Julegave køb: Bestil frem til 20/12

×
  • Fri fragt over 799,-
  • 100 dages retur
  • Gratis retur v/byt

Batterilamper med LED lys

Det smarte ved en batterilampe, er at den ikke kræver strøm fra en stikkontakt. Du kan derfor sætte den næsten alle steder i dit hjem, nogle kan endda monteres udenfor. Batterilamper er især populære i tøjskabe, garderober, trapper, kældre, små rum, over døre og mange andre steder. Fælles for dem alle er at der tit er behov for lys steder hvor der normalt ikke er belysning nok. 

Læs mere

32 vare(r)

32 vare(r)

32 vare(r)

32 vare(r)

Opladelige lampe med farvet lys

Lamper til batteri til steder uden strøm

Batterilamper er geniale hvis du mangler lys, hvor der ikke er strømudtag eller en lampe i forvejen, Det kan typisk være steder hvor der ikke er trukket strøm udendørs, over hoveddøren, i skuret eller lign. Men der er også mange steder indendørs hvor du kan mangle strøm. Vi hører ofte om, at man har en kælder hvor der ikke er strøm, et lille viktualierum eller andre ligneden steder - og så er en elektriker altså lidt dyr, at få ud for at trække strøm.

Der findes lamper til batteri der er gode til at oplyse trappetrin, døråbninger, gardarober, gangarealer eller mindre rum. Faktisk er det lige før der er batterilamper til hvad som helst. Se det store udvalg her af ledningsløse lamper. Batterilamper er også kendt som små hjælpere, eller little helpers. Vi har fået et stort sortiment, og især Osram har gjort meget for, at tilbyde et stort udvalg af disse små hjælpe-lamper til batteri med LED lys.

Sensorlamper til batteri

Sensorlamper med batteri er gode fordi de udover ikke at kræve strøm fra ledning, sørger for at tænde og slukke når du har brug for det. Ved bevægelser tænder de selv og slukker selv efter et vist antal sekunder. De fleste batterilamper har monteret en sensorlampe, så man på den måde sparer mest muligt på batteriet, ved kun at have lyset tændt, når det er nødvendigt. 

Batteri-sensor lamper er gode til steder hvor du kræver lidt ekstra lys når det er mørkt. Det vil typisk være i skuret, ved trappen, i klædeskabet, på badeværelset eller på børneværelset. Det gode er også, at de ikke lyser så meget, så du vil blive generet af det, hvis du bruger dem som natlys. 
TIP: Du kan også montere en sensor-batterilampe under din seng, så når du træder ud (og det er mørkt), så har du lidt ekstra lys at navigere i.

Vågelys til stikkontakten

Vågelys bruges som en hjælp til børn der skal sove, og gerne vil have lidt lys til at kunne orientere sig. Osram laver forskellige vågelys, som figurer, eller små lamper med hvidt eller farvet lys. Perfekt til en rolig nat.

Men også voksne og ældre kan have gavn af en vågelampe, da den gør det nemmere at finde over mod døren når det er mørkt. En vågelampe giver ikke ret meget lys, men nok til at kunne navigere efter det, hvilket gør den velegnet til mange stedet i hjemmet. Vores vågelamper sættes direkte i stikkontakten og der er naturligvis ingen risiko for, at nogle små fingre får stød.

Osram små hjælpe-lamper "Little Helpers" 

Som beskrevet lidt herover, så har Osram lavet en stor serie af batteri lamper som både er billige og utroligt anvendelige mange stedet i hjemmet. Osram kalder selv deres små lamper for "Little Helpers", altså små hjælpere - for det er netop sådan, at disse små lamper skal ses.

Batterilamper kan nemlig endnu ikke erstatte almindelige lamper, og det er endnu ikke muligt at få lamper på batteri som giver så meget lys, at de kan erstatte en plafond i kælderen. Men de kan som ordet fortæller, sagtens bruges som en lyshjælp i hjemmet.

En af de mest solgte batterilamper er dem til tappen. De er super gode fordi at netop trappebelysning kan være vigtig for mange, da det kan være svært at se trin hele vejen - og desværre er det sjældent, at der er trukket strøm på trappeopgangen. Derfor kan du nemt og billigt få lys på trappen, sådan at du kan få ekstra sikkerhed omkring trappen.