Spar EKSTRA 8% på Outlet  > Kuponkode: ekstra8

×
  • 100 dages fortrydelsesret
  • Gratis fragt v/køb over 799,-
  • Gratis retur v/ombytning

LIFX - Fremtidens belysning

LIFX er Smart belysning i form af lyskilder og lightstrips. LIFX leverer produkter i top kvalitet og har vundet flere tests på lyskvaliteten, så leder du efter belysning som er anderledes og iøjnefaldende, så er LIFX lige noget for dig! LIFX betjenes via en App og bruger WiFi som kommunikation og virker både til Android og iOS.

 

LIFX vs VITA

Læs mere

11 vare(r)

11 vare(r)

Hvordan virker LIFX?

LIFX virker via dit trådløse netværk, altså er der ikke krævet en bridge eller hub. Selve WiFi modulet sidder indbygget i pæren, derfor kan du f.eks. have et system bestående kun af en pære. Det gør det nemmere og billigere at komme i gang og du er heller ikke begrænset af en øvre grænse. LIFX betjenes via LIFX egen App, som både fås til iOS, Android og Windows Phone 10.

 

LIFX vinder alle tests

LIFX ligger stor vægt på farvegengivelsen i deres lyskilder. Du kan faktisk ikke finde lyskilder som ikke kan lave farver i deres nuværende sortiment. Det skyldes at LIFX mener at farver ikke bare er disco lys til dit hjem, men en mulighed for at give dit hjem et udtryk og en stemning som du helt selv er herre over. LIFX gør alt for at deres lyskilder har den mest nøjagtige farvegengivelse som muligt. Der er foretaget flere tests fra uafhængige kilder og de fleste af disse vurderer at LIFX er lyskilden med det mest rene og præcise lys.

 

LIFX kontra Hue

LIFX har et meget stærkt kort på hånden, som konkurrenterne Philips Hue og Osram Lightify ikke har. LIFX pæren er meget kraftigere i lysstyrken. Med sine 1100 lumen (svarerende til 75W), så kommer konkurrenterne til kort med et lysudbytte på 806 lumen (svarende til 60W). Derudover forbindes LIFX via WiFi, hvor konkurrenterne typisk bruger Zigbee - hvor du med LIFX undgår brug af Hub/Bridge.

 

Blogindlæg om LIFX:

Forskellen på Hue og LIFX

LIFX den mest avancerede pære

 

Vent venligst ...