Vi leverer ordrer som normalt (Læs mere)

×
 • Fri fragt over 499,- (ellers 29,-)
 • 365 dages retur/bytte
 • Gratis retur v/ombytning


Apple Homekit kompatible produkter

Her har vi samlet alle vores Smart Home produkter som er Apple Homekit kompatible, dog ikke samtlige Philips Hue produkter som alle er Apple Homekit kompatible, men kategorien ville blive for voldsom. Du kan altså styre alle disse produkter sammen og individuelt i Apple Homekit App'en og samtidig har du adgang til stemmestyring via Apples egen Siri. Husk også, at vi har kategorier produkter som er kompatible med andet end Apple Homekit, se under kategorien Smart Home.


Apple Homekit

 

Læs mere

49 vare(r)

49 vare(r)

Hvad er Apple Homekit?

Apple Homekit er en styring af produkter via Apple. Du kan på din iPhone eller iPad styre dine smart home produkter på tværs af brands. På den måde kan man nøjes med en App til styring af det hele, i stedet for alle brands har hver deres App. Ud over almindelige styring via App, så er det også muligt at stemmestyre dine produkter via Siri. Siri assistenten kan hjælpe dig med alle produkter som er Apple Homekit kompatible. I det Apple Homekit er fra Apple, virker det kun på iPhone og iPad. Apple Siri assistenten taler også dansk.

Apple HomeKit er Apples svar på en fælles standard indenfor Smart Home og en styring heraf. Apple ønsker at lave et fælles sprog indenfor Smart Home, som gør det muligt at kombinere en masse forskellige producenters produkter. Det kunne være en bevægelses sensor fra Elgato, der ved registering tænder for en Philips Hue pære og samtidig giver besked om at skrue op for varmen i stuen på Tado termostaten.

Apple kræver at produkterne lever op til de pågældende regler, hvilket sikre en vis kvalitet og sørger for at interaktionen imellem de forskellige produkter virker efter hensigten. Apple har også udviklet en App der kan håndtere opsætningen af alle disse funktioner kaldet Home. Som du nok allerede har gættet, så virker Apple Homekit kun med Apples produkter. 

Hvilke produkter passer med Apple Homekit?

Apple Homekit findes i flere og flere produkter i dag - Her er bare nogle af de produkter du kan bruge sammen med Apple Siri assistent stemmestyring:

Apple Homekit Varmestyring:

Apple HomeKit Belysning:

Apple HomeKit Hjemmet:

 • Smarter Coffee og iKettle
 • Elgato
 • Netatmo

Stemmestyring virker på den måde, at du kan sige forskellige kommandoer og på den måde få Siri til at udføre forskellige handlinger - Det kunne f.eks. være:

 • Hej Siri, Sæt temperaturen til 23 grader i stuen.
 • Hej Siri, Dæmp lyset i stuen.
 • Hej Siri, Sluk altid lyset i hele huset.
 • Hej Siri, Sluk for Smarter Coffee.
 • Hej Siri, Træk gardinet fra i stuen.

Nye Apple HomeKit smart-produkter

Der kommer hele tiden nye Apple HomeKit smartprodukter på markedet da alle leverandører i princippet kan lave et smart produkt som kan tale sammen med Apple Homekit. Vi vælger hele tiden nye produkter ud, men vi er meget skarpe på om de nye produkter også er smarte, eller om de bare lyder smarte. Det er derfor ikke sikkert at du kan finde ethvert nyt Apple HomeKit smartprodukt hos os, da vi kun udvælger de smartprodukter som giver den værdi vi mener der skal til. 

Hvis du omvendt har set et Apple HomeKit smart produkt som du mener at vi bør kigge nærmere på, så skriv endelig bare til os. Vi er altid nysgerrige efter at finde nye smarte produkter og da Apple telefoner er et stort marked i Danmark er vi særligt interesseret i Apple HomeKit varer som vi kan sælge her på vores hjemmeside, eller måske endda bare at kunne skrive om disse produkter. Så har du et Homekit produkt i kikkerten, så send os endelig bare en mail med det samme.