Vi leverer ordrer som normalt (Læs mere)

×
  • Fri fragt over 499,- (ellers 29,-)
  • 365 dages retur/bytte
  • Gratis retur v/ombytning

Find alt i El-tilbehør her!

Vi har samlet det mest almindelige tilbehør, som du skal bruge når du sakl montere dine lamper. Og bare rolig, vi kan hjælpe dig, uanset om du har købt dine lamper her hos os eller hos en anden lampeleverandør, for meget af vores tilbehør er nemlig universalt og passer til de fleste lamper. Hvis dette ikke er tilfældet, har vi sørget for at gøre opmærksom på det under vores produktbeskrivelser, så du undgår fejlkøb.

Læs mere

1-51 af 65

1-51 af 65

Meget fladt stik til ledninger

El-tilbehør giver dine lamper det sidste pift

Måske tænker du, at vi gør et lige lovligt stort nummer ud af noget, der “bare” er tilbehør. Men hvis du spørger os, så mener vi faktisk, at det helt rigtige tilbehør til dine lamper er vigtigt, fordi den lille ting kan gøre en stor forskel. El-tilbehør giver nemlig tit det sidste “finish” til dine lamper, og derfor kan det helt rigtige tilbehør give dine lamper den helt rigtige funktionalitet og det helt rigtige udtryk i loftet eller på væggen. Det vi prøver at sige er, at el-tilbehør ikke kun giver et praktisk pift. Afbrydere, svanehalse og pendelophæng, som er en del af vores udvalg, fås nemlig i forskellige designs, og derfor er el-tilbehør vigtigt, hvis du ønsker, at det flotte og funktionelle ved en lampe virkelig skal gå op i en højere enhed.

Køb afbryder, svanehals og pendelophæng her

Hos LampeGuru.dk har vi lidt af hvert til den mest almindelige montering af dine lamper, hvor afbryder, svanehals og pendelophæng er en essentiel del af vores sortiment inden for el-tilbehør. En afbryder er faktisk bare en tænd/sluk-kontakt, som de fleste lamper jo skal bruge, så du kan få lys. Hos LampeGuru.dk kan du finde afbrydere i sort, hvid, brun og bronze, som gør, at du nemt kan få lys og samtidig variere lampens udtryk. En svanehals er ophæng til dine pendellamper, og derfor er det stort set det samme som et pendelophæng. Forskellen er, at en svanehals næsten gør ophænget usynligt. Uanset hvilket tilbehør, du lige står og mangler, er det fælles for alt vores tilbehør, at det er nemt at montere - og dermed kan du let få glæde af din lampe eller variere din lampes udtryk ved at gå på opdagelse i vores almindelige udvalg af el-tilbehør.