Umage Eos grå fjer gulvlampe
En unik gulvlampe fra danske Umage (tidl. Vita) med smukke gåsefjer syet og limet på (i hånden). Det er et fantastisk smukt design, en hyggelig steming og et dejligt behageligt lys. En super fjerlampe som er den originale og endda dansk designet.
Den grå fjerlampe fra danske Umage er en aboslut instagram-klassiker og man forstår hvorfor. For selvom man kan tænke, at en grå fjerlampe bare er en grå fjerlampe, så har udtrykket i disse dansk-designede fjerlamper sit helt eget udtryk alt efter hvilket rum du stiller den i. Særligt den grå fjerlampe giver et let og luftigt indtryk i rummet. Den er perfekt til børneværelset, soveværelset eller stuen, da den giver et dejligt lys hele vejen rundt ud gennem skærmen med de grå fjer.
Hvis du er Philips Hue elsker (ligesom os), så er Eos fjerlampen i grå et fantastisk godt bud på en lampe som tager godt i mode både grå nuancer og det farvet lys.
Fjerlampe i andre farver
Du kan også få den originale Eos fjerlampe i andre farver. Alle fjerlamper har deres egen charme, og går super flot ind i indretningen. Mangler du inspiration til hvilke farve fjerlampe du skal vælge, så er et bestemt et kig værd på instagram. Men husk at vær' kreativ, og vær ikke bange for, at vælge en anden farve end grå. Lyset er lige så godt i andre modeller, og de er med til at underbygge det nordiske look i mange danske hjem.
Gode råd til fjerlamper
Ret fjer ud på lampen ved at bruge en hårtørre, ca. 20 min. 10-15 cm fra lampen. Rengøres nemt med en hårtørre (gerne bare med kold luft og ikke helt tæt på). Husk, at fjer er et naturprodukt, og at de derved har hver deres udtryk, og du må derfor aldrig forvente en fuldstændig perfekt rund fjerlampe. En fjerlampe må ikke stilles i nærheden af varme kilder som f.eks. en brændeovn og kan desuden ændre karakter ved direkte sollys i længere tid.
OBS: Fjerene brugt på EOS lamperne er IKKE plukket fra levende gæs, men i stedet plukket fra afdøde gæs der lever under kontrolleret forhold. Dyrene bliver ikke slået ihjel for disse lampers skyld, men kommer fra gæs der i forvejen er slagtet til brug i fødevareindustrien.