• Fri fragt over 799,-
 • 100 dages retur
 • Gratis retur v/byt

Smart Home - Smarte ting til hjemmet

Hvad er Smart Home? - Smart Home er, enkelt sagt, automatisering af dit hjem, hvilket kan være alt lige fra styring af stikontakter, lys, diverse maskiner osv. Der findes allerede en del af disse produkter på markedet, men det interessante kommer i det øjeblik at man kombinerer disse produkter.

Forestil dig at garageporten går op og lyset tænder, når du er 100 meter fra dit hjem. Forestil dig at samtidig med dit vækkeur ringer om morgenen, går kaffemaskinen i gang med at brygge. Forestil dig at lyset kun tænder svagt, når du om natten skal ud på badeværelset - Alle disse tiltag er en del af Smart Home.

smart Home integrationer


Indenfor SmartHome belysning er Philips Hue i dag den største spiller. Philips Hue kan integreres med både Apple Homekit, Google Home og Amazon Alexa - Alt dette gør det muligt at kombinere produkter på tværs. Find hele Hue sortimentet hos os - nok til at fylde hvert et hjem med fantastisk lys til hver en stemning.

Philips Hue

Læs mere

1-51 af 149

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

1-51 af 149 resultater

1-51 af 149

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

1-51 af 149

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

Apple HomeKit

Apple HomeKit er Apples svar på en fælles standard indenfor Smart Home og en styring heraf. Apple ønsker at lave et fælles sprog indenfor Smart Home, som gør det muligt at kombinere en masse forskellige producenters produkter. Det kunne være en bevægelses sensor fra Elgato, der ved registering tænder for en Philips Hue pære og samtidig giver besked om at skrue op for varmen i stuen på Tado termostaten.

Apple kræver at produkterne lever op til de pågældende regler, hvilket sikre en vis kvalitet og sørger for at interaktionen imellem de forskellige produkter virker efter hensigten. Apple har også udviklet en App der kan håndtere opsætningen af alle disse funktioner kaldet Home. Som du nok allerede har gættet, så virker Apple Homekit kun med Apples produkter. 

 

De store Smart Home spillere på markedet

Indenfor området Lys, er den største spiller helt klart Philips Hue - Her får du et stort sortiment med mulighed for at få lys til hele huset, som både kan styres med App, trådløse kontakter og stemmestyring. LIFX er en af de andre store spillere på dette område. De har et noget mindre sortiment, men en fantastisk lyskvalitet.

 

Elgato er en af de andre helt store spillere når vi snakker Smart Home - De har udviklet en hel serie indenfor smarte produkter, herunder både, motion sensorer, smart plugs, termostater og andre. Især deres plug og termostater er taget godt imod, da du har mulighed for at fjernstyre alt der kan sidde en en stikkontakt med deres plug og termostater der kan styre dit indeklima.

 

Spar på varmeregningen med Smart Home varmestyring

Hvem kan ikke lide at spare på varmen? Spar op til ca 30% på den årlige varmeregning med Smart Home varmestyrings systemer. Vi har varmestyring fra flere brands: Netatmo, Tado, NorthQ og Elgato. Fælles for dem alle er at det handler om kun at bruge varme i hjemmet når det er nødvendig. Mange af os bruger de fleste timer i sengen og på job, så hvorfor skal hele huset være 23 grader, når du ikke får glæde af det?

Smart varmestyring handler om at have varme når du har brug for det og nedsat forbrug når du ikke har. På den måde kan man spare en masse penge!

 

Smart underholdning samt læring til børn

Tænk hvis du kunne få dit barn til at lære en masse imens de gør hvad de elsker? Mange børn i dag kunne sidde dagen lang og spille på iPad, nu har du mulighed for at sørge for de også lærer noget imens. Osmo  og Marbotic laver spil som er sjove og samtidig sørger for børn lærer noget. Få dine tegninger til at komme til live på skærmen, lær om plus og minus med pizza spillet, eller lær alfabetet, eller codning - Mulighederne er mange!

 

Smarte tænd/sluk ure på en App

Mange er bange for at få indbrud, så her er en smart løsning der gør at det ser ud til der er nogen hjemme i dit hus, når du er ude. Det er stikkontakter som selv tænder og slukker, efter du via en App har indtastet hvilke tider strømmen skal være tændt. På den måde kan lamper og andre apparater tænde og slukke som det passer dig. Du kan endda holde øje med strømforbruget på flere af disse Smart Plugs.