WEEKEND-UDSALG
Klik her og se tilbud

×
  • Fri fragt over 799,- (ellers 39,-)
  • 100 dages retur/bytte
  • Gratis retur v/ombytning

Dansk Brugervejledning til Philips Hue

Af Bo Egede Johannesen 11. maj 2018

VI elsker Philips Hue. Skal du bruge hjælp til at opsætte Philips Hue på dansk, så finder du nærmest ingen hjælp i form af en brugervejledning, eller guide vedlagt produktet. Ej heller har Philips Hue en dansk brugervejledning liggende tilgængelig online. Hvad gør du så? Det har LampeGuru da svaret på :)

Se også: Typiske Philips Hue fejl - og løsninger

 

Dansk vejledning til Philips Hue

Vi har herunder en video brugervejledning til opstart af Philips Hue på dansk.

 

 

Dansk video-guide til Hue installation

Hvis du allerede har Philips Hue derhjemme i dag, så er du nok klar over, at en dansk brugervejledning ikke sådan er lige til at finde - den følger nemlig ikke med fra start. Det gør den ikke fordi, at Philips har en holdning til at deres app skal være så intuitiv nem at finde ud af, at du ikke har brug for en vejledning i det hele taget. Og vi synes faktisk de er nået ganske langt.

Men mangler du alligevel lidt hjælp til den første del af Philips Hue installation så har vi lavet en dansk Philips Hue installations guide vist på video, sådan at du kan få de første enkle stepsvist med en video, så er du rigtig godt på vej. Og har du købt dit Philips Hue på LampeGuru så lover jeg dig, at vi også hjælper dig videre hvis du skulle have spørgsmål til dit Philips Hue efterfølgende.

 

Jeg har ikke Philips Hue i dag

Er du en af dem som endnu ikke har Philips Hue lys derhjemme, så er det endelig bare at se at komme igang for du bliver glad for det. Vi har en garanti som lyder Tilfreds eller Pengene Retur - hvilket betyder, at kan du ikke lide Philips Hue når du har købt det hos os, så kan du sende det retur og få dine penge tilbage. Du kan endda teste Hue pærerne af i op til 14 dage, så du kan få lov at se om det er noget for dig eller ej. 

Vi anbefaler dig, at du starter med at læse lidt om Philips Hue. Vores anbefaling er, at du læser kom Kom igang med Philips Hue guide som tager et par minutter at læse, og herefter vil du have en basalt overblik over hvad der findes og hvad Hue kan. Derefter vil du blive ledt videre til køb af et Philips Hue Startsæt og så er du klar inden for 1-2 dage med at lege med Philips Hue.

Vi glæder os til at byde dig velkommen til Philips Hue belysning.

 

Se alt Philips Hue på LampeGuru

 

Posted in: Philips Hue Update
Del dette