Vi leverer ordrer som normalt (Læs mere)

×
  • Fri fragt over 499,- (ellers 29,-)
  • 365 dages retur/bytte
  • Gratis retur v/ombytning

Smarte ting med Bluetooth connection

Smart home med Bluetooth styring - Der findes både bluetooth højtalere, lamper og pærer som styres via Bluetooth på din smartphone eller tablet. Vi har stort udvalg af Bluetooth højtalere med lys og uden lys, perfekt gaveide til teenagere, eller god i strandturen, camping osv. Se alle vores bluetooth højtalere samt andre Bluetooth produkter i denne kategori.

Læs mere

49 vare(r)

49 vare(r)

Bluetooth højtalere

Det er blevet mere og mere populært at have en højtaler med sig på farten, især for unge mennesker. Disse bluetooth højtalere har indbygget opladeligt batteri og kan nemt tilsluttes via Bluetooth som langt de fleste smartphones i dag har indbygget. En bluetooth højtaler koster typisk ikke ret meget i dag, men de har alligevel en rigtig fornugtig lyd indbygget. Nogle af disse bluetooth højtalere har også indbygget lys, hvilket jo må siges at være vores speciale og som absolut giver dig nogle ekstra fordele i mange situationer. Hvis du vil bruge vores bluetooth højtaler udendørs, så er det rigtig praktisk at vælge en model med lys i, så kan du desuden tage den med på stranden eller på campingferien.

Opladelige højtalere som connectes via bluetooth til en smartphone er blevet meget populært, ikke mindst som gaveide til jul, fødselsdag og konfirmation. Her sælger vi utroligt mange bluetooth højtalere da langt de fleste teenagere kan bruge en sådan højtaler som tilsluttes via bluetooth. Det er en fantastisk smart ting som er populært både hos teenagere og voksne, da de nemt kan oplades og tages med ud i haven eller på stranden. Vores bluetooth højtalere er ofte vandtætte og nogle kan endda bruges som powerbank.

Når du har en bluetooth højtaler som dem vi sælger her på LampeGuru er det nemt, at afspille alt din musik fra dine app's på mobilen. Netop derfor er de fleste unge mennesker også glade for at få en Bluetooth højtaler i gave, da de fleste i den aldersgruppe hører musik dagligt, og altid har adgang til alt deres musik direkte på deres smartphone. Det kræver iøvrigt ikke noget særligt af deres smartphone for at kunne tilslutte vores bluetooth højtalere til den.

Fordelen ved Bluetooth dimser

Fordelen ved Bluetooth er at forbindelsen er direkte fra App til lampen, pæren eller højtaleren. Du slipper derfor for styrebokse, bridges osv. På den måde kan alle være med, nemt og billigt. Mange Bluetooth apparater har indbygget batteri, så du faktisk kan tage det med dig og stadig via Bluetooth styre enheden via din App. Bluetooth kan håndtere en ret stor mængde data, så du går ikke på kompromis med kvaliteten.

Når mange leverandører i dag vælger at man kan tilslutte sin smartphone via bluetooth, så er det også fordi at det er en billig og effektiv måde at få mulighed for at connecte 2 enheder med hinanden. Langt de fleste smartphones har i dag bluetooth indbygget hvilket også betyder, at bluetooth dimser er meget populære og oplagt til at kunne connecte til en smartphone.

Bluetooth belysning VS Wifi

Lys via bluetooth kan være smart hvis du kun er interesseret i en eller et par lyskilder. Både fordi de er billigere og fordi det ikke kræver et styreboks. På den måde kan du nemt og billigt komme i gang og det kræver ikke noget ekstra. Skal du fylde huset med lyskilder, så er det langt billigere og smarter med Philips Hue, men er det kun f.eks. et børneværelse der skal have farvet lys, så er en Bluetooth Smart pære en rigtig god ide.

I dag har Philips endda også valgt at indbygge Bluetooth tilslutning i mange af deres pærer og lamper, hvilket betyder af det jo så både kører på Zigbee og på Bluetooth, om end det ikke er den samme app der bruges. Man kan nemlig ikke bruge begge funktioner, hvis en enhed har begge muligheder, det er blot for at have muligheden for selv at vælge hvordan en vare skal kunne connectes til en anden enhed. Du kan blive klogere på Hue og BLuetooth ved at læse i vores kategori med Philips Hue Bluetooth.

Alle andre typer af bluetooth belysning kan du også finde i denne kategori da vi har samlet alle de lamper, pærer og andre ting som connectes via Bluetooth. Det betyder samtidig, at de fleste af disse bluetooth pærer og lamper ikke behøver en ekstra enhed for at kunne connectes til din smartphone, da bluetooth næsten altid er en direkte forbindelse mellem 2 enheder. Husk dog på, at ulempen ved Bluetooth er, at rækkevidden er mindre end andre typer connection.