• Fri fragt over 799,-
  • 100 dages retur
  • Gratis retur v/byt

Motion sensors - Bevægelses sensor

Bevægelsessensorer er super anvendelige i belysningen i hjemmet hvor du ønsker, at lyset skal tænde af sig selv når det registrerer bevægelse. Du kan i denne kategori finde bevægelses-sensorer som både styres via mobilen (f.eks. Philips Hue) eller som fungerer på traditionel vis, som du tilslutter via ledning, som så går videre over til din lampe. 

Læs mere

6 vare(r)

6 vare(r)

6 vare(r)

6 vare(r)

Motionsensor til styring via app

Motion sensoren har rykket sig en del fra de gamle udgaver. De gode gamle udgaver, der virker via en almindelig PIR sensor, bruges typisk til at tænde strømmen til en eller flere lamper ved bevægelse. Med de nye udgaver kan du selv vælge hvilke lamper sensoren skal reagere på, uden at lave om i dine elinstallationer. Det kan du gøre med systemer, så som Osram Lightify eller Philips Hue. Har du lyskilder fra Lightify eller Hue kan du i sensor indstillingen vælge hvilke lyskilder den skal virke på.

Det smarte med en Motion Sensor i dag, er at man kan sætte motion sensoren til at virke forskelligt om det er nat eller dag. Altså kan du f.eks. have en natsetting som kun aktiveres i tidsrummet 22 til 06 og en anden setting om dagen, med et almindeligt lys - På den måde kan man få meget mere ud af automatiseret lyssystem.

Bevægelsessensor til lamper

Du kan bruge bevægelses-sensorer både indendørs og udendørs på lamper som du har brug for tænder af sig selv. Hvis du vil have en bevægelsessensor på dine lamper, kræver det som udgangspunkt ikke noget særligt at lamperne, da en sensor fungerer på den måde, at du tilslutter sensoren et sted på ledningen mellem strømudtaget og den eller de lamper du skal have til at tænde selv. 

Vi har både bevægelses sensorer som kan indbygget i loftet, nogle som kan skrues PÅ loftet, eller sensorer som kan monteres på væggen.