Vi leverer ordrer som normalt (Læs mere)

×
 • Fri fragt over 499,- (ellers 29,-)
 • 365 dages retur/bytte
 • Gratis retur v/ombytning

Smart Home - Få et Smart Hjem

Hvad er Smart Home? - Smart Home er for os en betegnelse for de ting til hjemmet som kan "det ekstra", hvilket kan være alt lige fra styring af stikkontakter, belysninglys, diverse maskiner osv. Der findes allerede en del af disse produkter på markedet, men det interessante kommer i det øjeblik at man kombinerer disse produkter.

Forestil dig at garageporten går op og lyset tænder, når du er 100 meter fra dit hjem. Forestil dig at samtidig med dit vækkeur ringer om morgenen, går kaffemaskinen i gang med at brygge. Forestil dig at lyset kun tænder svagt, når du om natten skal ud på badeværelset. Alle disse tiltag er en del af Smart Hjem.

smart Home integrationer

 

Smart belysning til hjemmet

Indenfor Smart Home belysning er Philips Hue i dag den største spiller, ikke bare på grund af de har et kendt brand, men fordi det virker! Philips Hue kan integreres med både Apple Homekit, Google Home og Amazon Alexa og endda også styres direkte på din app ved bluetooth tilslutning. Det er endda muligt, at finde flere tusinde app's som kan lade dig styre lyset derhjemme, og du kan også tilslutte andre mærkers produkter som kører på Zigbee teknologien. 

Er du helt ny i Philips Hue verdenen, så anbefaler vi at du læser vores Guide til Philips Hue.

Philips Hue

Læs mere

1-51 af 165

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

1-51 af 165

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

Hvad er intelligent lys?

Intelligent lys er ikke længere helt nyt i Danmark. Det går kort og godt ud på dit lys virker eller betjenes på anden og lidt smartere måde end bare ved at tænde og slukke på kontakten på væggen. Det kunne være at betjeningen foregik via en fjernbetjening, eller på din smartphone eller tablet via en App. Forbindelsen fra sin betjening til dit lys foregår typisk enten via Bluetooh eller WiFi. Fordelen ved WiFi er at du faktisk har adgang til dit lys alle steder - også uden for hjemmet. Forstil dig du kommer senere hjem end forventet - for at sikre dit hus ikke indbyder til tyvebesøg så går du ind på Appen og tænder lyset i din stue - smart ikke? 

Alt intelligent lys er i dag af typen LED. LED er klart det mest avanceret lys der fås til privat brug i dag, det har både et lavt strømforbrug og så er det småt i opbygningen og findes derfor i mange forskellige afskygninger. De findes både som løse pærer, herunder E14, E27 og GU10, som lamper, eller som lightstrips. 

Hvilke muligheder giver intelligent lys?

Mulighederne er uendelig mange med intelligent lys. De fleste produkter indenfor denne kategori kan f.eks. timerinstilles, hvilket betyder du kan sætte lyset til at tænde og slukke som du ønsker. Noget vi i 90erne altid brugte når man var ude og rejse ved at sætte en manuel timer på hver enkelt lampe - i dag foregår det direkte i pæren.

Nogle af produkterne har også mulighed for IFTTT - hvilket giver mulighed for at programmere dit lys til at lyse, blinke, skifte farve, eller andet, hvis du f.eks. får en mail, bliver tagget på Facebook - eller hvis det bare bliver overskyet udenfor. Der er næsten ingen grænser for hvad man kan gøre. Denne funktion bruges på produkterne fra Philips Hue og Lifx.

Du kan også bruge lyset til at vække dig blidt hver morgen. Forestil dig at lyset i soveværelset hver morgen langsomt tænder op, så du ikke bliver blændet og du får en mere naturlig vækning. Du kan også sætte lyset til at tænde hver aften når du nærmer dig dit hjem - dette fungere via din lokalitetstjeneste på din telefon.

De store Smart Hjem mærker

Indenfor området Lys, er den største spiller helt klart Philips Hue. Her får du et stort sortiment med mulighed for at få lys til hele huset, som både kan styres med App, trådløse kontakter og stemmestyring. Hue er uden tvivl de største spillere på markedet for smart home lys og det er derfor også et godt valg, især til dig som er førstegangs smarthome lysmand. Her er Philips Hue nemlig fantastisk nemt, det giver dig en masse muligheder, men det er til at finde ud af og styre og opsætte - alt sammen direkte i en nem og enkel app på din smartphone eller tablet.

Men der findes faktisk alternativer og indenfor smarthome belysning er der ofte tale om LIFX som er en af de andre store spillere på dette område, især i USA og andre lande uden for norden, men de er bestemt ved at være kendt i Danmark også. De har et noget mindre sortiment, men en fantastisk lyskvalitet som også bliver brugt i restauranter osv. Fordelen ved netop Lifx er, at de ikke kræver en bridge, men at du bare kan sætte pæren i din lampe og derefter finde den i din Lifx app.

Elgato er en af de andre helt store spillere når vi snakker Smart Home. De har udviklet en hel serie indenfor smarte produkter, herunder både, motion sensorer, smart plugs, termostater og andre. Især deres Smart Plug stik og smarte termostater til varmestyring er taget godt imod, da du har mulighed for at fjernstyre alt der kan sidde en en stikkontakt med deres plug og termostater der kan styre dit indeklima.

Smart styring af hjemmet

Det fantastiske (og fremtiden) med Smart hjem produkter er, at du netop kan styre hele hjemmet på en smart måde. Det betyder ikke, at det samtidig bliver svært at styre eller at hele dit hjem skal styes via en app, men det betyder at alle de ting, hvor det giver mening, skal kunne tale sammen. Men en vigtig ting for os i de produkter vi tilbyder dig er, at det netop forbliver smart, for det er i dag ikke alle produkter som ellers er smarte, som faktisk også er smarte i det daglige hjem.

Hvis vi taler om smart styring af hjemmet kunne det være sådan, at dit lys i soveværelset tænde stille op 10 min inden dit vækkeur ringer, når uret så ringer så forestil dig, at kaffemaskinen tænder og når du har været i bad så er kaffen klar. Mens du er i bad kunne man forestille sig, at dine gardiner ruller sig op, og at dit vindue åbner sig i soveværelse - og når du forlader dit hjem for at gå på arbejde, så sikres det at alle vinduer er lukket, lyset slukkes og at kaffemaskinen mv. også er slukket. Det er det som vi kalder for smart styring af hjemmet!

Hvem kan ikke lide at spare på varmen? Spar op til ca 30% på den årlige varmeregning med Smart Home varmestyrings systemer. Vi har varmestyring fra flere brands: Netatmo og Tado. Fælles for dem alle er at det handler om kun at bruge varme i hjemmet når det er nødvendig. Mange af os bruger de fleste timer i sengen og på job, så hvorfor skal hele huset være 23 grader, når du ikke får glæde af det?

Smart varmestyring handler om at have varme når du har brug for det og nedsat forbrug når du ikke har. På den måde kan man spare en masse penge!

Smarte tænd/sluk ure på en App

Mange er bange for at få indbrud, så her er en smart løsning der gør at det ser ud til der er nogen hjemme i dit hus, når du er ude. Det er stikkontakter som selv tænder og slukker, efter du via en App har indtastet hvilke tider strømmen skal være tændt. På den måde kan lamper og andre apparater tænde og slukke som det passer dig. Du kan endda holde øje med strømforbruget på flere af disse Smart Plugs.

Men faktisk så findes dine automatiske tænd og sluk funktioner også i mange af de Smart hjem varer som der er på markedet i dag. F.eks. kan du i din Philips Hue app sætte lyset til selv at tænde og slukke på bestemte tidspunkter, eller når du forlader hjemmet (og omvendt). Det samme gælder mange andre af de SmartHome mærker som er på markedet i dag, så derfor har du allerede nu rig mulighed for at få et smart hjem - også uden at det koster dig en bondegård.