Vi leverer ordrer som normalt (Læs mere)

×
  • Fri fragt over 499,- (ellers 29,-)
  • 365 dages retur/bytte
  • Gratis retur v/ombytning

Kom i gang med Philips Hue lys

Kender du ikke til Philips Hue, så læs med herunder. Få vist hvor nemt det er at komme i gang og hvor du skal starte. Eller se alle Philips Hue produkter.

 

  

Philips Hue Bluetooth indbygget

Som en nyere funktion er Philips begyndt, at indbygge bluetooth i deres Hue pærer samt i visse lamper. Du skal ind på hver produkt for at se om den har bluetooth indbygget da det er en løbende proces. Bluetooth funktionen i Hue er tænkt til dig som ikke har brug for mere end max 10 pærer/lamper derhjemme, men som gerne vil have smart Hue lys derhjemme.

Vi mener, at bluetooth funktionen i Philips Hue er en god ide til dem som kun ønsker et par enkelte lyskilder i hjemmet og som samtidig ikke har behov for alle funktioner i Hue, såsom fuldstændig kontrol over lyset samt at kunne styre lyset selvom man ikke er hjemme. Det kan også være en løsning for at få Hue lys på børneværelset eller i hjem uden trådløs router/Wifi.
Dog mener vi at langt de fleste stadig har brug for en Hue Bridge. Læs mere om Hue Bluetooth her.

 

Opsætning af Philips Hue med Bridge

Opsætning af Hue er lige til og noget alle kan finde ud af (ja, også dig). Vælger du at tilslutte dine Hue lamper og pærer via Hue Bridge får du samtidig alle muligheder for smart styring af dit Hue lys derhjemme, uden begrænsninger.
Følg disse 3 trin, og så er du i gang:

 

1: Tilslut din Hue Bridge

Du starter med, at opsætte din Hue Bridge. Den skal have strøm og et netværksstik til din trådløse router (medfølger). Når Bridgen starter op, går der et øjeblik, og der kommer lys i alle dioderne. Hvis der mangler lys i en af dioderne, tjek da netværksstikket og prøv evt. en anden kabel indgang i Routeren.
Hue Bridge kan købes løst, eller medfølgende i et Startsæt med pærer.

Opsætning af Hue Bridge


2: Sæt Hue pærer i dine lamper

Skru dine nuværende pærer ud af dine lamper og sæt i stedet Philips Hue pærer deri. Når du tænder lampen første gang, lyser Hue pærerne som en helt almindelig pære, i almindelig varmhvidt lys.

Husk, at ALT Philips Hue kan tale sammen, så du kan godt starte med f.eks. White pærer og senere tilføje f.eks. farvede pærer.

Opsætning af Hue pærer


3: Download Hue App'en

Hent Hue App'en i AppStore / GooglePlay - Når du starter App'en op første gang, så følger du bare guiden på skærmen. Du bliver bedt om at trykke på Bridgen - Altså skal du fysisk ud og trykke på den store knap der sidder på Bridgen, du lige har sat til din router. Dette for at sikre ingen andre kan få adgang.
Vi har også lavet en Hue video guide på dansk.

 Kom i gang med App

 

 Hue oplevelser

 


 

Vælg dit Hue lys blandt 3 kategorier:

 

Philips Hue White 

White

Nem styring og komfort. ▶Starter Kit ▶Ekstra pære

White pæren lyser i almindelig varmhvid lysfarve og kan dæmpes. White pæren kan bruges i de tilfælde, hvor lysfarve-ændring ikke er et krav for dig. Lyset fra pæren er ligsom det du kender fra en almindelig pære.

Hue er perfekt som tyverisikring, da du kan få lyset til at slukke og tænde, selv når du ikke er hjemme. Her er White et godt sted at starte, da den billige pris gør det muligt, at få Hue lys i lamper som er særlig gode til at vise der er nogen hjemme - f.eks. entré, gangarealer, eller udendørslamper mv. (Læs mere om Hue White herunder).


Philips Hue White Ambiance

White Ambiance

Lys til dine øjeblikke. ▶Starter Kit ▶Ekstra pære

White Ambiance pæren laver alle hvide nuancer, lige fra koldt hvidt lys, til ekstra varmt hvidt lys samt mulighed for dæmp. Perfekt til at skabe lys der øger din koncentration, eller når du vil have en ekstra hyggelig stemning.

White Ambiance er til dig som gerne vil have lidt mere ud af dit lys. Med muligheden for at ændre den hvide farve, så kan du få lys som giver dig energi, er godt at læse i, eller et varmt lys når du skal slappe af (godt over spisebordet). Du kan også bruge denne pære som Wake-up light. (Læs mere om Hue Ambiance herunder)

 


Philips Hue White Color Ambiance

White Color Ambiance

Ubegrænsede muligheder. ▶Starter Kit ▶Ekstra pære

White Color Ambiance pæren har samme funktioner som White Ambiance pæren - Men har derudover også alle 16 mio. forskellige farver. Perfekt til at skabe enhver stemning inde som ude.

Color pæren er meget mere end bare en disco pære - For det første kan den det samme som de to andre typer af Hue pærer, dernæst så kan du bruge farverne til at skabe stemning, liv og forandring ved bare få tryk i App'en. F.eks. har du alle de røde hyggelige nuancer at vælge imellem, når du skal skabe en stemning, men også biografstemning kan opnåes, da du kan synkronisere lyset med dit Philips Ambilight TV. (Læs mere om Hue Color herunder)

 


 

Hvornår er Hue White bedst?

Hue White er til det mest basale, du får App styring, både når du er hjemme og på ferie, du kan opsætte automatisk tænd/sluk lys, du kan dæmpe lyset og Hue White er til både udendørs og indendørs. Kort sagt, så kan Hue White alt det basale i én almindelig varmhvid lysfarve.

 

Hue White Oplevelse

 

Hvornår er Hue White Ambiance bedst?

Hue White Ambiance er til dig der vil have lidt mere ud af dit lys. Du kan det samme som Hue White såsom dæmpe lys, tidsstyring, styres selvom du ikke er hjemme, ferielys osv. Men White Ambiance har også mulighed for, at udnytte alle de hvide nuancer lys, til forskellige formål i løbet af dagen. Vidste du f.eks. at et hvidt lys er bedst til at koncentrere sig ved og holde energien oppe? Samtidig er det varme lys perfekt til at få os til at slappe af og føle os mere trygge.

 

Hue White Ambiance Oplevelse

 

Hvornår er Hue White Color Ambiance bedst?

Hue White Color Ambiance er til dig der vil have det maksimale ud af dit lys. Her har du så at sige inden begrænsninger i valg af farver på lyset, og du kan naturligvis også få alle de hvide nuancer lys her. Vi plejer at sige, at White Color Ambiance lys fra hverdag til fest, med alt fra det gode koncentrationslys, til det behagelige hyggelys til herlige farver og selvfølgelig det festlige lys. En sjov ting er, at de fleste som starter med de farvede Hue pærer faktisk fortsætter med at købe farvede pærer - måske fordi det faktisk giver en stor værdi i hverdagen?

 

Hue White Color Ambiance Oplevelse

 

Hvordan betjener man Philips Hue?

Hue betjenes enten via din telefon, både Apple og Android. Det er også her alt opsætning sker, altså når du vil lave tidsindstilling, indstille en lysdæmper kontakt osv. Det betyder dog ikke, at du altid skal have din telefon frem for at tænde lyset, det kan gøres med det Hue tilbehør som findes, f.eks. en trådløs lysdæmper (Dimming Switch), som også kan styre dit lys, ved sluk/tænd og dæmpning af lyset. Der findes også Bevægelses Sensor, som kan automatisere lyset endnu mere.

 

Hvordan bruger man Hue?

 


 

Vidste du, at:

  • Uanset hvilket Hue Starter Kit du vælger, så kan du altid supplere med flere pærer i forskellige udgaver.
  • Alle produkter der hedder Hue, virker med hinanden.
  • Du kan have op til 50 lyskilder på én Bridge.
  • Dine kontakter virker stadig som de altid har gjort (dog ikke hvis du har lysdæmpere).
  • Trådløse Hue kontakter og bevægelses sensorer kan tilkøbes.
  • Hue kræver ikke installation af elektirker.

 

 Vælg dit Hue Starter kit her 

Du skal nu bare beslutte dig for, hvilket Hue Starter Kit du gerne vil begynde med. Stadig i tvivl, så kontakt os bare.

Læs mere

3 vare(r)

3 vare(r)

Kam igang med Philips Hue infoboard

Hvor skal jeg starte med Philips Hue?

Philips har gjort det nemt for dig der er ny i Hue, ved at tilbyde Hue forskellige Starter Kits, som består af alt du skal bruge for at komme igang. Det eneste du skal tage stilling til er hvilket lys du har brug for. skal det bare være hvidt lys, skal du kunne styre de hvide farver, eller skal du have pæren der lyser i alle farver. Se udvalget og de nærmere forskelle ovenfor.

Det er værd at vide, at uanset hvilket Starter Kit du vælger, så kan du altid supplere med ekstra lyskilder af alle slags. Det kunne være du startede med et White Starter Kit, men også har behov for et par Color pærer. Dette kan du sagtens gøre, da alt der hedder Philips Hue passer med hinanden.

Hvilke lamper kan jeg bruge til Hue?

Du kan i de fleste tilfælde bruge de lamper du allerede har til Philips Hue. Hue findes i både stor skruefatning (E27) og lille skruefatning (E14) - Samt spot pære (GU10). Så der skulle være god mulighed for at finde en Hue pære der passer i netop den lampe du har der hjemme. På den måde er det lidt nemmere at komme i gang med Hue, da du bare bruger de lamper du allerede har.

Har du lamper med lysdæmper, kan du godt få problemer, da lysdæmperen i Hue pærer sidder indbygget og derfor skal dæmpes via Hue systemet. Mange lysdæmpere kan nøjes med at stå på max og så vil Hue virke, hvis ikke så skal du have udskiftet dæmperen med en almindelig kontakt.

Vi hjælper dig med Hue opsætning

Vi ser at de fleste selv kan komme i gang og få installeret systemet, fordi Philips har gjort det så nemt og intuitivt som muligt. Men skulle du komme ud i problemer med opsætning, eller brugen af Philips Hue, så står vi altid klar til at hjælpe. Vi har uddannet Hue eksperter siddende klar, på både Chat, telefon (64642960) eller via mail.
Der findes desværre ikke en dansk brugervejledning til Hue, men vi har lavet en videoguide der viser hvordan man installere og opsætter i Appen for første gang.

Grunden til, at Philips Hue ikke selv har lavet en egentlig dansk Hue guide er, at deres app er så intuitiv at man skal kunne finde svaret på alt, blot ved at følge det nemme valg. Men nogle gange kan det altså drille alligevel og om ikke andet kan det være en stor tryghed at få hjælp på dansk.

Philips Hue Problem-løser og FAQ

Vi møder nogle gange kunder med problemer af forskellig art angående Philips Hue, det er meget naturligvist på produkter som disse. Derfor har vi samlet en oversigt over de mest gængse udfordinger og løsningen på dem, så læs vores Philips Hue FAQ og problem-løser guide. Har du stadig ikke afhjulpet problemet, så fortvivl ikke - vi hjælper dig gerne.