Vi leverer ordrer som normalt (Læs mere)

×
  • Fri fragt over 499,- (ellers 29,-)
  • 365 dages retur/bytte
  • Gratis retur v/ombytning

Stor dekorative pære = Globepære

En globepære er en stor dekorative pære som ofte bruges frit hængende i en lampe eller fatning. Globepære er perfekt som hyggebelysning i en fin klyngelampe i hjørnet af stuen. Stor dekorationspære bliver også ofte brugt over spisebordet, netop på grund af det hyggelige gyldne lys. De fleste globepærer har en lysfarve som er mere gylden/gullig end normale pærer, det gør at de ikke skinner i øjnene. Den mest solgte store pære er størrelsen Ø12,5 cm H17 cm.

Læs mere

51 vare(r)

51 vare(r)

Fatningssæt til store dekorative pærer

Globepære er en stor pære

En Globepære er faktisk bare en betegnelse for en stor pære. Oftest bruges en globepære i lamper hvor pæren er synlig da det giver en super flot effekt til hele lampen. Mange bruger også globepære direkte i farvede stofledninger med fatning, f.eks. sat i en klynge i hjørnet af stuen. Globepære fås i alle afskygninger og er både super dekorative, samt den giver super god belysning. Faktisk er globepære oprindeligt lavet til lamper hvor pæren er synlig og det giver også en fed effekt. Du kan bruge globepære mange stedet og i mange lamper, både hvor du kan se globepæren igennem skærmen eller hvor du vil kunne se globepæren nedefra og op i lampen.

Det er faktisk smartere end du måske lige tænker over. Du kan nemlig få flere af globepærerne her i kategorien med en udskiftelig G9 stiftpære inden. Det vil altså sige, at hvis din globepære springer, så kan du nøjes med at skifte den lille G9 stiftpære indeni, og så virker din pære straks igen. En G9 globepære med halogen lyskilde giver altid et godt lys, perfekt hvis du skal have kraftigt lys eller et godt lys over dit køkkenbord. En dekopære med G9 pære indeni sørger for et godt lys, helt som du kender det fra normale pærer - samtidig med at du får en dekorativ pære som giver stemning og stil.

Dekorationspære

Langt de fleste globepærer bliver i dag solgt som dekorationspære i diverse lamper hvor pæren er synlig. Og i langt de fleste tilfælde er dekorationspære netop tænkt som dekoration som f.eks. til at give et hyggelys i hjørnet af stuen eller som ekstra belysning hvor det ikke er tænkt som det primære lys i rummet. Derfor skal du ikke tænke en dekorationspære som en god belysning over dit køkkenbord, men i stedet som en måde at få en dekorativ belysning i dine lamper.

Vi har mange forskellige typer af dekorationspære og langt de fleste er i dag med LED, hvilket giver dig et dejligt lys og samtidig en stor strømbesparelse. Desuden holder en LED dekorationspære i mange år, ofte helt op til 20 år eller 20.000 brændetimer, og taget det i betragtning og sammen med at du løbende har en stor strømbesparelse betydet det, at LED dekorationspære er en meget billig investering. 

I dag har vi mange kunder som er fantastisk glad for deres dekorationspære og de bliver i dag brugt mange forskellige steder i hjemmet. Vi holder også meget selv af de dekorationspærer vi har i hjemmet og vi bruger dem både i lamper hvor dekorationspæren er synlig, men også i lamper hvor den valgte dekorationspære er mindre synlig, men hvor vi går efter at få det behagelige gylde lys som vi godt kan lide.

Hvilke globepærer findes der?

I dag er der kun LED globepærer, derfor er der ikke nogle særlige valg du skal tage i denne forbindelse. Fordelen ved at de store dekorationspærer er med LED er, at de holder i mange år, ofte mellem 15-20 år, og kun bruger et minimum af strøm. De fleste globepærer er 2W – 6W LED og du kan sagtes få en globepære med synlig glødetråd, altså en stor pære med glødetråden som kan ses igennem pæren. Det gør at globepæren bliver virkelig fin og meget elegant. 

Vi sælger klart flest globepærer til farvede stofledninger med fatning, da det ikke bare er smukt, men helt unikt lys at se på og giver en fantastisk stemning. Vi har massevis af globepærer til farvede stofledninger med fatning som er lige til at sætte i og sætte op.
De mest populære globepærer er med synlig glødetråd, men også LED globepærer er en populær vare. De store, flotte dekorative pærer er billige i forhold til størrelsen og klar til brug.

Hvilken store pærer skal jeg vælge?

For at hjælpe dig lidt med valg af store pærer, lister vi nogle muligheder op her, så du har noget at gå ud fra.
- Hyggebelysning: Vælg op til 2-3W globepærer, de lyser godt op uden af det bliver for meget.
- Klyngependel: Vælg en LED globepære på 2-3W . Alt over der vil blive for meget, medmindre du går efter rigtigt meget lys. 
- Over spisebordet eller køkkenbordet mv: Vælg 6W globepære, de giver et godt og brugbart lys.

Vi har globepærer i flere størrelser, du kan f.eks. få en globepærer i ø6 cm, ø10 cm eller ø12,5 cm. Husk også at de fleste globepærer kan dæmpes, pånær nogle globe sparepære samt globe LED pærer, men det kan du læse inde på selve pæren.