• Fri fragt over 799,-
  • 100 dages retur
  • Gratis retur v/byt

Smart Plugs – Gør dine lamper smarte

Når vi taler om SmartHome, er Smart Plug ingen undtagelse. Smart Plug er en lille boks, du sætter i din stikkontakt, og med den i kontakten kan du tænde og slukke for kontakten trådløst via en app på din smartphone eller tablet, eller via fjernbetjeningen (alt efter model).

Læs mere

7 vare(r)

7 vare(r)

7 vare(r)

7 vare(r)

Smart Plugs til Philips Hue

En af de Smart Plugs vi har flest forespørgsler på er Smart Plugs som passer til Philips Hue systemet. Det svinger lidt hvilken model vi anbefaler til da der hele tiden sker nye ting på dette område. Derfor sender vi dig ikke direkte ind til en bestemt Smart Plug, men anbefaler dig at du kigger oversigten med varerne hvor det hele er beskrevet. 

En Smart stikkontakt til Philips Hue er gode til lamper hvor du ikke har plads til en almindelig Philips Hue pære i. Det kan være at du har en lampe med G9 fatning eller lign, eller måske en lampe som du synes en Hue pære vil være unødvendig i, hvis du bare til kunne tænde og slukke lampe - så kan en Smart kontakt til Philips Hue være en god løsning til dig.

Smart stik til stikkontakt

Man kan godt sige, at Smart Plug i princippet er en stikkontakt, som du kan betjene via en app. Det betyder, at du kan betjene dine kontakter og dermed dit lys, både når du er hjemme, og når du ikke er hjemme – så længe du har din smartphone eller tablet ved hånden. Smart Plug gør dig dermed til herre i eget hus og sikrer dig den rigtige belysning på de rigtige tidspunkter, fordi du selv regulerer kontakten.

Smart Plug med tænd/sluk ure

Du kender måske de gammeldags tænd og sluk-ure, som man altid satte op, når man skulle på ferie? Det er samme princip, som ligger bag Smart Plug - bare smartere, hvis du spørger os. Med Smart Plug kan du nemlig nemt lave et ugentligt program, der styrer din belysning ved at taste ind, hvornår strømmen skal være slået til og slået fra. Dit program kan endda være forskelligt fra dag til dag, hvis du ønsker det. På den måde er det sværere at se, om der er nogen hjemme eller ej, fordi lyset reguleres automatisk.

Hold øje med dit strømforbrug fra kontakten

Med en Smart Plug kan du i din app også holde øje med dit forbrug af strøm baseret på de elapparater, du har tilsluttet, samtidig med at du kan nedjustere dit forbrug af strøm ved at undgå, at dine tilsluttede apparater står og bruger strøm på standby, når du faktisk ikke bruger dem. På den måde kan du tjekke enkelte apparater og deres strømforbrug, har du f.eks. et spa bad som står til strøm konstant, så kan du med en Smart Plug regne det præcise strømforbrug ud.