Spar EKSTRA 8% på Outlet  > Kuponkode: ekstra8

×
 • 100 dages fortrydelsesret
 • Gratis fragt v/køb over 799,-
 • Gratis retur v/ombytning

Udendørslamper til væg og bed/sti belysning

Udendørslamper skal både pynte på huset, hegnet eller langt indkørsel eller i haven. Husk endelig, at bruge sorteringen her, så du kan vælge f.eks. kun at se væglamper, sorte udendørslamper, LED udelamper eller lignende. Det gør, at du nemt kan finde lige den lampe til udenfor som du har ønsket dig, og husk, at vi ofte har gode tilbud på udendørslamper. Bemærk, at LED pærer er meget velegnet i lamper udenfor, da de elsker det danske klima.
Montering af udendørslamper kræver en elektriker, men søger du lamper uden elektriker, så kig på vores fine solcellelamper som vi har i massevis.

Læs mere

1-51 af 257

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

1-51 af 257

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Billige udendørslamper i flot design og af høj kvalitet

Vi har masser af super flotte udendørslamper til væg og loft, samt masser af bedlamper – eller lamper til indkørslen. Først og fremmest er sikkerhed og kvalitet på udelamper vigtigt, men et flot design betyder også meget. Mange vil i dag have LED udendørslamper, hvilket er rigtigt klogt i forhold til energibesparelsen. Billige LED udelamper er også en mulighed og er værd at overveje. Faktisk er valget af LED udendørslamper overordnet set en god beslutning, fordi LED er optimalt til udendørs brug. Billige udendørs væglamper er særligt populære og findes i et væld af design. Udendørs væglamper kan f.eks. lyse opad og nedad hvilket giver en flot belysning. Hos Lampeguru.dk finder du produkter, der både er stilrene og funktionelle.

Udendørslamper fra de førende producenter

Vores billige udendørslamper er f.eks. fra Herstal og Philips Massive. Særligt Philips Massive laver rigtig flot udendørsbelysning til billige priser. Philips massive udendørslamper findes også i LED og både som udendørs væglamper, udendørs loftslamper og udendørs bedlamper samt som nedgravnings spot. Philips LED udendørslamper er en af de bedst sælgende varer vi har. Lamperne er design i topkvalitet og de giver en imponerende god belysning.
Har du spørgsmål om Philips udendørslamper, så send os meget gerne en mail.

Skal du bruge flere udelamper giver vi gerne en god pakkerabat.

Vent venligst ...