Vi leverer ordrer som normalt (Læs mere)

×
  • Fri fragt over 499,- (ellers 29,-)
  • 365 dages retur/bytte
  • Gratis retur v/ombytning

Spring Copenhagen lamper

Vi har samlet de fantastiske lamper fra vores danske designbrand, Spring Copenhagen, i denne kategori. Derfor finder du komplet udvalg af Spring Copenhagen lamper som alle er dansk designet og lavet i flot kvalitet, til fornuftige priser - lige som vi bedst kan lide det. Få et flot lys og et lækker design med lamper fra Spring Copenhagen, kig med iblandt lamperne herunder.

Læs mere

6 vare(r)

6 vare(r)

Lamper fra Spring Copenhagen

Ja, det findes faktisk. Måske du også er en af dem som har hørt om Spring Copenhagen før, men som ikke lige kan placere det? Det er fordi at Spring Copenhagen i første omgang er blevet kendt på de super fine træfigurer, stentøj og service i både træ og porcelæn, og det er kun begyndelsen. Spring Copenhagen er nemlig et nyere dansk brand som nu har kastet sig også danske designlamper, og vi elsker dem!

Skal du bruge lamper fra Spring Copenhagen så har vi komplet udvalg. Det betyder at du finder alle lamper fra Spring Copenhagen som findes i deres sortiment i dag, i denne kategori med lamper. Selvom sortimentet endnu ikke er kæmpe stort, så er der lavet smukke designlamper som alle er designet i Danmark og produceret i en yderst fornuftig kvalitet, hvilket du vil bemærke når du modtager lampen.

Dansk Design fra Spring Copenhagen

Som vi vist har fået skrevet et par gange allerede, så er Spring Copenhagen et dansk designbrand som er startet ud med trævarer. Det er også en kærlighed som ses i deres lamper som flere af dem er lavet i træ, endda et smukt træ. Det er derfor også en glæde at se på deres smukke træfigurer som skaber en dejlig stemning når de står hjemme på reolen. 

Deres smukke lamper er i dag designet i mange forskellige udgaver som alle giver et dejligt lys. For selvom Spring Copenhagen er designet af et designbrand, så er der stadig stor fokus på det gode lys og den stemning for korrekt lys kan give. Derfor finder du smukke designlamper fra Spring Copenhagen som har et dejligt lys og både er fin at kigge på når den er slukket, og når den er tændt.