Vi leverer ordrer som normalt (Læs mere)

×
  • Fri fragt over 499,- (ellers 29,-)
  • 365 dages retur/bytte
  • Gratis retur v/ombytning

Fyld dit hjem med Smart Home

Smart Home breder sig og flere og flere ting bliver automatiseret i hjemmet. Vi har samlet det gear som ikke lige passer i en anden kategori her, så du finder sprøde gadgets og app-styrede SmartHome dimser til hele hjemmet som f.eks. køkkenapperater mv. Kig rundt og lad dig inspirere.

Læs mere

28 vare(r)

28 vare(r)

Husholdningsartikler betjent med App

Tænk hvis du kunne vågne op til en frisk lavet kop kaffe, når vækkeuret ringer. Det er nu en realitet - Smarter har lavet, både en el-kedel og en kaffemaskine, som du kan programmere, til at gå i gang på bestemte tidspunkter, eller ved et klik i den medfølgende App på din telefon. Spild ikke tiden om morgenen mere!

Friday Lock - App baseret dørlås til hjemmet

Nu er Friday Lock endelig kommet. Friday Lock er dansk produceret, så de passer perfekt til de danske døre. Døren låser selv når du forlader dit hjem og låser op når du nærmer dig døren. Du kan give andre lov til at gå ind af døren, via App. Sørg for at rengøringsdamen kan komme ind på de aftalte tidspunkter og ellers ikke. Sørg for familie altid har adgang osv. Døren kan selvfølgelig også bruges helt normalt.