Vi leverer ordrer som normalt (Læs mere)

×
  • Fri fragt over 499,- (ellers 29,-)
  • 365 dages retur/bytte
  • Gratis retur v/ombytning

LED paneler som ovenlys vindue

Disse LED plader med lys er blevet populære da de giver samme fornemmelse af lys, som du kender fra ovenlys vinduer. LED pladerne har et dejligt lys som spreder sig flot ud i rummet og ned mod gulvet. Desuden er de meget lave, så du får en lampe der sidder helt tæt op til loftet. Perfekt til gangen, køkkenet eller kontor/klinik/lager.

Læs mere

15 vare(r)

15 vare(r)

LED plader med lys

LED plader med lys er noget du normalt mest har set fra kontor miljøer eller lignende steder. Det er dog en misforståelse at de kun kan bruges sådanne steder, for LED plader med lys er som skabt til både lave rum (små huse), eller i de mange huse og lejligheder hvor der er en lang mørk gang. Her kan du ved at sætte LED plader op, får et lys som er helt fantastisk - det giver en super fin gang på den måde hvor de lyset op og ned på. 

LED plader med lys er lige til at montere på loftet, der skal bare en helt almindelig ledning til og der er noget du nemt selv kan montere i hjemmet. Flere af dem er endda både dæmpbar eller kan styres via en fjernbetjening som der i så fald medfølger i pakken.

Flad firkantet loftlampe

Hvis jeg selv skal beskrive denne type af lamper vil min beskrivelse ofte lyde på, at der er en flad firkantet lampe. Det er i hver fald den betegnelse som de fleste kender disse LED paneler på, hvor du ser de helt flade paneler med lys som sidder tæt oppe til loftet. Lyspanelerne er ofte firkantet og findes i både en helt firkantet udgave og ofte også i aflang firkanet udgave. 

...Og så findes de altså også i runde modeller, disse er dog ikke brugt så ofte, da det hele er startet med den firkantet model.

Lampe a la ovenlys vindue

Det som vi elsker aller mest ved disse lamper er, at du får samme fornemmelse af lyset som du måske kender fra ovenlys vinduer. Det giver nemlig en naturlighed, at lyset strømme ned fra oven og da et lys-panel er lavet dem på den måde som den er, oplever du ikke at lampen fylder ret meget oppe mod loftet. 

Panelerne er lavet sådan, at de sidder kun ganske få cm fra loftet, men alligevel giver de et fantastisk godt lys som bliver spredt ud i rummet og ned mod gulvet. Det er en ideel lampe til at hænge i gangen, især i 70'er huse og ældre lejligheder hvor gangen ofte er lavet mørk og lang. Men disse fine LED paneler som sætte helt tæt mod loftet, vil give dig en helt anden lys-fornemmelse i rummet og et smukt bredt lys.