• Fri fragt over 799,- (ellers 39,-)
  • 100 dages retur/bytte
  • Gratis retur v/ombytning

Store dekorative pærer = Globepærer

En globepære er en stor dekorative pære som ofte bruges frit hængende i en lampe eller fatning. Globepærer er perfekt som hyggebelysning i en fin klyngelampe i hjørnet af stuen. Store dekorationspærer bliver også ofte brugt over spisebordet, netop på grund af det hyggelige gyldne lys. De fleste globepærer har en lysfarve som er mere gylden/gullig end normale pærer, det gør at de ikke skinner i øjnene. Den mest solgte store pære er størrelsen Ø12,5 cm H17 cm.

Læs mere

42 vare(r)

42 vare(r)

Fatningssæt til store dekorative pærer

Dekorative Globepærer (store pærer)

En Globepære er faktisk bare en betegnelse for store dekorative pærer. Oftest bruges globepærer i lamper hvor pæren er synlig da det giver en super flot effekt til hele lampen. Mange bruger også globepæren direkte i farvede stofledninger med fatning, f.eks. sat i en klynge i hjørnet af stuen.
Globepærer fås i alle afskygninger og er både super dekorative, samt den giver super god belysning. Faktisk er globepærer oprindeligt lavet til lamper hvor pæren er synlig og det giver også en fed effekt. Du kan bruge globepærer mange stedet og i mange lamper, både hvor du kan se globepæren igennem skærmen eller hvor du vil kunne se globepæren nedefra og op i lampen.

Det er faktisk smartere end du måske lige tænker over. Du kan nemlig få flere af globepærerne her i kategorien med en udskiftelig G9 stiftpære inden. Det vil altså sige, at hvis din globepære springer, så kan du nøjes med at skifte den lille G9 stiftpære indeni, og så virker din pære straks igen.
En G9 globepære med halogen lyskilde giver altid et godt lys, perfekt hvis du skal have kraftigt lys eller et godt lys over dit køkkenbord. En dekopære med G9 pære indeni sørger for et godt lys, helt som du kender det fra normale pærer - samtidig med at du får en dekorativ pære som giver stemning og stil.

Hvilke globepærer findes der?

I dag er der kun LED globepærer, derfor er der ikke nogle særlige valg du skal tage i denne forbindelse. Fordelen ved at de store dekorationspærer er med LED er, at de holder i mange år, ofte mellem 15-20 år, og kun bruger et minimum af strøm.

De fleste globepærer er 25W – 60W og du kan sagtes få en globepære med synlig glødetråd, altså en stor pære med glødetråden som kan ses igennem pæren. Det gør at globepæren bliver virkelig fin og meget elegant.
Vi sælger klart flest globepærer til farvede stofledninger med fatning, da det ikke bare er smukt, men helt unikt lys at se på og giver en fantastisk stemning. Vi har massevis af globepærer til farvede stofledninger med fatning som er lige til at sætte i og sætte op.
De mest populære globepærer er med synlig glødetråd, men også LED globepærer er en populær vare. De store, flotte dekorative pærer er billige i forhold til størrelsen og klar til brug.

Hvilken globepære skal jeg vælge?

For at hjælpe dig lidt, lister vi nogle muligheder op her, så du har noget at gå ud fra.
- Hyggebelysning: Vælg op til 40W globepærer, de lyser godt op uden af det bliver for meget.
- Klyngependel: Vælg op til 40W globepærer. Alt over der vil blive for meget, medmindre du går efter rigtigt meget lys. 
- Over spisebordet eller køkkenbordet mv: Vælg 60W pærer, de giver et godt og brugbart lys.

Vi har globepærer i flere størrelser, du kan f.eks. få en globepærer i ø6 cm, ø10 cm eller ø12,5 cm. Husk også at de fleste globepærer kan dæmpes, pånær nogle globe sparepære samt globe LED pærer, men det kan du læse inde på selve pæren.