Vi leverer ordrer som normalt (Læs mere)

×
  • Fri fragt over 499,- (ellers 29,-)
  • 365 dages retur/bytte
  • Gratis retur v/ombytning

innr - Pærer der virker med Philips Hue

innr er et hollandsk brand der har en større serie af smart home belysningsprodukter. De kan forbindes via WiFi og Zigbee til Philips Hue. Vi har testet innr pærer på Hue systemet og der virker perfekt. Kun Apple Homekit og Siri mangler. innr har også deres egen Bridge og deres egen gratis App til IOS og Android.

Læs mere

6 vare(r)

6 vare(r)

Pærer som virker i Philips Hue App

Smart-pærerne fra innr passer til Hue systemet ligsom var det en rigtig Hue lyskilde, dog med den undtagelse at innr ikke er Apple Homekit kompatibel og du derved ikke kan finde innr lyskilderne i din Apple Home App, samt kommunikere til innr via Siri. Men innr pærerne kan styres på helt samme måde i Philips Hue App og indgå i rum og scener ligsom Hue lyskilder, og vi har selv testet innr pærerne, de fungere super godt i Hue app. 

Så kan man jo spørge sig selv hvorfor man så skal købe andre pærer til Philips Hue systemet end Hue's egne. Tidligere handlede det meget om, at man på den måde kunne få lyskilder som ikke findes i Hue systemet, men i dag er det lidt anderledes da Hue har lavet stort set alle typer almindelig solgte pærer. Derfor køber de fleste Innr pærer til Philips Hue systemet fordi de kan spare lidt penge på det. Innr pærerne er nemlig lidt billigere end Hue's egne pærer, men trods prisen er billigere på innr er kvaliten overraskende god.

Når man snakker om smart belysning, er der ingen tvivl om at Philips Hue er den ubestridte konge på dette marked. innr har derfor prøvet at lave et system der ligger sig meget tæt op af Hue. Både Philips og innr holder til i Holland, og innr har med stor sandsynlighed set en fidus i at udvikle lyskilder som også virker på Philips Hue systemet, da Philips har så stor en markedsandel. Der kan være flere grunde til at man leder efter alternativer til Philips Hue lyskilder, det kunne f.eks. være at lige den lyskilde man ledte efter ikke findes i Hue sortimentet, det kunne også være man bare ville have et billigere alternativ. Uanset hvad så findes der forskellige muligheder.

Billige pærer til Philips Hue kompatibel

Vi har tidligere set lyskilder der virker til Philips Hue systemet, herunder Osram Smart+, men det er første gang vi ser lyskilder der er væsentlig billigere end Philips Hue egne pærer. Osram Smart+ har ligget på samme prisniveau, men har til gengæld haft nogle lidt anderledes produkter der har gjort dem populære. Med innr pærerne er der både pærer og andre smarte ting der ligner Philips Hue, men også produkter som Hue ikke kan tilbyde, herunder en GU10 pære med fast hvid farve. Så du kan vælge lignende Philips produkter og få dem til noget billigere priser.

Når man snakker om smart belysning, er der ingen tvivl om at Philips Hue er den ubestridte konge på dette marked. innr har derfor prøvet at lave et system der ligger sig meget tæt op af Hue. Både Philips og innr holder til i Holland, og innr har med stor sandsynlighed set en fidus i at udvikle lyskilder som også virker på Philips Hue systemet, da Philips har så stor en markedsandel. 

Anbefaler vi andre pærer til Hue systemet?

Som udgangspunkt nej, medmindre du har en årsag til at vælge andre smart-pærer og tilknytte til Philips Hue systemet. Vores ærlige mening, og erfaring, er, at det samlet set er nemmest at holde sig til ét system. Især med tanke på, at Philips Hue i dag er så udviklet som det er med både pærer, lamper og en masse tilbehør til udendørs og indendørs. Det skal siges, at vi ikke har haft problemer med at connecte innr pærer til Philips Hue systemet, hverken hos os selv eller de kunder vi har været i kontakt med, men der er bare altid en lille form for risiko for at det ikke virker helt som det skal.

Så kan vi naturligvis også lige runde spørgsmålet omkring pris, for innr pærer er billigere end Philips Hue pærer. Hvis det handler om pris for dig, så overvej Innr pærer, men forvent ikke at du får et 100% så godt lys som Philips laver det. De har lavet LED lyskilder i mange år, og er fantastisk gode til det. Men innr pærerne er altså også rigtig gode, og vi har egentlig ikke noget at sætte på kvaliteten.

innr er hollandsk kvalitet

Ideen om innr startede i 2012 i Holland, hvor tidligere ansatte hos Philips og IKEA gik sammen for at lave det vi i dag kender som innr. Deres vision var at skabe et smart home baseret lyssystem, som skulle være i en prisklasse hvor alle kan være med. I dag er Smart Home generelt stadig i den dyre ende og lyskilder kan have priser op imod 500 kr. stykket. Dette vil innr kommet til livs, med deres noget billigere produkter. Selvom de er billigere, er kvaliteten stadig i den gode ende.