Spar 10% EKSTRA på alt UDSALG  ▶  Skriv kuponkoden "spar10"

×

Store dekorative pærer - Globepærer med gyldent lys

LED Globepærer - Globepærer med synlig glødetråd - Globepærer med sparerpære og Halogen

Dekorative Globepærer (store pærer)

En Globepære er faktisk bare en betegnelse for store dekorative pærer. Oftest bruges globepærer i lamper hvor pæren er synlig da det giver en super flot effekt til hele lampen. Mange bruger også globepæren direkte i farvede stofledninger med fatning, f.eks. sat i en klynge i hjørnet af stuen.
Globepærer fås i alle afskygninger er både super dekorative og giver super god belysning. Faktisk er globepærer oprindeligt lavet til lamper hvor pæren er synlig og det giver også en fed effekt. Du kan bruge globepærer mange stedet og i mange lamper, både hvor du kan se globepæren igennem skærmen eller hvor du vil kunne se globepæren nedefra og op i lampen.

Hvilke globepærer findes der?

Vi har gjort det nemmere at finde DIN globepære, så der er delt op i:

De fleste globepærer er 25W – 60W og du kan sagtes få en globepære med synlig glødetråd, altså en stor pære med glødetråden som kan ses igennem pæren. Det gør at globepæren bliver virkelig fin og meget elegant.
Vi sælger klart flest globepærer til farvede stofledninger med fatning, da det ikke bare er smukt, men helt unikt lys at se på og giver en fantastisk stemning. Vi har massevis af globepærer til farvede stofledninger med fatning som er lige til at sætte i og sætte op.
De mest populære globepærer er med synlig glødetråd, men også LED globepærer er en populær vare. De store, flotte dekorative pærer er billige i forhold til størrelsen og klar til brug.

Hvilken globepære skal jeg vælge?

For at hjælpe dig lidt, lister vi nogle muligheder op her, så du har noget at gå ud fra.
- Hyggebelysning: Vælg op til 40W globepærer, de lyser godt op uden af det bliver for meget.
- Klyngependel: Vælg op til 40W globepærer. Alt over der vil blive for meget medmindre du går efter rigtigt meget lys. 
- Over spisebordet eller køkkenbordet mv: Vælg 60W pærer, de giver et godt og brugbart lys.

Vi har globepærer i flere størrelser, du kan f.eks. få en globepærer i ø6 cm, ø10 cm eller ø12,5 cm. Husk også at de fleste globepærer kan dæmpes, pånær nogle globe sparepære samt globe LED pærer, men det kan du læse inde på selve pæren.

Vent venligst ...