Julegave køb: Bestil frem til 20/12

×
 • Fri fragt over 799,-
 • 100 dages retur
 • Gratis retur v/byt

Strømskinne til lamper eller skinnespots

En strømskinne gør det muligt at flytte lamper/spots som sidder i skinnen, når du f.eks. får gæster. Strømskinner er nemme at montere:
1) Skru skinnen op. 2) Monter ledning i den ene ende. 3) Sæt dine lamper op i pendeladapterne (tilkøb), eller monter skinnespots i.
Se ofte stillede spørgsmål til strømskinner aller-nederst på siden.

Strømskinne med tilbehør til skinnen

Forskellen på de forskellige lampeskinner er kun designet! Kvaliteten er ens!

Læs mere

45 vare(r)

45 vare(r)

45 vare(r)

45 vare(r)

Strømskinne med spots og pendler

Ofte stillede spørgsmål til strømskinner

Det er faktisk super nemt, men der kan jo opstå spørgsmål. Dem vi ofte hører har vi listet op her:
- Se ivørigt hver vare for at få svar på spørgsmål om dem.

 • Kan man få stød i en strømskinne?
  - Nej!
 • Skal der købes ledning til en strømskinne?
  - Strømmen løber i skinnen, den fungere i sig selv som en ledning. Men du skal bruge ledning fra enden af skinnen og over til strømudtaget (se billede herunder).
 • Kan man trække strømmen ud fra midten af skinnen?
  - Nej, desværre ikke. Et forslag er, at lade ledningen løse op langs siden af skinenne, og ned til enden hvor ledningen til strøm skal i.
 • Kan strømskinnen forkortes?
  - Ja, brug en nedstryger sav. Da der kun medfølger ét sæt endestykker til hver skinne, er det ikke muligt at bruge begge stykker du står tilbage med.
 • Kan ALLE lamper sidde i en strømskinne?
  - Alle lamper som kun hænger i egen ledning. 
  - Lamper som hænger i wire kan ikke bruges i strømskinner.
 • Kan man bruge strømskinne på skråloft?
  - Ja, det er ikke fantastisk praktisk, men du kan godt.
  - Ved loft til kip kan du dog ikke, da du skal kunne nå adapteren for at kunne låse den op, og rykke pendlen.
 • Hvor mange lamper/spots kan være i én skinne?
  - Lige så mange som du vil, eller dit relæ kan klare, selve skinnen har ingen begrænsning.

Hæng lamper i en strømskinne

Smarte strømskinner med masser af muligheder. Hvis du skal bruge strømskinnen til pendler (loftlamper) skal du bruge dette:

Strømskinner til pendler

Halo Track har gjort strømskinner virkeligt elegante og neutrale så lyset og lampen kommer i fokus. Halo Track strømskinnerne fås i 120 cm samt i 200 cm (kan forkortes blot ved at at save i dem).Skinnerne fås i enten hvid, sort eller grå. En strømskinne og en lampeskinne som man også kalder dem, kan både have spots direkte sat i (skal dog købes specielt til strømskinnen) samt du kan tilkøbe en såkaldt pendeladaptor, altså et ophæng til din pendel loftslampe til strømskinnen.

Hvorfor bruge en strømskinne til lamper?

Strømskinner er f.eks. smarte at montere over spisebordet, da strømskinnen gør det muligt at flytte lampen med, når man gør spisebordet større. Du vil altså således kunne have din loftlampe siddende i strømskinnen og give lys over bordet som normalt, men så snart der kommer gæster og du gør bordet længere, kan du også bare trække din pendel med ud eller sætte en ekstra pendel i skinnen - smart ikke?
Du kan også bruge skinnen til spot-lamper (læs mere længere nede) og få godt brugbart lys f.eks. foran klædeskabet, i gangen eller i køkkenet. 

Strømskinne til pendel lamper 

Hvis du vil have din loftslampe op at sidde i en strømskinne er det super nemt. Du skal blot bruge en strømskinne og en pendeladaptor (se billedet herover) og så sætte din lampes ledning pendeladaptoren og smide den i strømskinnen. OBS: Pendeladaptoren kan maks bære en lampe-vægt på 4 kg pr. adapter.
Du kan have så mange lamper i strømskinnen som du vil og som der nu engang er plads til og du skal kun have 1 x strøm/ledning til.
Det er også muligt at sætte flere strømskinner sammen ved brug af tilbehørsdelene til strømskinnen. 

Strømskinne til spot lamper

Mange bruger også strømskinnen som en spotskinne til f.eks., at få lige den spot de ønsker sig og sætte den i strømskinnen. God til gaberodeskabet, i gangen eller i køkkenet. Halo Track spotskinne fra danske Halo Tech Design er både flot og enkel samt i super god kvalitet. Du kan desuden købe masser af tilbehør til strømskinner online hos os. Husk blot at kun at bruge originalt Halo Track tilbehør til din Halo Track strømskinne. Vi har flere billige skinner til lamper og mange kombinations muligheder.

Strømskinne med spots

 

Strømskinner til butiks-belysning

Vores strømskinner kan også sagtens bruges i butik. Flere butikker har valgt at bruge strømskinnerne fra Halo Track som spotskinne da de er meget flexible og giver et rigtigt godt lys. Køb strømskinner online hos os til billige priser og med stort udvalg. Lampeskinner er blevet meget populære da det er en nem og flexibel belysning til privat og erhverv. Vi hjælper dig gerne videre og giver en god pris.
Se også vores side om B2B Belysning til butik, kontor og lager.

Strømskinner til butiksbelysning

 

 

Vi har delt kategorien mere op, så du nemmere kan finde rundt.

Du kan også læse vores lille guide/blog om lampeskinner.