Vi leverer ordrer som normalt (Læs mere)

×
  • Fri fragt over 499,- (ellers 29,-)
  • 365 dages retur/bytte
  • Gratis retur v/ombytning

Smart Home Udsalg

Her i kategorien finder du "de sidste rester" der er på lager indenfor vores Smart Home verden. Alt er i begrænset antal og så længe lager haves! MINDST 20% RABAT PÅ VARER I DENNE KATEGORI.

15 vare(r)

15 vare(r)

Smart Home Outlet

Vi har tit nogle smart home produkter på udsalg af den ene eller anden grund, derfor har vi nu samlet dem alle i denne udsalgskategori, så du kan se det hele samlet. Udgået varer, eller varer der er på kampagne fra leverandører er især produkter du finder her, men også demo og retur produkter kan du være heldig at finde nedsatte priser på.

 

Demo og retur produkter

Når vi får nye produkter i sortiment, så tester vi altid et eksemplar, for at sikre os at ved kender alt til dem og selvfølgelig sørger for de virker som de skal. Dette demo produkt vil typisk blive solgt i denne kategori som demo produkt. Du vil derfor kunne spare lidt penge og stadig få et fuldt funtionelt produkt, med samme reklamationsret som hvis det var nyt og ubrudt. 

Det kunne også være varer som vi har fået retur, ved en kunde har brugt deres returret. Så tester vi produktet og sikre os at der ingen fejl og mangler er, og dernæst bliver det sat til salg som en returvare, med en nedsat pris. Igen har du samme fortrydelsesret og reklamationsret, som hvis varen var ny og ubrudt.

 

Begrænset antal

Tit er de varer vi har i Smart Home Udsalg, varer som er i begrænset antal. Du skal derfor være hurtig, hvis du vil gøre en god handel. Men hold øje med siden, for den opdateres løbende, da vi tit får varer i forskellige kampagner, eller har varer til overs der skal sælges ud billigt.