Spar EKSTRA 8% på Outlet  > Kuponkode: ekstra8

×
  • 100 dages fortrydelsesret
  • Gratis fragt v/køb over 799,-
  • Gratis retur v/ombytning

Smart Home - Smarte ting til hjemmet

Hvad er Smart Home? - Smart Home er groft sagt en automatisering af dit hjem, det kan være alt lige fra styring af stikontakter, lys, diverse maskiner osv. Der findes allerede en del af disse produkter på markedet, men det interessante kommer i det øjeblik at man kombinere disse produkter.

Forestil dig at porten til din garage går op når du er 100 meter fra dit hjem, lyset tænder i garagen og ind til huset. Forestil dig at samtidig med dit vækkeur ringer om morgenen, går kaffemaskinen i gang med at brygge. Forestil dig at lyset kun tænder svagt, vejen ud til badeværelset, hvis der registeres bevægelse, når du går ud af dit soveværelse om natten. Alle disse smarte tiltag er alle en del af Smart Home.

Læs mere

Apple HomeKit

Apple HomeKit er Apples svar på en fælles standard indenfor Smart Home og en styring heraf. Apple ønsker at lave et fælles sprog indenfor Smart Home, som gør det muligt at kombinere en masse forskellige producenters produkter. Det kunne være en bevægelses sensor fra Elgato, der ved registering tænder for en Philips Hue pære og samtidig giver besked om at skrue op for varmen i stuen på Tado termostaten.

Apple kræver at produkterne lever op til de pågældende regler, hvilket sikre en vis kvalitet og sørger for at interaktionen imellem de forskellige produkter virker efter hensigten. Apple har også udviklet en App der kan håndtere opsætningen af alle disse funktioner kaldet Home. Som du nok allerede har gættet, så virker Apple Homekit kun med Apples produkter. 

 

De store Smart Home spillere på markedet

Indenfor området Lys, er den største spiller helt klart Philips Hue - Her får du et stort sortiment med mulighed for at få lys til hele huset, som både kan styres med App, trådløse kontakter og stemmestyring. LIFX er en af de andre store spillere på dette område. De har et noget mindre sortiment, men en fantastisk lyskvalitet.

 

Elgato er en af de andre helt store spillere når vi snakker Smart Home - De har udviklet en hel serie indenfor smarte produkter, herunder både, motion sensorer, smart plugs, termostater og andre. Især deres plug og termostater er taget godt imod, da du har mulighed for at fjernstyre alt der kan sidde en en stikkontakt med deres plug og termostater der kan styre dit indeklima.

Vent venligst ...