Bestil frem til 21. dec. for levering inden jul

×
  • 100 dages fortrydelsesret
  • Gratis fragt v/køb over 799,-
  • Gratis retur v/ombytning

Fyld dit hjem med Smart Home - Se det store udvalg!

Smart Home breder sig og flere og flere ting bliver automatiseret i hjemmet. Køkkenapparater der styres via App og møbler med lys - mulighederne er mange.

Moree er specialist i top kvalitetsmøbler med lys og står bag belysning til større projekter, restauranter, klubber, barer og almindelige hjem. De Moree møbler vi har valgt at tage i sortiment passer perfekt til brug sammen med Philips Hue, da de gengiver farver utrolig flot. Derudover er mange af møblerne også til udendørs brug, så f.eks. terrassen kan få et helt nyt udtryk.

Læs mere

23 vare(r)

23 vare(r)

Farverige møbler

Møbler med lys er blevet ret populært på det sidste. Borde og skamler fås i hårdført plast som er perfekt til at blive oplyst. Kombineret med flotte glasplader, får du et gennemført look. Moree er førende indenfor udvikling og fremstilling af disse typer møbler. Deres kvalitet er i top og mange af møblerne kan endda bruges udendørs, da de har udendørs ledning monteret. Moree møblerne er så hårdføre at de endda bruges af restauratører og barer i udlandet.

 

Møbler med lys til restaurationsbranchen

Møbler fra tyske Moree er perfekte til brug i restauranter, barer og cafeer. De er bygget til den slags brug og tåler derfor en del. De skaber blikfang og opmærksomhed og vælger man en pære med farveskift - f.eks. Philips Hue, så får man endnu mere mulighed for at skabe en fed stemning. 

 

Lamper og møbler med lys til haven

Det er blevet mere og mere populært at have lys i haven. Med lamper fra Moree kan du få belysning i haven, smart og simpelt. Lamperne kan tåle vejret og bidrager til en hyggelig stemning. Lamperne kommer også som møbler, f.eks. borde, skamler og stole. Møbler med lys er perfekte til den fedeste havefest, hvorfor kun have farvede lyskæder, når møblerne kan lyse.

 

Husholdningsartikler betjent med App

Tænk hvis du kunne vågne op til en frisk lavet kop kaffe, når vækkeuret ringer. Det er nu en realitet - Smarter har lavet, både en el-kedel og en kaffemaskine, som du kan programmere, til at gå i gang på bestemte tidspunkter, eller ved et klik i den medfølgende App på din telefon. Spild ikke tiden om morgenen mere!

 

Friday Lock - App baseret dørlås til hjemmet

Nu er Friday Lock endelig kommet. Friday Lock er dansk produceret, så de passer perfekt til de danske døre. Døren låser selv når du forlader dit hjem og låser op når du nærmer dig døren. Du kan give andre lov til at gå ind af døren, via App. Sørg for at rengøringsdamen kan komme ind på de aftalte tidspunkter og ellers ikke. Sørg for familie altid har adgang osv. Døren kan selvfølgelig også bruges helt normalt.

Vent venligst ...