GRATIS FRAGT I DAG (GLS)

×
  • Fri fragt over 799,- (ellers 39,-)
  • 100 dages retur/bytte
  • Gratis retur v/ombytning

Smarte ting med Bluetooth

Smart home med Bluetooth styring - Der findes både højtalere, lamper og pærer som styres via Bluetooth på din smartphone eller tablet. Kendte mærker så som Halo Design, Elgato, Colors og Veli. Der er mange timers underholdning og gode varer som kan gøre det hele lidt sjovere derhjemme. Alle app's som kræves til disse produkter er gratis, medmindre andet er nævnt i beskrivelsen på varen.

Læs mere

19 vare(r)

19 vare(r)

Fordelen ved Bluetooth

Fordelen ved Bluetooth er at forbindelsen er direkte fra App til lampen, pæren eller højtaleren. Du slipper derfor for styrebokse, bridges osv. På den måde kan alle være med, nemt og billigt. Mange Bluetooth apparater har indbygget batteri, så du faktisk kan tage det med dig og stadig via Bluetooth styre enheden via din App. Bluetooth kan håndtere en ret stor mængde data, så du går ikke på kompromis med kvaliteten. 

Bluetooth højtalere er det nye

Det er blevet mere og mere populært at have en højtaler med sig på farten, især for unge mennesker. Disse har indbygget opladeligt batteri og kan styres via Bluetooth. De koster typisk ikke det store og har en rigtig god lyd til prisen. Nogle af disse højtalere har også indbygget lys, så man også kan bruge dem udenfor. Det kunne være en tur på stranden, i haven osv.

Opladelige højtalere som kan connectes via bluetooth. Det er en fantastisk smart ting som er populært både hos teenagere og voksne, da de nemt kan oplades og tages med ud i haven eller på stranden. Vores bluetooth højtalere er ofte vandtætte og nogle kan endda bruges som powerbank.

Bluetooth belysning kontra Philips Hue

Lys via bluetooth kan være smart hvis du kun er interesseret i en eller et par lyskilder. Både fordi de er billigere og fordi det ikke kræver et styreboks. På den måde kan du nemt og billigt komme i gang og det kræver ikke noget ekstra. Skal du fylde huset med lyskilder, så er det langt billigere og smarter med Philips Hue, men er det kun f.eks. et børneværelse der skal have farvet lys, så er en Bluetooth Smart pære en rigtig god ide.