• Fri fragt over 799,-
  • 100 dages retur
  • Gratis retur v/byt

innr - Smart Home lys der virker på Hue systemet

innr er et hollandsk brand der har en større serie af smart home belysningsprodukter. De forbindes via WiFi og Zigbee, den mest udbredte teknologi til styring af lys. Sortimentet består blandt andet af, GU10 og E27 pærer, samt lamper og tilbehør. innr har også deres egen Bridge og deres egen App som giver samme muligheder, som vi kender det fra Osram Lightify eller Philips Hue.

Vi har testet innr lyskilderne på Hue systemet og der virker perfekt - Kun Apple Homekit og Siri mangler.

Læs mere

13 vare(r)

13 vare(r)

13 vare(r)

13 vare(r)

Smart-pærer som passer til Philips Hue bridge

Smart-pærerne fra innr passer til Hue systemet ligsom var det en rigtig Hue lyskilde, dog med den undtagelse at innr ikke er Apple Homekit kompatibel og du derved ikke kan finde innr lyskilderne i din Apple Home App, samt kommunikere til innr via Siri. Men innr pærerne kan styres på helt samme måde i Hue Appen og indgå i rum og scener ligsom Hue lyskilder. 

 

Innr er skabt til Hue bridge connection

Når man snakker om smart belysning, er der ingen tvivl om at Philips Hue er den ubestridte konge på dette marked. innr har derfor prøvet at lave et system der ligger sig meget tæt op af Hue. Både Philips og innr holder til i Holland, og innr har med stor sandsynlighed set en fidus i at udvikle lyskilder som også virker på Philips Hue systemet, da Philips har så stor en markedsandel. 

 

Endelig billige pærer som er Hue kompatibel

Vi har tidligere set lyskilder der virker til Philips Hue systemet, herunder Osram Lightify, men det er første gang vi ser lyskilder der er væsentlig billigere end Hue. Osram Lightify har ligget på samme prisniveau, men har til gengæld haft nogle lidt anderledes produkter der har gjort dem populære. Med innr produkterne er der både produkter der ligner Philips Hue, men også produkter som Hue ikke kan tilbyde, herunder en GU10 pære med fast hvid farve. Så du kan vælge lignende Philips produkter og få dem til noget billigere priser.

 

innr er hollandsk kvalitet

Ideen om innr startede i 2012 i Holland, hvor tidligere ansatte hos Philips og IKEA gik sammen for at lave det vi i dag kender som innr. Deres vision var at skabe et smart home baseret lyssystem, som skulle være i en prisklasse hvor alle kan være med. I dag er Smart Home generelt stadig i den dyre ende og lyskilder kan have priser op imod 500 kr. stykket - Dette vil innr kommet til livs, med deres noget billigere produkter. Selvom de er billigere, er kvaliteten stadig i den gode ende.