Vi leverer ordrer som normalt (Læs mere)

×
  • Fri fragt over 499,- (ellers 29,-)
  • 365 dages retur/bytte
  • Gratis retur v/ombytning

Philips Hue pærer og lamper

Vi elsker Philips Hue! Og når du først får Philips Hue, så kommer du også til at elske det, men hvorfor? Fordi det virker perfekt!

Philips Hue kort fortalt

Hue er smart belysning som (nemt) styres og indstilles via en app i din smartphone, tablet eller på de trådløse Hue kontakter. Med Philips Hue kan du sætte dit lys til automatisk at slukke og tænde, du kan skifte mellem arbejds- og hyggelys med ét klik, du kan få trådløse kontakter lige hvor du mangler, som kan styre de/den lampe du vil have. Med Hue bestemmer du!

Du skal ikke skifte dine lamper, men bare sætte Philips Hue pærer i dine egne lamper. Når du første gang skal have Philips Hue, skal du vælge et Hue Starter Kit hvori der er en Hue Bro som du tilslutter med kabel til din internet router. Du behøver kun én Hue Bro da den kan styre op til 50 lamper og pærer. Du kan også tilslutte nyere Hue pærer via bluetooth, læs mere om Hue Bluetooth her.

Sådan installeres en Philips Hue


 

Hvorfor vælge Philips Hue?

Vi mener, at Philips Hue er det bedste smarte belysningssystem på markedet fordi, at det fungerer fantastisk godt. Det er nemt fra start af ved montering, skru pæren i lampen og find den i din app, bum! Når du skal indstille hvordan du vil have lyset derhjemme er Philips Hue også nemt og har mange muligheder såsom at indstille bestemte tidspunkter for at lyset slukker og tænder (også når du er på ferie), skift lyset med ét tryk fra godt arbejdslys til hyggelig afslapningslys.

Philips Hue er også det system som er klart mest udviklet og der kommer hele tyden nye lamper til indendørs og udendørs, en masse nyt Hue tilbehør og Hue pærer. Du kan derfor få Philips Hue belysning som dækker hele hjemmet - og vores erfaring er bare, at når man først er startet med såkaldt smart lys, så finder man hurtigt glæden ved det og vil have mere.

Desuden er Philips Hue altid LED hvilket både holder i mange år (op til 20 år) og er utrolig energibesparende.

Philips Hue smart belysning med kontakter


 

Tilfreds eller pengene retur

Det lyder så nemt det hele, men er valget nemt for dig? Vi vil gerne gøre det ekstra nemt for dig ved at tilbyde tilfredshedsgaranti på alle vores Philips Hue Starter Kit. Det betyder, at du kan få lov at teste dit Hue Startsæt af i op til 14 dage fra du modtager det, og elsker du det ikke, så send det retur! Det gør vi naturligvis fordi, at vi er helt sikre på, at du også kommer til at elske Philips Hue lige så meget som os. Og vi ved, at en glad Hue kunde kommer tilbage efter mere - men en utilfreds Hue kunde som næppe tilbage efter mere Hue, eller andre lamper!

Derfor: Køb et Philips Hue Starter Kit hos os og er du ikke tilfreds efter op til 14 dages test, så kan du sende det tilbage og få dine penge retur.

Læs vores Kom igang med Hue guide eller kontakt os, vi ved alt om Hue og vi hjælper dig gerne.

 

 Find alle Philips Hue produkter herunder 

LampeGuru elsker Philips Hue belysning

103-153 af 203

103-153 af 203

Køb Philips Hue Lamper og pærer

Philips Hue er det nye inden for lys i hjemmet - her betjenes lyset via en App på din telefon eller tablet. Om du er til iPhone eller Android, så har du mulighed for at tænde, slukke, ændre lysstyrke og få dine lamper til at skifte farve. Alle produkterne fra Hue serien har LED som lyskilde og har derfor et lavt strømforbrug, men samtidig en utrolig kraft. Vi har ALT Philips hue på lager til omgående levering, så skynd dig ind og bestille. Vi har desuden de populære Hue Lavvolt Udendørslamper du selv må montere.
Søger du lamper, så se her.

Philips Hue lamper med Hue i

Philips Hue lamperne, Hue Iris, Hue Go og Hue Bloom og lysbåndene Hue Lightstrip Plus  har den fantastiske mulighed at de skifte farve.
Der er ikke mindre en 16 millioner forskellige farver at vælge i mellem - også helt alm. varmhvidt lys. Så der burde være mulighed for at finde et lys der passer til de fleste stemninger, både til hverdag og fest er Philips Hue et hit hos os.
Farveskiftet foregår via philips Hue App'en og her er selvfølgelig også mulighed for automatisk farveskift, samt stille vækning (app tilkøb), disco-lys og meget andet.

Philips Hue White - trådløs dæmpbar LED pære

Philips Hue White er en pære der også her betjenes via Hue App. Det specielle ved denne pære er at den kun har hvidt lys. Er man ikke til det farverige, men stadig vil have mulighed for at betjene lyset, herunder også styrken, via sin telefon eller tablet, så er det pæren man skal vælge. Disse pærer kan kombineres med de farverige lamper fra Hue så det hele styres fra en og samme enhed. 

Philips Hue pærer med farver

Vi har selvfølgeligt også de smarte Hue pærer som kan skifte farve. LED pærerne har, ligesom Hue lamperne, 16 mio farver at vælge imellem - heriblandt også alm hvid farve så du kan bruge den som alm. pære. Hue pæren med farveskift er super nem at montere, du sætter den i din lampe med stor (E27) fatning, sætter din Bridge til og vupti, du er klar til at hente App'en og gå igang. Det er både muligt at skifte farve på pæren, at dæmpe pæren og det aller fedeste ved Philips Hue er, at du kan sætte den til at skifte farve selv, sætte discolys på eller skabe en hyggelig steming til en rolig aften.

Har du et Philips tv med Ambilight fra 2013 eller nyere har du mulighed for at linke Philips Hue lamperne til tv'et. Du placere simpelhen en lampe på hver side og via et par tryk i Hue App så forlænger lamperne lyset fra Ambiligt tv'et. De skrifter så farve i takt med lyset på tv'et og kan også indstilles til at blinke hvis du ser fodbold og dit hold scorer et mål.

Har du spørgsmål - så skriv dem endelig på mail eller fang os på chatten!