Vi leverer ordrer som normalt (Læs mere)

×
 • Fri fragt over 499,- (ellers 29,-)
 • 365 dages retur/bytte
 • Gratis retur v/ombytning

Strømskinne til lamper eller skinnespots

En strømskinne gør det muligt at flytte lamper/spots som sidder i skinnen, når du f.eks. får gæster. Strømskinner er nemme at montere:
1) Skru skinnen op. 2) Monter ledning i den ene ende. 3) Sæt dine lamper op i pendeladapterne (tilkøb), eller monter skinnespots i.
Se ofte stillede spørgsmål til strømskinner aller-nederst på siden.

Strømskinne med tilbehør til skinnen

Forskellen på de forskellige lampeskinner er kun designet! Kvaliteten er ens!

Læs mere

28 vare(r)

28 vare(r)

Strømskinne med spots og pendler

 

Spørgsmål til strømskinner

Det er faktisk super nemt, men der kan jo opstå spørgsmål. Dem vi ofte hører har vi listet op herunder.
- Se iøvrigt hver vare for at få svar på spørgsmål om dem.

 • Kan man få stød i en strømskinne?
  - Nej!
 • Skal der købes ledning til en strømskinne?
  - Strømmen løber i skinnen, den fungere i sig selv som en ledning. Men du skal bruge ledning fra enden af skinnen og over til strømudtaget (se billede herunder).
 • Kan man trække strømmen ud fra midten af skinnen?
  - Nej, desværre ikke. Et forslag er, at lade ledningen løse op langs siden af skinenne, og ned til enden hvor ledningen til strøm skal i.
 • Kan strømskinnen forkortes?
  - Ja, brug en nedstryger sav. Da der kun medfølger ét sæt endestykker til hver skinne, er det ikke muligt at bruge begge stykker du står tilbage med.
 • Kan ALLE lamper sidde i en strømskinne?
  - Alle lamper som kun hænger i egen ledning. 
  - Lamper som hænger i wire kan ikke bruges i strømskinner.
 • Kan man bruge strømskinne på skråloft?
  - Ja, det er ikke fantastisk praktisk, men du kan godt.
  - Ved loft til kip kan du dog ikke, da du skal kunne nå adapteren for at kunne låse den op, og rykke pendlen.
 • Hvor mange lamper/spots kan være i én skinne?
  - Lige så mange som du vil, eller dit relæ kan klare, selve skinnen har ingen begrænsning.

 

Hæng lamper i en strømskinne

Smarte strømskinner med masser af muligheder. Hvis du skal bruge strømskinnen til pendler (loftlamper) skal du bruge dette:

Strømskinner til pendler

Halo Track har gjort strømskinner virkeligt elegante og neutrale så lyset og lampen kommer i fokus. Halo Track strømskinnerne fås i 120 cm samt i 200 cm (kan forkortes blot ved at at save i dem).Skinnerne fås i enten hvid, sort eller grå. En strømskinne og en lampeskinne som man også kalder dem, kan både have spots direkte sat i (skal dog købes specielt til strømskinnen) samt du kan tilkøbe en såkaldt pendeladaptor, altså et ophæng til din pendel loftslampe til strømskinnen.

Strømskinner er f.eks. smarte at montere over spisebordet, da strømskinnen gør det muligt at flytte lampen med, når man gør spisebordet større. Du vil altså således kunne have din loftlampe siddende i strømskinnen og give lys over bordet som normalt, men så snart der kommer gæster og du gør bordet længere, kan du også bare trække din pendel med ud eller sætte en ekstra pendel i skinnen - smart ikke?
Du kan også bruge skinnen til spot-lamper (læs mere længere nede) og få godt brugbart lys f.eks. foran klædeskabet, i gangen eller i køkkenet. 

Strømskinne til pendel lamper 

En evig irretation kan være, at så snart der kommer gæster og spisebordet bliver forlænget, så sidder lampen i den ene ende af bordet og i den anden ende er der mørkt.. Der er ærgeligt, men der er en nemt og billig løsning på det. Fordi til strømskinnerne (derfor kaldes de også lampeskinner) kan du få en pendel adaptor, altså en dims til at sætte i strømskinnen så du kan hænge din pendel lampe i strømskinnen (maks 4 kg. pr. lampe). Det betyder også at du kan flytte lampen ud sammen med bordet helt uden at tage den nej, du skal blot rykke den længere ud i strømskinnen - smart ikke?

Hvis du vil have din loftslampe op at sidde i en strømskinne er det super nemt. Du skal blot bruge en strømskinne og en pendeladaptor (se billedet herover) og så sætte din lampes ledning pendeladaptoren og smide den i strømskinnen. OBS: Pendeladaptoren kan maks bære en lampe-vægt på 4 kg pr. adapter.
Du kan have så mange lamper i strømskinnen som du vil og som der nu engang er plads til og du skal kun have 1 x strøm/ledning til. Det er også muligt at sætte flere strømskinner sammen ved brug af tilbehørsdelene til strømskinnen. 


Strømskinne til spots

Mange bruger også strømskinnen som en spotskinne til, at få lige den spot de ønsker sig og sætte den i strømskinnen. Vi har derfor et udvalg af spots til strømskinner som du kan bruge til (stort set) alle 1-faset strømskinner. Sagt med andre ord, så ligner din strømskinne vores, så passer vores skinne-spots sandsynligvis også i din skinne.

God til foran gaberodeskabet, i gangen eller i køkkenet. Halo Track spotskinne fra danske Halo Tech Design er både flot og enkel samt i super god kvalitet. Du kan desuden købe masser af tilbehør til strømskinner online hos os. Husk blot at kun at bruge originalt Halo Track tilbehør til din Halo Track strømskinne. Vi har flere billige skinner til lamper og mange kombinations muligheder.

Strømskinne med spots

 

 


 


Strømskinner til butiksbelysning

Vores strømskinner kan også sagtens bruges i butik. Flere butikker har valgt at bruge strømskinnerne fra Halo Track som spotskinne da de er meget flexible og giver et rigtigt godt lys. Køb strømskinner online hos os til billige priser og med stort udvalg. Lampeskinner er blevet meget populære da det er en nem og flexibel belysning til privat og erhverv. Vi hjælper dig gerne videre og giver en god pris.

Se også vores side om B2B Belysning til butik, kontor og lager.

Strømskinner til butiksbelysning