Julegave køb: Bestil frem til 20/12

×
 • Fri fragt over 799,-
 • 100 dages retur
 • Gratis retur v/byt

Udendørslamper - Find udendørs belysning

Tjek også vores Solcellelamper
NYT: Lavvolt udelamper som IKKE kræver elektriker - Klik her!

Udendørslamper skal både pynte på huset, hegnet eller langs indkørsel eller i haven. Husk endelig, at bruge sorteringen her, så du kan vælge f.eks. kun at se væglamper, sorte udendørslamper, LED udelamper eller lignende. Det gør, at du nemt kan finde lige det udendørs belysning  som du har ønsket dig, og husk, at vi ofte har gode tilbud på udendørslamper. Bemærk, at LED pærer er meget velegnet i lamper udenfor, da de elsker det danske klima.

Læs mere

1-51 af 267

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

1-51 af 267 resultater

1-51 af 267

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

1-51 af 267

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Solcellelamper som udendørslamper

Udendørs belysning i god kvalitet

Hos LampeGuru.dk har vi masser af superflotte lamper til udendørsbelysning til væg og loft samt masser af bedlamper – eller lamper til indkørslen. Først og fremmest er sikkerhed og kvalitet på udelamper vigtigt, men et flot design betyder også meget. Det rigtige valg af udendørs belysning kan nemlig både give dig lys, når det er mørkt, og være med til at understrege dine personlig præferencer, når det kommer til stil og smag. Mange vil i dag have LED udendørslamper, hvilket er rigtigt klogt i forhold til energibesparelsen.

Billige LED udelamper er også en mulighed og er værd at overveje. Faktisk er valget af LED udendørs belysning overordnet set en god beslutning, fordi LED er optimalt til udendørs brug. Billige udendørs væglamper er særligt populære og findes i et væld af designs her på siden, så vi er sikre på, at du kan finde det helt rigtige match mellem dig, haven og lampen til udendørs belysning. Udendørs væglamper kan f.eks. lyse opad og nedad, hvilket giver muligheder for en rigtig flot og forskellig belysning i din have. Hos Lampeguru.dk finder du udendørsbelysning, der både er stilrent og funktionelt, og som passer til det moderne, nordiske hjem, hvor den udendørsbelysning måske skal gå i tråd med den skandinavisk inspireret stil indenfor.

Dekorativ pære med flammelys - Se med her :)

Udendørslamper til væggen i moderne stil

Den type udendørslamper vi sælger flest af er helt klart, væglamper. Det skandinaviske look, som der tales så meget om, er super populært på udelamper. Det betyder ikke, at det kun er de "ultra-moderne" lamper, men vi er særligt glade for lamper uden for mange krummelure, om man så må sige. Det er især et design som Philips og Nordlux er gode til. Samtidig, og vel nok lige så vigtigt, har begge de generelt en god kvalitet. 

Vi har fra flere leverandører hørt, at en storsælgende lampe til udendørs brug er kubiske lamper. Altså kantede, mest firkantede, væglamper og bedlamper - som typisk er efterspurgt i klassiske farver som sort, grå, hvid og stål-farver. Det er faktisk ikke vores primære lamper, men vi har flere forskellige slags, som også sælger ganske udmærket. En god ting er, at de ofte er med indbygget LED som jo som bekendt er både energibesparende og billig i drift.

Søger du standerlamper? Så kig HER.

Udendørslamper med sensor indbygget

Vi har ofte spørgsmål omkring lamper med sensor til udendørs. Disse er der en del af, men her skal du være lidt mere obs. For en sensor lampe skal ikke bare sættes op overalt, der skal du lige tage højde for dette:

 • Skal du bruge flere end én lampe?
  - Så husk at se om lampen også findes uden sensor, det er nemlig ikke altid praktisk med flere lamper med sensor - men måske det giver mening der hvor du skal have dem siddende?
 • Er der langt fra lampen og til der hvor den skal registrerer?
  - De fleste lamper med sensor kan række op til 15-30 meter, hvilket er ret langt. Men jeg har feks. en lang indkørsel, og min sensor lampe kan ikke nå helt ud, hvorfor jeg må have en anden lampe derude.
 • Bor du ved en vej med meget trafik (biler eller fodgængere)?
  - I så fald bør du overveje, om det vil genere dig, hvis din lampe monteres et sted hvor den tænder hver gang der kommer en bil eller andet.

Udendørsbelysning fra de førende producenter

Vores billige udendørslamper er f.eks. fra Herstal og Philips Massive. Særligt Philips Massive laver rigtig flot udendørsbelysning til skarpe og konkurrencedygtige priser. Philips Massive udendørslamper findes også i LED og både som udendørs væglamper, udendørs loftslamper og udendørs bedlamper og som nedgravningsspot. Philips LED udendørslamper er en af de bedst sælgende varer, vi har, når det kommer til udendørsbelysning.

Lamperne er nemlig design i topkvalitet, og de giver en imponerende god belysning. Har du spørgsmål til Philips udendørslamper eller bare udendørsbelysning generelt, så du er sikker på, du får bestilt det helt rigtige hjem til haven, så send os meget gerne en mail eller tjek vores blog ud for inspiration, spørgsmål og svar. 

Må jeg selv montere udendørslamper?

Nej, det må du ikke. Du skal praktisk talt altid have en elektriker til at montere dine lamper. Der er dog ting du gerne må gøre selv, og elektrikeren resten. Vi anbefaler dog altid, at du kontakter din lokale elektriker inden du begynder, da han er opdateret på reglerne.
Men du kan f.eks. vælge selv at grave hul til ledningen (skal du have bedlamper, skal ledningen graves 50cm ned, og hullet kan du godt selv grave). Typsik er det kun selve tilslutningen som elektrikere skal tage sig af - men ring og hør ad, det er bedst at gøre det til et samarbejde.