Vi leverer ordrer som normalt (Læs mere)

×
  • Fri fragt over 499,- (ellers 29,-)
  • 365 dages retur/bytte
  • Gratis retur v/ombytning

Solcelle bordlamper

Solcelle bordlamper til havebordet er en fantastisk dejlig måde at skabe noget ekstra hygge og lys om aftenen. Det kan både være når i sidder ude om aftenen og hygger jer, men også bare det at have det lys på havebordet fra en Solcelle bordlampe er herligt, enten at kunne se inde fra huset eller når du kommer ud om aftenen. VI har samlet de solcelle bordlamper vi har i denne kategori.

Læs mere

28 vare(r)

28 vare(r)

God stemning med Solcelle bordlamper

Kendetegnende ved det udvalg, vi har af bordlamper med solceller hos LampeGuru.dk, er, at vores sortiment af solcelle bordlamper og andre lamper baseret på solcelle energi giver en virkelig fin og hyggelig stemning. Men udover en god stemning en sen sommeraften i humørfyldt selskab med venner eller familie får du med disse solcelle bordlamper, vi har udvalgt, både en dekorativ solar lampe til bordet, men også med lys i så du ikke skal huske på det. Sæt en solcelle havebordslampe eller flere foran døren eller på terrassen og få en supergod stemning udenfor hele året til glæde for dig og dine naboer. Hvis du mener, der er nogle bordlamper med solceller, vi ikke har, og som vi burde have i vores sortiment, fordi de kan skabe lys og stemning i mange haver fremover, kan du altid ringe eller skrive til os, så vi kan tage stilling til, om vi bør tilføje dine ønsker til vores udvalg af solceller bordlamper.

Se alle vores Solcelle lamper her.

Solcelle lamper til havebordet

Som du måske ved, er vi hos LampeGuru.dk ikke bare vilde med indendørslamper men også solcellelamper - og hvad er mere hyggeligt end lidt lys på bordet til de mørke sommeraftener? Her tænker vi især på solcelle bordlamper, der fås i mange varianter, former og figurer, og som kan pynte på hver sin unikke måde i din have, samtidig med at de giver et hyggeligt lys, som man kun bliver i godt humør af. Alligevel er det her måske en lidt blandet kategori, men en kategori med mange, superfine solcelle bordlamper, primært til havebordet, som er virkelig dekorative rundt om i haven eller på bordet, indenfor som udenfor. Især er solcelle bordlamperne og små stager blevet meget populære hos os og jer, da vi naturligvis elsker hygge – og selvfølgelig skal vi også hygge os udenfor. Hos LampeGuru.dk har vi samlet solar lamper til havebordet, der ligner små, lysende sten og lanterner med solceller, der ligner dyr, sammen med det, som ikke passede i de andre solar kategorier, men som stadigvæk kan gøre din have lysende, unik.

Vi har i dag en af DK's største udvalg af Solcellelamper og vi har helt valgt at udelade de her billige 10 kroner bordlamper med solceller som går i stykker eller ganske kort tids brug. Så tøv ikke med at kigge hele kategorien igennem og finder du nogle solar lamper du ikke kan leve uden, så snup da lige et par stykker med inde du går, ikke?

Søde figur lamper med solcellelys

Vi har også fundet flere, må vi jo nok sige, fuldstændig fantastiske figur bordlamper med solcellelys som slet ikke er til at stå for. Her finder du nemlig alt den den lysende snegl til den sjove havenisse med solcellelys til havebordet, foran døren eller ude i din have. Du kan godt bruge solcellelamper selvom de ikke får direkte sollys, så har du et havebord som står i ly for den brændende sol, så kan du altså stadig få lidt lys i solcelle bordlampen - dog ikke så meget som ved fuld sol hele dagen.