• 100 dages fortrydelsesret
  • Gratis fragt v/køb over 799,-
  • Gratis retur v/ombytning

Møbler fra Moree - Perfekt til Hue

Moree er specialist i top kvalitetsmøbler med lys og står bag belysning til større projekter, restauranter, klubber, barer og almindelige hjem. De Moree møbler vi har valgt at tage i sortiment passer perfekt til brug sammen med Philips Hue, da de gengiver farver utrolig flot. Derudover er mange af møblerne også til udendørs brug, så f.eks. terrassen kan få et helt nyt udtryk.

11 vare(r)

11 vare(r)

Farverige møbler

Møbler med lys er blevet ret populært på det sidste. Borde og skamler fås i hårdført plast som er perfekt til at blive oplyst. Kombineret med flotte glasplader, får du et gennemført look. Moree er førende indenfor udvikling og fremstilling af disse typer møbler. Deres kvalitet er i top og mange af møblerne kan endda bruges udendørs, da de har udendørs ledning monteret.

 

Møbler med lys til restaurationsbranchen

Møbler fra tyske Moree er perfekte til brug i restauranter, barer og cafeer. De er bygget til den slags brug og tåler derfor en del. De skaber blikfang og opmærksomhed og vælger man en pære med farveskift - f.eks. Philips Hue, så får man endnu mere mulighed for at skabe en fed stemning.

 

Lamper og møbler med lys til haven

Det er blevet mere og mere populært at have lys i haven. Med lamper fra Moree kan du få belysning i haven, smart og simpelt. Lamperne kan tåle vejret og bidrager til en hyggelig stemning. Lamperne kommer også som møbler, f.eks. borde, skamler og stole. 

Vent venligst ...