Vi leverer ordrer som normalt (Læs mere)

×
 • Fri fragt over 499,- (ellers 29,-)
 • 365 dages retur/bytte
 • Gratis retur v/ombytning

Bevægelsessensor - Køb sensor her

En bevægelsessensor er en enkel måde at få smart lys i dine lamper. Vi har samlet bevægelsessensor til at montere i forbindelse med lamper, indbygning i lamper og du finder her også en smart styret bevægelsessensor som du kan styre via app eller kontakter. Læs mere på produkterne omkring hvad vores bevægelsessensor passer til, og er du i tvvil om kontakt os gerne.

Læs mere

13 vare(r)

13 vare(r)

Sensor

En sensor kan være mange ting, derfor deler vi det lidt op i områder for at kunne give en god forklaring til hver del. Men du kan bruge en sensor i forbindelse med dine lamper på forskellige måder, som beskrevet herunder. Det er sådan set ikke et spørgsmål om hvilke lamper du har, men mere et spørgsmål hvilket behov du vil have dækket. Det er nemlig muligt at montere en sensor til lamper uanset om det er indendørs eller udendørs, eller om du allerede har monteret lampen. For at give et par eks., har vi valgt at liste nogle typiske setup herunder som vi hører om fra vores kunder.

 • Sensor til udendørslamper
  Et klassisk setup som beskrevet under afsnittet om lyssensor er at montere lyssensor i forbindelse med udendørslamper.
 • Sensor indbygget i lamper
  Vi har også lamper en indbygget sensor, se f.eks. alle vores udendørslamper med sensor.
 • Sensor i eksisterende lamper
  Har du en lampe i dag hvor du kan udskifte din lyskylde, så er faktisk muligt at få en pære med sensor i den, uden at skulle skifte lampen. Se vores kategori med lamper og pærer med sensor.

Lyssensor

En lyssensor er en smart måde til at få dine lamper til at tænde når det bliver mørkt, altså tænde lyset når du har brug for det. Vi mener at en lyssensor har flere åbenlyse fordele som at du kun har lys når der er brug for det, og at du derved sparer unødig strøm i forhold til hvis du f.eks. have et timer-ur monteret i forbindelse med dine lamper. Typisk giver en lyssensor bedst mening i forbindelse med udendørslamper som er perfekt at lave sådan, at de automatisk tænder når det bliver mørkt udenfor.

Den anden åbenlyse fordel er, at du ikke selv skal tænde og slukke for lyset manuelt, hvis du vælger en lyssensor i forbindelse med lamper. Det kan løse et praktisk problem såsom hvis du ikke har adgang til kontakten som lamperne er forbundet til, hvilket vi ofte hører om i forbindelse med udendørslamper. Men en lyssensor er faktisk også praktisk som en ekstra form for indbrudssikring. Når du har lys som selv tænder og slukker sikrer du, at huset ser mere beboet ud, end hvis du selv manuelt skal tænde og slukke for lyset - det gælder både inde og ude.

Vi har både lyssensor som du sætter i forbindelse med lamper, altså monterer på samme ledningen som den der kører over til dine lamper. Men vi har også LED pærer med lyssensor hvilket er fantastisk smart og kan sættes direkte i dine nuværende almindelige lamper, uden at gøre yderligere. Til sidst skal det nævnes, at vores Motion sensor til styring via app somregel også har indbygget lyssensor funktion.

Motion sensor til styring via app

Det "smarte valg" er en motion sensor som du kan styre via en app. Det kræver at du har en af de smarte systemer som gør at du kan tilknytte en smart motion sensor og derved kan styre direkte via en app. De gode gamle udgaver, der virker via en almindelig PIR sensor, bruges typisk til at tænde strømmen til en eller flere lamper ved bevægelse. Med de nye udgaver kan du selv vælge hvilke lamper sensoren skal reagere på, uden at lave om i dine elinstallationer. Det smarte med en Motion Sensor i dag, er at man kan sætte motion sensor til at virke forskelligt om det er nat eller dag. Altså kan du f.eks. have en nat setting som kun aktiveres i tidsrummet 22 til 06 og en anden setting om dagen, med et almindeligt lys. På den måde kan man få meget mere ud af automatiseret lyssystem med en smart motion sensor.

Det system som de fleste vælger i dag hedder Philips Hue (kender du intet til Philips Hue så læs vores Philips Hue guide), som har en fantastisk god og smart Hue motion sensor og både er lyssensor og bevægelses sensor samt timer-ur i en og samme enhed. Det er det absolut bedste smart lysstyringssystem der findes på markedet efter vores vurdering, og de har også den bedste smarte motion sensor.

Bevægelsessensor indendørs

Du kan bruge vores bevægelsessensor indendørs og udendørs på lamper som du har brug for tænder af sig selv. Hvis du vil have en bevægelsessensor på dine lamper kræver det som udgangspunkt ikke noget særligt at lamperne, da en sådan sensor fungerer på den måde, at du tilslutter sensoren et sted på ledningen mellem strømudtaget og den eller de lamper du skal have til at tænde selv. Vi har både bevægelsessensor indendørs som kan indbygget i loftet, nogle som kan skrues PÅ loftet, eller sensorer som kan monteres på væggen.

Det smarte ved en bevægelsessensor er også, at de ofte kan tage højde for hvor mørkt det er, sådan at de kun registrerer bevægelse når det er mørkt nok til at du har brug for lyset. Det er en klar fordel ved, at du så sparer på unødig strøm i forbindelse med en bevægelsessensor indendørs. Husk desuden at muligheden for at bruge en bevægelsessensor indendørs er store, selvom det måske ikke er et førstevalg for mange mennesker, da vi måske oftere tænker på at bruge bevægelsessensor udendørs. Men netop indendørs er der mange steder hvor det er praktisk, såsom i klædeskabet, i gangen hvor du ofte går forbi, på toilettet som tit bliver brugt mv.