Vi leverer ordrer som normalt (Læs mere)

×
 • Fri fragt over 499,- (ellers 29,-)
 • 365 dages retur/bytte
 • Gratis retur v/ombytning

Udendørslamper - Find udendørs belysning

Spar penge - Vælg udendørslamper du SELV må montere.

Udendørslamper skal både pynte på huset, hegnet eller langs indkørsel eller i haven. Husk endelig, at bruge sorteringen her, så du kan vælge f.eks. kun at se væglamper, sorte udendørslamper, LED udelamper eller lignende. Det gør, at du nemt kan finde lige det udendørs belysning  som du har ønsket dig, og husk, at vi ofte har gode tilbud på udendørslamper. Find dit nye udendørs belysning i denne kategori, eller i vores underkategorier.

1-51 af 260

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

1-51 af 260

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Solcellelamper som udendørslamper

Udendørs belysning i god kvalitet

Hos LampeGuru.dk har vi masser af superflotte lamper til udendørsbelysning til væg og loft samt masser af bedlamper – eller lamper til indkørslen. Først og fremmest er sikkerhed og kvalitet på udelamper vigtigt, men et flot design betyder også meget. Det rigtige valg af udendørs belysning kan nemlig både give dig lys, når det er mørkt, og være med til at understrege dine personlig præferencer, når det kommer til stil og smag. Mange vil i dag have LED udendørslamper, hvilket er rigtigt klogt i forhold til energibesparelsen. Overvej også at tage et kig på vores kategori med udendørs lyskæder.

Billige LED udelamper er også en mulighed og er værd at overveje. Faktisk er valget af LED udendørs belysning overordnet set en god beslutning, fordi LED er optimalt til udendørs brug. Billige udendørs væglamper er særligt populære og findes i et væld af designs her på siden, så vi er sikre på, at du kan finde det helt rigtige match mellem dig, haven og lampen til udendørs belysning. Udendørs væglamper kan f.eks. lyse opad og nedad, hvilket giver muligheder for en rigtig flot og forskellig belysning i din have. Hos Lampeguru.dk finder du udendørsbelysning, der både er stilrent og funktionelt, og som passer til det moderne, nordiske hjem, hvor den udendørsbelysning måske skal gå i tråd med den skandinavisk inspireret stil indenfor.

Udendørslamper til væggen i moderne stil

Den type udendørslamper vi sælger flest af er helt klart, udendørs væglamper. Det skandinaviske look, som der tales så meget om, er super populært på udelamper. Det betyder ikke, at det kun er de "ultra-moderne" lamper, men vi er særligt glade for lamper uden for mange krummelure, om man så må sige. Det er især et design som Philips og Nordlux er gode til. Samtidig, og vel nok lige så vigtigt, har begge de generelt en god kvalitet. Se også vores udendørslamper med sensor.

Vi har fra flere leverandører hørt, at en storsælgende lampe til udendørs brug er kubiske lamper. Altså kantede, mest firkantede, væglamper og bedlamper - som typisk er efterspurgt i klassiske farver som sort, grå, hvid og stål-farver. Det er faktisk ikke vores primære lamper, men vi har flere forskellige slags, som også sælger ganske udmærket. En god ting er, at de ofte er med indbygget LED som jo som bekendt er både energibesparende og billig i drift.

Søger du udendørs standerlamper?

Udendørsbelysning fra de førende producenter

Vores billige udendørslamper er f.eks. fra Herstal og Philips Massive. Særligt Philips Massive laver rigtig flot udendørsbelysning til skarpe og konkurrencedygtige priser. Philips Massive udendørslamper findes også i LED og både som udendørs væglamper, udendørs loftslamper og udendørs bedlamper og som nedgravningsspot. Philips LED udendørslamper er en af de bedst sælgende varer, vi har, når det kommer til udendørsbelysning.

Lamperne er nemlig design i topkvalitet, og de giver en imponerende god belysning. Har du spørgsmål til Philips udendørslamper eller bare udendørsbelysning generelt, så du er sikker på, du får bestilt det helt rigtige hjem til haven, så send os meget gerne en mail eller tjek vores blog ud for inspiration, spørgsmål og svar. 

Må jeg selv montere udendørslamper?

Nej, det må du ikke - MEDMINDRE du vælger lavvolt udendørslamper, da disse blot sættes sammen via ledninger med stik og derved er både nemme og lovlige helt selv at installere hjemme i haven. Lige nu har vi en rimelig udvalg af udendørslamper du selv må montere, og der kommer hele tiden flere til.

Vi har selv monteret disse lavvolt lamper hjemme i vores have og de giver altså et helt fantatisk godt lys og det tog mindre end 2 timer fra vi bar udendørslamperne ind i huset, til de var monteret i haven med lys i. Det er da helt fantastisk, og vi har endda sparet en masse penge i elektriker regning.

Ved almindelige 220V udendørslamepr gælder normale regler som kræver en elektriker til en del af arbejdet. Der er dog ting du gerne må gøre selv, og elektrikeren resten. Vi anbefaler dog altid, at du kontakter din lokale elektriker inden du begynder, da han er opdateret på reglerne.
Men du kan f.eks. vælge selv at grave hul til ledningen (skal du have bedlamper, skal ledningen graves 50cm ned, og hullet kan du godt selv grave). Typsik er det kun selve tilslutningen som elektrikere skal tage sig af - men ring og hør ad, det er bedst at gøre det til et samarbejde.