Bytte julegave? 100 dages returret

×
  • Fri fragt over 799,-
  • 100 dages retur
  • Gratis retur v/byt

Varmestyring via en App - Vi giver dig overblikket

App styret varme har i mange år bare været et Danfoss domæne, men sådan er det nødvendigvis ikke længere. I dag er der mange muligheder indenfor varmestyring, vi giver dig nedenfor et overblik, så du nemmere kan vælge systemet der er rigtigt for dig.

 

Fordelen ved varmestyring via App

Fordelene er ret lige til når vi snakker varmestyring via App. Det er ret simpelt: med de traditionelle gammeldags termostater, så har dit hjem den samme temperatur døgnet rundt. Med et appstyret varmestyringssystem, så har du mulighed for at lade temperaturen falde nogle grader i de timer du enten sover eller ikke er hjemme. Systemerne kan selv regne ud hvornår de skal hæve varmen igen for at der er varmt når du igen er hjemme. Denne lille ændring kan give dig op ca. 30% besparelse på varmeregningen, alt efter hvilken løsning du vælger.


Tado varmestyring


 


 

Forskellen på de forskellige systemer

Selve varmestyringen ved de forskellige produkter er meget ens, du opsætter dit varmeforbrug efter din daglig dag. Forskellen er integration med andre systemer og måden det hele forbindes på. 

Tado og Netatmo systemerne bruger en Bridge til at kommunikere, hvilket vil sige at du har adgang til styring både via dit lokale netværk, samt fjernadgang.
Elgato forbindes via Bluetooth og Apple Homekit og kræver ikke en Bridge for lokal adgang, men skal du have fjernadgang, så kræves der et AppleTV.

Tado og Netatmo har integrationer med Apple Homekit, Google Home og Amazon Alexa - hvor Elgato kun har Apple Homekit integration.

Varmestyring 

Læs mere

6 vare(r)

6 vare(r)

6 vare(r)

6 vare(r)

Kan jeg selv skifte mine termostater?

Ja du kan sagtens selv skifte termostaterne i dit hjem - Det er faktisk super enkelt, og der er ingen change for det vælter ud med vand, når du tager termostaten af, da det er et lukket system. Nogle termostater skal bare drejes af og andre holdes på plads med en enkelt skrue. Vær opmærksom på at varmen skrues helt op, når der ikke sidder termostat på radiatoren. Når du køber nye termostater, følger der typisk flere forskellige adaptere med, hvis termostaten ikke passer direkte.

 

Sluk for varmen i sommermånederne

Du kan i Appen til alle vores Appstyret termostater, slukke for varmen i de måneder om året, hvor det ikke er nødvendigt, det gøres meget simpelt i Appen. Selvom varmen er slukket, så sørger termostaterne for at holde stiften i radiatoren i bevægelse engang om måneden, for at sikre at den ikke sætter sig fast, det kan de nemt gøre når de står slukket over længere tid. Du har sikkert prøvet at en radiator ikke har ville varme efter at have været slukket over sommeren, dette slipper du for her.