Vi leverer ordrer som normalt (Læs mere)

×
  • Fri fragt over 499,- (ellers 29,-)
  • 365 dages retur/bytte
  • Gratis retur v/ombytning

LED lampe batteri

Det smarte ved en LED lampe batteri er at den ikke kræver strøm fra en stikkontakt, naturligvis. Du kan derfor sætte disse LED lampe batteri næsten alle steder i dit hjem, nogle kan endda tages med udenfor. En LED lampe batteri er især populære i tøjskabe, garderober, trapper, kældre, små rum, over døre og mange andre steder. Fælles for dem alle er at der tit er behov for lys steder hvor der normalt ikke er belysning nok. Find alle vores LED lampe med batteri herunder.

Læs mere

50 vare(r)

50 vare(r)

Opladelige lampe med farvet lys

Lampe til batteri til steder uden strøm

Lampe til batteri er geniale hvis du mangler lys, hvor der ikke er strømudtag eller en lampe i forvejen, Det kan typisk være steder hvor der ikke er trukket strøm udendørs, over hoveddøren, i skuret eller lign. Men der er også mange steder indendørs hvor du kan mangle strøm, her vil en lampe til batteri være fantastisk. Vi hører ofte om, at man har en kælder hvor der ikke er strøm, et lille viktualierum eller andre ligneden steder - og så er en elektriker altså lidt dyr, at få ud for at trække strøm hvorfor en lampe til batteri er et hit.

Der findes lamper til batteri der er gode til at oplyse trappetrin, døråbninger, gardarober, gangarealer eller mindre rum. Faktisk er det lige før der er batterilamper til hvad som helst. Se det store udvalg her af ledningsløse lamper. Batterilamper er også kendt som små hjælpere, eller little helpers. Vi har fået et stort sortiment, og især Osram har gjort meget for, at tilbyde et stort udvalg af disse små hjælpe-lamper til batteri med LED lys.

Lampe på batteri med sensor

En lampe på batteri med sensor er gode fordi de udover ikke at kræve strøm fra ledning, sørger for at tænde og slukke når du har brug for det. Ved bevægelser tænder de selv og slukker selv efter et vist antal sekunder. De fleste batterilamper har monteret en sensorlampe, så man på den måde sparer mest muligt på batteriet, ved kun at have lyset tændt, når det er nødvendigt. Batteri lampe sensor lamper er gode til steder hvor du kræver lidt ekstra lys når det er mørkt. Det vil typisk være i skuret, ved trappen, i klædeskabet, på badeværelset eller på børneværelset. Det gode er også, at de ikke lyser så meget, så du vil blive generet af det, hvis du bruger dem som natlys. 
TIP: Du kan også montere en batteridrevet LED lampe under din seng, så når du træder ud (og det er mørkt), så har du lidt ekstra lys at navigere i.

Vågelys 

Vågelys bruges som en hjælp til børn der skal sove, og gerne vil have lidt lys til at kunne orientere sig. Osram laver forskellige vågelys, som figurer, eller små lamper med hvidt eller farvet lys. Perfekt til en rolig nat. Men også voksne og ældre kan have gavn af en vågelampe, da den gør det nemmere at finde over mod døren når det er mørkt. En vågelampe giver ikke ret meget lys, men nok til at kunne navigere efter det, hvilket gør den velegnet til mange stedet i hjemmet. Vores vågelamper sættes direkte i stikkontakten og der er naturligvis ingen risiko for, at nogle små fingre får stød.

Du kan faktisk også bruge en batteridrevet lampe som vågelys om natten og det kan endda være en ekstra fordel, da en batteridrevet lampe som vågelys så kan ligge på natbordet ved siden af sengen. Det er praktisk for barnet som følger sig utrygt ved mørke så har de en batteridrevet lampe tæt på sig. Men også til voksne som måske skal på toiletbesøg om natten er en batteridrevet lampe praktisk fordi, at du kan bruge den som guide-lys på vej fra sengen og ud på toilettet.