• Fri fragt over 799,-
  • 100 dages retur
  • Gratis retur v/byt

Philips Hue pærer og Hue lamper

Hue er smart belysning som (nemt) styres og indstilles via en app i din smartphone, tablet eller på de trådløse Hue kontakter. Med Philips Hue kan du sætte dit lys til automatisk at slukke og tænde, du kan skifte mellem arbejds- og hyggelys med ét klik, du kan (uden installation) få kontakter lige dér hvor du mangler, som kan styre dén lampe du ønsker. Med Hue bestemmer du!

Du skal ikke skifte dine lamper, men bare sætte Hue pærer i dine egne lamper. Når du første gang skal have Philips Hue, skal du vælge et Hue Starter Kit, hvorefter du kan tilslutte alt Hue via app.

Der findes 3 serier i Hue, som fortæller hvilke lysfarver pærerne kan lyse. Hue White lyser almindelig varmhvidt (som normale lyksilder), Hue White Ambiance kan lyse alle hvide nuancer (fra varmt hyggelig, til koldt arbejdslys), og Hue White Color Ambiance kan lyse alle hvide nuancer samt 16 mio farver (dig som vil kunne alt fra hverdag til fest).

Kontakt os, vi ved alt om Hue - Eller læs vores blog om Hue, samt vores facebook.

hue-homepage
 

Køb Philips Hue Lamper og pærer

Philips Hue er det nye inden for lys i hjemmet - her betjenes lyset via en App på din telefon eller tablet. Om du er til iPhone eller Android, så har du mulighed for at tænde, slukke, ændre lysstyrke og få dine lamper til at skifte farve. Alle produkterne fra Hue serien har LED som lyskilde og har derfor et lavt strømforbrug, men samtidig en utrolig kraft. Vi har ALT Philips hue på lager til omgående levering, så skynd dig ind og bestille. Vi har desuden de populære Hue Lavvolt Udendørslamper du selv må montere.
Søger du lamper, så se her.

Philips Hue lamper med Hue i

Philips Hue lamperne, Hue Iris, Hue Go og Hue Bloom og lysbåndene Hue Lightstrip Plus  har den fantastiske mulighed at de skifte farve.
Der er ikke mindre en 16 millioner forskellige farver at vælge i mellem - også helt alm. varmhvidt lys. Så der burde være mulighed for at finde et lys der passer til de fleste stemninger, både til hverdag og fest er Philips Hue et hit hos os.
Farveskiftet foregår via philips Hue App'en og her er selvfølgelig også mulighed for automatisk farveskift, samt stille vækning (app tilkøb), disco-lys og meget andet.

Philips Hue White - trådløs dæmpbar LED pære

Philips Hue White er en pære der også her betjenes via Hue App. Det specielle ved denne pære er at den kun har hvidt lys. Er man ikke til det farverige, men stadig vil have mulighed for at betjene lyset, herunder også styrken, via sin telefon eller tablet, så er det pæren man skal vælge. Disse pærer kan kombineres med de farverige lamper fra Hue så det hele styres fra en og samme enhed. 

Philips Hue pærer med farver

Vi har selvfølgeligt også de smarte Hue pærer som kan skifte farve. LED pærerne har, ligesom Hue lamperne, 16 mio farver at vælge imellem - heriblandt også alm hvid farve så du kan bruge den som alm. pære. Hue pæren med farveskift er super nem at montere, du sætter den i din lampe med stor (E27) fatning, sætter din Bridge til og vupti, du er klar til at hente App'en og gå igang. Det er både muligt at skifte farve på pæren, at dæmpe pæren og det aller fedeste ved Philips Hue er, at du kan sætte den til at skifte farve selv, sætte discolys på eller skabe en hyggelig steming til en rolig aften.

Har du et Philips tv med Ambilight fra 2013 eller nyere har du mulighed for at linke Philips Hue lamperne til tv'et. Du placere simpelhen en lampe på hver side og via et par tryk i Hue App så forlænger lamperne lyset fra Ambiligt tv'et. De skrifter så farve i takt med lyset på tv'et og kan også indstilles til at blinke hvis du ser fodbold og dit hold scorer et mål.

Har du spørgsmål - så skriv dem endelig på mail eller fang os på chatten!