• Fri fragt over 799,-
  • 100 dages retur
  • Gratis retur v/byt

Bluetooth devices

Smart home med Bluetooth styring - Der findes både højtalere, lamper og pærer som styres via Bluetooth på din smartphone eller tablet. Kendte mærker så som Halo Design, Elgato, Colors og Veli. Der findes Apps til både Android og Apple som alle er gratis.

Læs mere

13 vare(r)

13 vare(r)

13 vare(r)

13 vare(r)

Fordelen ved Bluetooth

Fordelen ved Bluetooth er at forbindelsen er direkte fra App til lampen, pæren eller højtaleren. Du slipper derfor for styrebokse, bridges osv. På den måde kan alle være med, nemt og billigt. Mange Bluetooth apparater har indbygget batteri, så du faktisk kan tage det med dig og stadig via Bluetooth styre enheden via din App. Bluetooth kan håndtere en ret stor mængde data, så du går ikke på kompromis med kvaliteten. 

 

Bluetooth højtalere er det nye

Det er blevet mere og mere populært at have en højtaler med sig på farten, især for unge mennesker. Disse har indbygget opladeligt batteri og kan styres via Bluetooth. De koster typisk ikke det store og har en rigtig god lyd til prisen. Nogle af disse højtalere har også indbygget lys, så man også kan bruge dem udenfor. Det kunne være en tur på stranden, i haven osv.

 

Bluetooth belysning kontra Philips Hue

Lys via bluetooth kan være smart hvis du kun er interesseret i en eller et par lyskilder. Både fordi de er billigere og fordi det ikke kræver et styreboks. På den måde kan du nemt og billigt komme i gang og det kræver ikke noget ekstra. Skal du fylde huset med lyskilder, så er det langt billigere og smarter med Philips Hue, men er det kun f.eks. et børneværelse der skal have farvet lys, så er en Bluetooth Smart pære en rigtig god ide.