SPAR 25% PÅ UMAGE LAMPER

×
  • Fri fragt over 799,-
  • 100 dages retur
  • Gratis retur v/byt

Kom i gang med Philips Hue lys

Kender du ikke til Philips Hue, så læs med herunder. Få vist hvor nemt det er at komme i gang og hvor du skal starte. Eller se alle Philips Hue varer her.

 

  

Opsætning af Philips Hue

Opsætning af Hue er lige til og noget alle kan finde ud af (ja, også dig). Følg disse 3 trin, og så er du i gang:

 

1: Tilslut din Hue Bridge

Du starter med, at opsætte Hue Bridge. Den skal have strøm og et netværksstik til din trådløse router (medfølger). Når Bridgen starter op, går der et øjeblik, og der kommer lys i alle dioderne. Hvis der mangler lys i en af dioderne, tjek da netværksstikket og prøv evt. en anden kabel indgang i Routeren.

Opsætning af Hue Bridge


2: Sæt Hue pærerne i dine lamper

Skru dine nuværende pærer ud, og sæt Philips Hue pærerne fra dit Hue Starter kit i dine lamper. Pæren lyser som en helt almindelig pære, når du nu tænder lampen.

Opsætning af Hue pærer


3: Download Hue App'en

Hent Hue App'en i AppStore / GooglePlay - Når du starter App'en op første gang, så følger du bare guiden på skærmen. Du bliver bedt om at trykke på Bridgen - Altså skal du fysisk ud og trykke på den store knap der sidder på Bridgen, du lige har sat til din router - Dette for at sikre ingen andre kan få adgang. 

 Kom i gang med App

 

 Hue oplevelser

 


 

Vælg dit Hue lys blandt 3 kategorier:

 

Philips Hue White 

White

Nem styring og komfort. ▶Starter Kit ▶Ekstra pære

White pæren lyser i almindelig varmhvid lysfarve og kan dæmpes. White pæren kan bruges i de tilfælde, hvor lysfarve-ændring ikke er et krav for dig. Lyset fra pæren er ligsom det du kender fra en almindelig pære.

Hue er perfekt som tyverisikring, da du kan få lyset til at slukke og tænde, selv når du ikke er hjemme. Her er White et godt sted at starte, da den billige pris gør det muligt, at få Hue lys i lamper som er særlig gode til at vise der er nogen hjemme - f.eks. entré, gangarealer, eller udendørslamper mv. (Læs mere om Hue White herunder).


Philips Hue White Ambiance

White Ambiance

Lys til dine øjeblikke. ▶Starter Kit ▶Ekstra pære

White Ambiance pæren laver alle hvide nuancer, lige fra koldt hvidt lys, til ekstra varmt hvidt lys samt mulighed for dæmp. Perfekt til at skabe lys der øger din koncentration, eller når du vil have en ekstra hyggelig stemning.

White Ambiance er til dig som gerne vil have lidt mere ud af dit lys. Med muligheden for at ændre den hvide farve, så kan du få lys som giver dig energi, er godt at læse i, eller et varmt lys når du skal slappe af (godt over spisebordet). Du kan også bruge denne pære som Wake-up light. (Læs mere om Hue Ambiance herunder)

 


Philips Hue White Color Ambiance

White Color Ambiance

Ubegrænsede muligheder. ▶Starter Kit ▶Ekstra pære

White Color Ambiance pæren har samme funktioner som White Ambiance pæren - Men har derudover også alle 16 mio. forskellige farver. Perfekt til at skabe enhver stemning inde som ude.

Color pæren er meget mere end bare en disco pære - For det første kan den det samme som de to andre typer af Hue pærer, dernæst så kan du bruge farverne til at skabe stemning, liv og forandring ved bare få tryk i App'en. F.eks. har du alle de røde hyggelige nuancer at vælge imellem, når du skal skabe en stemning, men også biografstemning kan opnåes, da du kan synkronisere lyset med dit Philips Ambilight TV. (Læs mere om Hue Color herunder)

 


 

Hvornår bruger man Hue White?

Hue White er til det mest basale, du får App styring, både når du er hjemme og på farten, du kan opsætte automatisk tænd/sluk lys og Hue White er til både udendørs og indenfor:

 

Hue White Oplevelse

 

Hvornår bruger man Hue White Ambiance?

Hue White Ambiance er til dig der vil have lidt mere ud af dit lys. Du kan det samme som Hue White, men har også mulighed for at udnytte det hvide nuancer, til forskellige formål i løbet af dagen:

 

Hue White Ambiance Oplevelse

 

Hvornår bruger man Hue White Color Ambiance?

Hue White Color Ambiance er til dig der vil have det maksimale ud af dit lys. Du kan det samme som Hue White og Hue White Ambiance, men har hele farvespektraet at lege med, så der er lys til hver en stemning og situation:

 

Hue White Color Ambiance Oplevelse

 

Hvordan betjener man Philips Hue?

Hue betjenes enten via din telefon, både Apple og Android - Det er også her alt opsætning sker. Derudover så får du med i Starter Kits, en trådløs dæmper kontakt (Dimming Switch), som også kan styre dit lys, ved sluk/tænd og dæmpning af lyset. Der findes også Motion Sensorer, som kan automatisere lyset endnu mere:

 

Hvordan bruger man Hue?

 


 

Vidste du, at:

 

  • Uanset hvilket Starter Kit du vælger, så kan du altid supplere med flere pærer i forskellige udgaver.
  • Alle produkter der hedder Hue, virker med hinanden.
  • Du kan have op til 50 lyskilder på én Bridge.
  • Dine kontakter virker stadig som de altid har gjort (dog ikke lysdæmpere).
  • Trådløse kontakter og bevægelses sensorer kan tilkøbes.
  • Hue kræver ikke installation af elektirker eller lign.

 

 Vælg dit Hue Starter kit her 

Du skal nu bare beslutte dig for, hvilket Hue Starter Kit du gerne vil begynde med. Stadig i tvivl, så kontakt os bare.

Læs mere

3 vare(r)

3 vare(r)

3 vare(r)

3 vare(r)

Kam igang med Philips Hue infoboard

Start med et Hue Starter Kit

Philips har gjort det nemt for dig der er ny i Hue, ved at tilbyde Hue forskellige Starter Kits, som består af alt du skal bruge for at komme igang. Det eneste du skal tage stilling til er hvilket lys du har brug for. skal det bare være hvidt lys, skal du kunne styre de hvide farver, eller skal du have pæren der lyser i alle farver. Se udvalget og de nærmere forskelle ovenfor.

Det er værd at vide, at uanset hvilket Starter Kit du vælger, så kan du altid supplere med ekstra lyskilder af alle slags. Det kunne være du startede med et White Starter Kit, men også har behov for et par Color pærer. Dette kan du sagtens gøre, da alt der hedder Philips Hue passer med hinanden.

 

Hvilke lamper kan jeg bruge til Hue?

Du kan i de fleste tilfælde bruge de lamper du allerede har til Philips Hue. Hue findes i både stor skruefatning (E27) og lille skruefatning (E14) - Samt spot pære (GU10). Så der skulle være god mulighed for at finde en Hue pære der passer i netop den lampe du har der hjemme. På den måde er det lidt nemmere at komme i gang med Hue, da du bare bruger de lamper du allerede har.

Har du lamper med lysdæmper, kan du godt få problemer, da lysdæmperen i Hue pærer sidder indbygget og derfor skal dæmpes via Hue systemet. Mange lysdæmpere kan nøjes med at stå på max og så vil Hue virke, hvis ikke så skal du have udskiftet dæmperen med en almindelig kontakt.

 

Vi hjælper dig med Hue opsætning

Vi ser at de fleste selv kan komme i gang og få installeret systemet, fordi Philips har gjort det så nemt og intuitivt som muligt. Men skulle du komme ud i problemer med opsætning, eller brugen af Philips Hue, så står vi altid klar til at hjælpe. Vi har uddannet Hue eksperter siddende klar, på både Chat, telefon (64642960) eller via mail.

Der findes desværre ikke en dansk brugervejledning til Hue, men vi har lavet en lille videoguide der viser hvordan man installere og opsætter i Appen for første gang - Find videoen her!

 

Philips Hue generelle problemer

Vi møder nogle gange kunder med problemer af forskellig art angående Hue - Derfor har vi samlet en oversigt over de mest gængse udfordinger og løsningen på dem. Har du stadig ikke afhjulpet problemet, så fortvivl ikke - vi hjælper dig gerne - Du ser listen her!