Vi leverer ordrer som normalt (Læs mere)

×
  • Fri fragt over 499,- (ellers 29,-)
  • 365 dages retur/bytte
  • Gratis retur v/ombytning

Hvem er LampeGuru.dk?

Læs med herunder og lær os bedre at kende. Se desuden vores afsnit om holdning nederst på siden.

Vi elsker lamper - og ordentlig serviceLampeGuru.dk - Ærlig og reel service

Det er jo egentlig rimelig simpelt. Vi elsker lamper, både dem i glas, dem i metal, dem i stof og dem i plastik. Vi elsker dét, som ordentlig belysning kan gøre for dit hjem, og dit humør. Vi elsker flot design, men vi elsker også gode priser og super tilbud.
Alt det blandet sammen, mener vi er et godt fundament for, at drive en webshop med lamper - men det er slet ikke nok for os. 

For os er det nemlig lige så vigtigt, at du får en god behandling. At du føler dig pænt taget imod når du møder os på online, og at webshoppen er nem at finde ud af, samt at du kan finde de oplysninger du skal bruge. Men også hvis du har lyst (eller brug for), at skrive eller tale med os. Vi oplever ofte, at vores kunder sætter pris på, at vi svarer mails lynhurtigt både hverdag og weekend, og at vi giver os tid til et ordenligt svar.
Og du kender det jo nok, men arbejdet er da sjovere, hvis man går op i det?

 

Kedelige lamper, dyre lamper - eller det hele?

Dengang i 2010 da vi startede LampeGuru.dk og skulle ud og se "hvad markedet bød på" slog det os, at markedet var domineret af enten de fine lampebutikker med et ret højt prisniveau, eller byggemarkederne med mange billige og ret kedelige lamper, ærligt talt. Derfor var det helt naturligt for os, at prøve at lægge os lige der imellem. Altså have en masse lamper til skarpe priser, men også satse på flotte designlamper til hverdagspriser - og vi må sige, det virker!
Vi tager hele tiden nye leverandører ind og renser ud i det som ikke sælger, har du iøvrigt set vores store outlet?

Så vi håber, at du kan finde en lampe, en pære eller noget tilbehør 
- og at det så er nemt at bestille. Gå til forsiden af LampeGuru.dk

  Dansk webshop - I Danmark!

I disse tider er det ikke svært, at lave en dansk udseende webshop som får dig til at tro, at siden du handler på er fra Danmark. Derfor vil i gerne slå fast, at vi har alle vores funktioner beliggende i Danmark. Mere præcist har vi både lager og kontor i Ringsted på midtsjælland, og du vil altid blive mødt af dansk personale her, hvad end det er på telefonen eller hvis du skriver til os.

Vi nævner det da det for mange giver en ekstra tryghed når de handler, at de altid kan få hjælp på dansk. Du vil derfor heller aldrig være nødsaget til, at skulle forklare dig på engelsk eller et andet sprog, medmindre du selvfølgelig ikke selv taler dansk, så klarer vi den gerne på engelsk. Velkommen til :-)


LampeGuru har lager og kontor i Danmark


 

Vi er 7, lyslevende, mennesker bag skærmen

Måske du ikke tænker så meget over det, men vi knokler hver dag med at give dig den bedste oplevelse. Vi styrter rundt på laget, finder varer frem og pakker dem inden de sendes med fragtmanden så du har pakken hurtigt, typisk dagen efter.
Vi skriver tekster på varer eller bloggen, vi skriver med dig på mail eller chat, vi taler i telefon, vi gør webshoppen bedre og nemmere at finde rundt på, vi lægger nye lamper ind, vi sørger for gode tilbud osv. Selv synes vi at vi gør rigtig meget, derfor er det så dejligt, at du vil handle med os - og tak for det. Og tak for den flotte anmeldelse du forhåntlig skriver efter dit køb.

Rundt regnet er vi 7 mennesker til at drive shoppen, dog lidt flere i vores travle sæson. Vi har samlet lager og kontorfunktion under samme tag, hvilket gør det muligt for os, at hjælpe hinanden hvor det måtte være nødvendigt. 
Er der iøvrigt noget du mener vi kan gøre bedre, så tag endelig bare kontakt til os.

 

 

 

Vores informationer

Webshop: www.LampeGuru.dk (.no)
Adresse: Slangerupvej 10, 4100 Ringsted
Mail: info@lampeguru.dk
CVR: 36910704
Etableringsår: 2010
Virksomhedsform: ApS
Bank: Nordea
Reg.: 2520
Konto: 4386152123
IBAN: DK4820004386152123
BIC/Swift: NDEADKKK


Sådan handler du hos os

For at foretage et køb på LampeGuru.dk skal du igennem 5 trin.
1. Find den eller de varer du ønsker og læg dem i indkøbskurven, gå herefter til kassen.
2. Indtast dine personlige oplysninger
3. Vælg forsendelses/betalingsmåde
4. Godkend vores forretningsbetingelser
5. Tjek at alle oplysninger er korrekte på opsamlingssiden og godkend købet
Du skal være fyldt 18 år for at handle på LampeGuru.dk – er du under 18 år skal du have samtykke fra dine forældre.
Ved handel til andre lande - Læs mere her!

Alle priser er inkl. moms og andre afgifter. Priserne er dagspriser. Når du handler med LampeGuru.dk indgås aftaler på dansk.
Det er ikke muligt, at se tidligere ordrer ved login på websitet. Hvis du ønsker, at modtage en kopi af din ordrebekræftelse, skal du sende en mail til info@lampeguru.dk

 

 

Belysning til butik, kontor og erhverv

Vi hjælper med det du har brug for og har et kæmpe kort i ærmet, læs mere her 

 

 

Guru'er med holdning!

Miljøvenlig indpakning
Lige siden starten har vi gjort hvad vi kunne for, at belaste miljøet så lidt som muligt. Vi har f.eks. allieret os med en stor dansk fabrik og fået lov at genbruge deres indpakningsmateriale. Det giver os en besparelse på indkøb af indpakningsmaterialer samtidig med, at vi genbruger en stødabsoberende skum til indpakning af varer til forsendelse.
Vi gør desuden at kan være endnu skarpere på prisen og spare miljøet for en masse "ligegyldig" affald.

Julemærkehjemmene 2013-2019
Vi har flere gange støttet julemærkehjemmene i Danmark på årsbasis. Børn og unges trivsel er et vores vores store fokuspunkter. 
Desværre har alt for mange børn og unge store bekymringer, sorger eller oplever svær mobning - det er ikke fair! 

Julegaver til trængende familier 2018
Henover julen 2018 gav vi børnelamper til trængene familier som af forskellige årsager ikke havde råd til at købe julegaver til deres børn. Da vi i samme omgang lå inde med en del børnelamper valgte vi, i samarbejde med en organisation, at give julegaver til deraf godkendte familier.

Hjertestarter 2017
Vi har været så heldige, at få lov at være medsponser på en hjertestarter. Det er faktisk noget vi har ønsket i lang tid, så da chancen bød sig sprang vi straks til, selvfølgelig. Skulle du få brug for hjælp, så hænger den ved Rema1000 i Benløse (Ringsted).

TeamAuction 2015-16
Et godt initiativ hvor vi både støtter lokalsporten og velgørenhed ved, at donere lamper, gavekort mv. til salg på en netauktion hvor pengene går til de klubber som er med på aftalen. Det er forskelligt hvilke klubber og varer vi giver, men interessen er stor og der er altid gode priser at hente.

Danmarks Indsamling 2014
Vi valgte at støtte den helt store Danmarks indsamling som i 2014 havde fokus på når børn mangler mor.
Vi er sikre på at bidrag hjælper mange mennesker i nød og vi gør hvad vi kan for at hjælpe.

Kræftens Bekæmpelse 2013
Vi har på LampeGuru.dk tidligere støttet Kræftens Bekæmpelse Børn, unge og kræft.
For os er det vigtigt at hjælpe andre og kræft er, desværre, noget vi stort set alle sammen har haft tæt på.
Der kan i perioder være ekstra fokus på kampagnen fra os - hold øje med siden eller send os en mail

Har du et projekt du mangler støtte til?
Så tøv ikke med at skrive til os. Vi kan støtte både lokale og nationale projekter, men dog med respekt for det menneskelige aspekt. Vi støtter som udgangspunkt ikke spotsklubber og lign., hverken med varer eller penge.