Vi leverer ordrer som normalt (Læs mere)

×
  • Fri fragt over 499,- (ellers 29,-)
  • 365 dages retur/bytte
  • Gratis retur v/ombytning

Smart Plug – Gør dine lamper smarte

Når vi taler om det smarte hjem, er Smart Plug ingen undtagelse. En Smart Plug er en adapter du sætter i din stikkontakt, og med den i kontakten kan du tænde og slukke for kontakten trådløst, via en app, på din smartphone, tablet, eller via fjernbetjeningen (alt efter model). Du finder også Smart Plug som du kan forbinde med andre systemer, som f.eks. ZigBee og Apple Homekit m.fl.

Læs mere

9 vare(r)

9 vare(r)

Smart Plug til Philips Hue

Den type Smart Plug vi har flest forespørgsler på er uden tvivl en Philips Hue Smart Plug. Det svinger lidt hvilken model vi anbefaler til da der hele tiden sker nye ting på dette område. Derfor sender vi dig ikke direkte ind til en bestemt Smart Plug, men anbefaler dig at du kigger oversigten med varerne hvor det hele er beskrevet. Men søger du en Philips Hue Smart Plug så kan du godt vælge en af de modeller vi i dag anbefaler, men vi anbefaler til enhver tid, at du køber Philips Hue egen Plug.

En Smart stikkontakt til Philips Hue er gode til lamper hvor du ikke har plads til en almindelig Philips Hue pære i. Det kan være at du har en lampe med G9 fatning eller lign, eller måske en lampe som du synes en Hue pære vil være unødvendig i, hvis du bare til kunne tænde og slukke lampe - så kan en Smart kontakt til Philips Hue være en god løsning til dig.

Smart adapter til stikkontakt

Man kan godt sige, at Smart Plug i princippet er en stikkontakt, som du kan betjene via en app. En mere korrekt betegnelse vil måske i virkeligheden være, at kalde det for en smart adapter da det sådan set bare et en mellem-boks mellem din stikkontakt og din lampe eller anden enhed du sætter i. Derfor kalder vi en Smart Plug for lidt forskellige ting, men det er i den forstand en Smart Adapter til at kunne styre dine lamper i en app af en art.

Det betyder altså derfor, at du kan betjene dine adapter/stikkontakter og dermed dit lys, både når du er hjemme, og når du ikke er hjemme, så længe du har din smartphone eller tablet ved hånden. En Smart Plug gør dig dermed til herre i eget hus og sikrer dig den rigtige belysning på de rigtige tidspunkter, fordi du selv regulerer kontakten. Bemærk dog, at der er stor forskel på om du skal have producentens egen app, eller om den smart adapter du kigger på er til at bruge i en anden app, som f.eks. omtalte Philips Hue. Her anbefaler vi, at du læser beskrivelsen på de smart adapter du har overvejelser omkring.

Smart Plugs som tænd/sluk ure

Du kender måske de gammeldags tænd og sluk-ure, som man altid satte op, når man skulle på ferie. Det er samme princip, som ligger bag Smart Plug - bare smartere, hvis du spørger os. Med Smart Plug kan du nemlig nemt lave et ugentligt program, der styrer din belysning ved at taste ind, hvornår strømmen skal være slået til og slået fra. Dit program kan endda være forskelligt fra dag til dag, hvis du ønsker det. På den måde er det sværere at se, om der er nogen hjemme eller ej, fordi lyset reguleres automatisk.

Det betyder altså også, at Smart Plugs kan beskrives som et moderne timer-ur som du kan bruge både når du er hjemme, og når du er ude af huset på arbejde, ferie mv. Det er super smart og en funktion som også gør det muligt, alt efter app og producent, at opsætte en tidsplan på din lys, eller dine andre appaterer du tilslutter til disse Smart Plugs. Iøvrigt også en fantastisk ide at bruge på julebelysning som ofte skal tænde og slukkes hver dag, og hvor den stikkontakt det er tilsluttet i, ikke lige er inde i stuen men måske oftere ude i garagen eller i skuret. Her vil det altså bare være noget nemmere at opsætte en tidsplan i en app, eller tænde og slukke som du vil fra en app.

Se strømforbrug gennem Smart Plugs

Med en Smart Plug kan du i din app også holde øje med dit forbrug af strøm baseret på de elapparater, du har tilsluttet, samtidig med at du kan nedjustere dit forbrug af strøm ved at undgå, at dine tilsluttede apparater står og bruger strøm på standby, når du faktisk ikke bruger dem. På den måde kan du tjekke enkelte apparater og deres strømforbrug, har du f.eks. et spabad som står til strøm konstant, så kan du med en Smart Plug regne det præcise strømforbrug ud.

Det kan være praktiks og meget anvendelig i flere forskellige situationer. Vi har selv tidligere brugt den funktion til at tjekke hvor meget strøm vores forskellige apparater brugte derhjemme, men vi har også tjekket strømforbruget på juleblysning mv. Her på kontoret kan vi se hvor meget strøm vores skærme bruger, og vi hører ofte om kunder som har testet disse funktioner af derhjemme med stor succes - enkelte nævner endda, at Smart Plugs kan være tjent hurtig hjem alene ved, at man bliver mere opmærksom på sit strømforbrug og derved tænker sig lidt mere om i hverdagen.