• Fri fragt over 799,-
  • 100 dages retur
  • Gratis retur v/byt

Find alt i El-tilbehør her!

Mangler du el-tilbehør til dine lamper, så kan LampeGuru.dk hjælpe dig. Vi har nemlig det mest almindelige tilbehør, som du skal bruge, når du er kommet dertil, hvor du skal montere dine lamper i hjemmet. Og bare rolig, vi kan hjælpe dig, uanset om du har købt dine lamper her hos os eller hos en anden lampeleverandør, for meget af vores tilbehør er nemlig universalt og passer til de fleste lamper. Hvis dette ikke er tilfældet, har vi sørget for at gøre opmærksom på det under vores produktbeskrivelser, så du undgår fejlkøb. Måske har du lige købt en ny lampe, arvet en lampe eller gravet en gammel lampe frem fra gemmerne, men du mangler lige det sidste, før du kan få glæde af din nyfundne lampe - så kan vi heldigvis hjælpe dig. Med det mest almindelige el-tilbehør i vores sortiment, har vi for det meste alt det du skal bruge, når du skal agere i rollen som handyman eller handywoman, og montere dine lamper i hjemmet, uanset om de er nye eller gamle. Vi har alt fra lyssensor, afbryder og svanehals her hos LampeGuru.dk, så gå på opdagelse i vores udvalg af el-tilbehør, og lad os endelig høre fra dig, hvis du mener, at der er noget vi mangler i vores sortiment.

Læs mere

1-51 af 60

1-51 af 60 resultater

1-51 af 60

1-51 af 60

Meget fladt stik til ledninger

El-tilbehør giver dine lamper det sidste pift

Måske tænker du, at vi gør et lige lovligt stort nummer ud af noget, der “bare” er tilbehør. Men hvis du spørger os, så mener vi faktisk, at det helt rigtige tilbehør til dine lamper er vigtigt, fordi den lille ting kan gøre en stor forskel. El-tilbehør giver nemlig tit det sidste “finish” til dine lamper, og derfor kan det helt rigtige tilbehør give dine lamper den helt rigtige funktionalitet og det helt rigtige udtryk i loftet eller på væggen. Det vi prøver at sige er, at el-tilbehør ikke kun giver et praktisk pift. Afbrydere, svanehalse og pendelophæng, som er en del af vores udvalg, fås nemlig i forskellige designs, og derfor er el-tilbehør vigtigt, hvis du ønsker, at det flotte og funktionelle ved en lampe virkelig skal gå op i en højere enhed.

Køb afbryder, svanehals og pendelophæng her

Hos LampeGuru.dk har vi lidt af hvert til den mest almindelige montering af dine lamper, hvor afbryder, svanehals og pendelophæng er en essentiel del af vores sortiment inden for el-tilbehør. En afbryder er faktisk bare en tænd/sluk-kontakt, som de fleste lamper jo skal bruge, så du kan få lys. Hos LampeGuru.dk kan du finde afbrydere i sort, hvid, brun og bronze, som gør, at du nemt kan få lys og samtidig variere lampens udtryk. En svanehals er ophæng til dine pendellamper, og derfor er det stort set det samme som et pendelophæng. Forskellen er, at en svanehals næsten gør ophænget usynligt. Uanset hvilket tilbehør, du lige står og mangler, er det fælles for alt vores tilbehør, at det er nemt at montere - og dermed kan du let få glæde af din lampe eller variere din lampes udtryk ved at gå på opdagelse i vores almindelige udvalg af el-tilbehør.