukke og tænde for strømmen på både Router og Bridge - vent til alle lamper lyser konstant blå på Bridge og det skulle virke igen.

 

 • Virker Dimming Switch til Lightstrips?
  Ja du kan godt bruge en Dimming Switch på en Lightstrip, men kun hvis du har en Bridge.

 

 • Kan jeg bruge en almindelig dæmper kontakt til Hue?
  Nej du kan ikke bruge almindelige dæmperkontakter til Hue. Du kan være heldig at det ikke på virker Hue, hvis den altid står på 100%, men dette er langt fra sikkert.

 

 • Kan jeg bruge Hue med IHC?
  Det korte svar er nej - Du kan ikke bruge Hue med IHC, da de styres på forskellige måder. Der findes dog muligheder for at kombinere disse systemer, men det kræver noget udstyr og det er noget vi ikke supportere, men vil du vide mere så Google: Visility

 

 • Kan jeg bruge Hue udendørs?
  Ja det kan du godt hvis du bruger en udendørslampe som er IP godkendt til udendørs brug. Hue lyskilder tåler temperaturer fra -10 til 40 grader. Motion Sensoren er ikke godkendt til udendørs brug, men vores erfaring viser at det godt kan lade sig gøre, hvis den sidder tørt og sikkert. Det er kun batterierne der kan tage skade.

 

 • Hvordan styrer man sit Hue lys når man ikke er hjemme?
  Du skal oprette en Hue profil, som giver dig adgang til betjening af HUe lys, når du ikke er hjemme. 
  Åben Hue app -> Explore -> Log in -> Opret din profil

 

 • Min Hue lampe skal ikke sidde på strømudtaget, men der er ingen indgang til strømledningen
  Philips laver ikke hul til ledninger i deres baldakiner. Du skal selv lave et hul. Er materialet aluminium er det nemmeste at bruge en rund fil til at lave en lille fordybning som passer med en ledning. Materialet er nemt at arbejde i.

 

 • Lightstrip Plus kan jeg bruge det afklippet stykke?
  Nej det kan man ikke som sådan. Når du klipper i din Lightstrip, så kan du ikke sætte ny strip, eller forlænger kabler på efterfølgende, ligsom du heller ikke kan bruge det afklippet stykke. Kun hvis du selv kan lodde er der mulighed for at bruge det afklippet, men det er ikke noget vi anbefaler.

 

 • Lightstrip Plus lyser forskelligt
  Vi ser ofte, at Lightstrip Plus lyser forskellige farver langs strippen, særligt efter man han afklippet den. Men kører du et par fingre ned langs strippen, vil du i de fleste tilfælde kunne presse dioderne indeni på plads, og derved lyser alle dioder igen ens.

 

Fejl på Hue i forbindelse med andre app's

Da Philips Hue jo også kan styres via andre app's vil vi gerne hjælpe dig her også. Har du noget at tilføje, så skriv endelig bare til os.

 • Apple Homekit app gør Hue lyset langsomt
  Der er ikke det store at gøre ved dette desværre. Vi regner med, at det løses hen ad vejen, men styre du Hue via Apple Homekit, vil du opleve lidt forsinkelse på lys-styringen.

 

Philips Hue på LampeGuru.dk

 

Nyttige links til dette indlæg

Se alt Philips Hue på LampeGuru.dk

Købt Hue hos LampeGuru.dk som er defekt? - Udfyld formularen her

Gå til forsiden af LampeGuru.dk

 

Del dette