Vi leverer ordrer som normalt (Læs mere)

×
  • Fri fragt over 499,- (ellers 29,-)
  • 365 dages retur/bytte
  • Gratis retur v/ombytning

Tado - Smart styring af varmen i hjemmet

Tado hjælper dig med styring og regulering af dit hjems varmeforbrug. Via en App har du adgang til at styre Tado termostater rundt omkring i huset. Tado vurderer at du kan spare op til 31% på varmeregningen på årsbasis. Hvorfor bruge energi til opvarmning af dit hjem når du ikke er hjemme? Vælg Tado ud fra anvendelse:

Læs mere

10 vare(r)

10 vare(r)

Tado smart varmestyring

Tado er tysk kvalitet med hovedsæde i München - De startede med en ide om at det skal være muligt at leve komfortabelt og samtidig være miljømæssig forsvarlig. Undersøgelser viser at en tredje del af verdens energiforbrug går til opvarming/nedkøling af bygninger. De fleste systemer er fra ikke-smart teknologi, faktisk er det ret forældret teknologi der bruges til dette. Tado vil med deres produkter gøre op med dette og sørge for at nedbringe noget af alt den energi der går til spilde.

Smart styring af termostater

Når det kommer til varmestyring i dit hjem, så er der rigtig mange der i Danmark bruger fjernvarme og radiatorer som varmekilde. Med termostater fra Tado vil du kunne styre varmen direkte på hver enkelt radiator via en App. Du kan f.eks. skrue varmen ned når du ikke er hjemme - Appen kan selv sørge for at skrue op igen når du er på vej hjem. Du kan også skrue ned for varmen i de rum du ikke bruger også om natten, der behøver f.eks. ikke være 22 grader i stuen midt om natten. Alt dette kan du med disse termostater fra Tado.

Smart Thermostat fra Tado

Tado Smart Thermostat er til dig der har gasfyr, oliefyr, jordvarme eller lignende - Her kan du styre varmeforbruget på selve fyret og på den måde styre varmen i hele huset. TIl dette formål sættes et termostat op på væggen der enten er forbundet med kabel eller trådløs, som så kan styres via App. Har du flere termostater i dag, f.eks. i hvert rum, så kan du også tilkøbe ekstra trådløse termostater til erstatning af disse. På den måde får du App styret varme i hvert rum.

Dette system kan også bruges hvis du har gulvvarme. Dette Tado system siges at virke til 95% af det varmesystemer der findes. Herunder kendte mærker så som Bosch, Junkers, Viessmann, vaillant osv.

Tado Smart A/C Control

Til dig der har Air Condition i hjemmet kommer her Tado Smart A/C Control - Et Apparat der via App kan styre din air condition op og ned automatisk eller manuel, både når du er på farten og derhjemme. Det siges at du kan spare op til 40% i strøm på din Air condition - Det eneste det kræver er at du i dag har en fjernbetjening, som dette produkt kan erstatte. 

Tado giver stor besparelse

Det er ikke for sjov at Tado synes du skal skifte dit nuværende varmesystemsstyring ud - eller fordi det kan styres via en smart App. Nej du skal skifte til et Smart varmestyringssystem fordi du kan spare op til 31% på din varmeregning - Det er et tal der er til at forstå for de fleste. Mange tænker slet ikke over deres varmeforbrug, men med dette system og medfølgende App kan du følge med i dit forbrug og hele tiden justere hvis der er behov for det.