Vi leverer ordrer som normalt (Læs mere)

×
  • Fri fragt over 499,- (ellers 29,-)
  • 365 dages retur/bytte
  • Gratis retur v/ombytning

Lyskæder fra Happy Lights – gør din indretning kulørfyldt og personlig

Hos LampeGuru.dk er vi helt vilde med de farvede lyskæder fra Happy Lights, fordi de giver en helt fantastisk stemning; et dejligt lys og hyggelige farver til hjemmet, uanset om stilen er nordisk, boheme eller noget helt tredje. Med de farvede lyskæder fra Happy Lights kan du sætte kulør på enhver stemning og skabe personlighed i ethvert rum - det gør tiden derhjemme lidt sjovere, hvis altså du spørger os.

Læs mere

26 vare(r)

26 vare(r)

Lyskæde fra Happy Lights med 20 eller 35 kugler

Vi har lagt en lyskæde med røde- og guldfarvede kugler på ryggen af vores sofa. Her giver lyskæden fra Happy Lights et dejligt baggrundslys, når vi ser tv. Men udover baggrundslys om aftenen, eller hyggestemning om dagen, fungerer lyskæden også som natlys i stuen, hvis der er nogen, der skal ud og tisse i løbet af natten. De farvede lyskæder giver et væld af muligheder for dekoration – for eksempel kan de bruges til pynt i en glasskål, langs sengen i børneværelset, eller på spisebordet som pynt til hverdag eller fest. Det er op til dig – mulighederne er næsten uendelige. Kontakt os endelig hvis du har brug for mere inspiration, eller hvis du sidder inde med nogle gode ideer og forslag til, hvordan man kan sætte kulør på hverdagen med de farvede lyskæder fra Happy Lights.

Se eventuelt vores bloginlæg "8 eventyrlige lyskæder til børneværelset, dit barn vil elske"

De farvede lyskæder fra Happy Lights er lavet i bomuld og fås i to størrelser, enten med 20 eller 32 kugler. Uanset hvilken størrelse du foretrækker, er begge lyskæder lavet sådan, at ledningen starter nede ved stikket, kører rundt i en cirkel og ender tilbage i stikket. Det vil sige, at lyskæderne ikke er en klassisk, lang lyskæde, der har en start og en slutning i hver sin ende. Lyskæderne fra Happy Lights er derimod designet som en cirkel, eller en dobbelt-kæde, om man vil. Den lille model er med 20 farvede kugler, mens den større model er med 35 farvede kugler. Derudover findes der et utal af herlige farvekombinationer, som giver dig mange muligheder for at dekorere med de smukke lysende kugler, så de passer helt perfekt til farvenuancerne i dit hjem. Du kan også vælge at kombinere flere lyskæder på én gang, for at skabe et endnu mere unikt og personligt udtryk. Hvilke lyskæder der er pænest, vil vi dog lade være op til dig - vi har blot sørget for at have et stort udvalg af forskellige Happy Lights lyskæder. Så uanset om du kan lide lyskæderne ensfarvet, multifarvet, pangfarvet eller helt uden farver, så har vi en lyskæde fra Happy Lights, der passer til dig og din stil. Hvis der er nogle farvekombinationer, du synes vi mangler, så skriv endelig til os. Er du mere til at dekorere med pendellamper, så kan du også finde Happy Lights pendellamper hos os.