• Fri fragt over 799,-
  • 100 dages retur
  • Gratis retur v/byt

Loftlamper og plafond lamper til den perfekte grundbelysning

Det vigtigste i hjemmet (når vi taler belysning) er, at du har en god grundbelysning. Her er plafond lamper et super godt valg, da de er lavet til netop, at give et godt lys fra loftet eller væggen. Det betyder bestemt ikke, at plafonder er kedelige lamper, du kan faktisk få nogle meget dekorative loftlamper, og der findes endda mange flotte LED plafonder som tilmed sparer strøm. Et alternativ til plafonder kan også være loftspots.

Læs mere

1-51 af 91

1-51 af 91 resultater

1-51 af 91

1-51 af 91

Plafond lamper til den perfekte grundbelysning

Plafonder i dag, er ikke som vi husker dem – standard design og lidt kedelige! Nej i dag er en plafond i smart design, og så fås de også som energibesparende.
En plafond er en loftslampe som sidder helt tæt op til loftet – og er derfor funktionelle i gange, kontoret, badeværelser eller steder med lavt til loftet! Plafonder fås helt ned til 100,- eller faktisk også derunder!

Plafond med mønster, stof eller LED

Der findes utallige forskellige plafonder – både i størrelse, materiale og design! Plafond loftlamper er typisk lavet i glas, for at give det bedste lys. Men vi har skam også plafonder med stofkant, som lige giver den et ekstra pift og karakter! Philips har selvfølgelig også lavet nogle LED plafonder, og med deres design, giver det plafonden en rigtig flot udstråling – dog stadig med fokus belysningen!

Vælg den rigtig pære til din plafond loftlampe

Mange af vores plafonder sælges uden pærer – hvilket gør at du kan vælge den pære, der dækker dit belysnings-behov bedst! Skal din plafond placeres i gangen, skal den tænde straks og give et godt lys. Men hvis du sætter plafonden i en mellegang, må den måske gerne give et hyggeligere lys. Og vil du gerne spare lidt på forbruget, så er Philips EcoMoods plafonder monteret med en spare-lyskilde som giver et fantastisk flot lys.
- Se hele udvalget af Philips plafond loftlamper.

Plafond som grundbelysning, og en anden lampe til hygge!

Den optimale belysning er en god grundbelysning med for eksempel en plafond, og en god sekundær belysning i form af en anden lampe (som gulvlampe, bordlampe, væglampe eller pendel).
Husk på at en billig plafond kan være lige så god som den dyre model, det er ofte designet og valg af pære som afgør prisen på plafonden eller lampen.