• Fri fragt over 799,-
  • 100 dages retur
  • Gratis retur v/byt

Motion sensors – personlig belysning

En motion sensor er en lille ting, der giver dig store muligheder, når det kommer til belysning. Vi vil faktisk gå så langt som at sige, at du med en motion sensor i dit hjem får personlig belysning. Du styrer motion sensoren trådløst via en app på din telefon, og tilkobler det lys du ønsker. Herefter får du lys, som du ønsker det. Du indstiller, hvor følsom lyssensoren skal være, og herefter får du den helt rigtige belysning på det helt rigtige tidspunkt. Vi er selv vilde med Hue Sensoren fra Philips, der passer til dig, der har Hue belysning i forvejen, og som vil have automatiseret dit hjem endnu mere med personlig belysning.

Læs mere

4 vare(r)

4 vare(r)

4 vare(r)

4 vare(r)

Motion sensoren anno 2017

Motion sensoren har rykket sig en del fra de gamle udgaver. De gode gamle udgaver, der virker via en almindelig PIR sensor, bruges typisk til at tænde strømmen til en eller flere lamper ved bevægelse. Med de nye udgaver kan du selv vælge hvilke lamper sensoren skal reagere på, uden at lave om i dine elinstallationer. Det kan du gøre med systemer, så som Osram Lightify eller Philips Hue. Har du lyskilder fra Lightify eller Hue kan du i sensor indstillingen vælge hvilke lyskilder den skal virke på.

 

Motion Sensor - Forskellig indstilling fra dag til nat

Det smarte med en Motion Sensor i dag, er at man kan sætte motion sensoren til at virke forskelligt om det er nat eller dag. Altså kan du f.eks. have en natsetting som kun aktiveres i tidsrummet 22 til 06 og en anden setting om dagen, med et almindeligt lys - På den måde kan man få meget mere ud af automatiseret lyssystem.