Vi leverer ordrer som normalt (Læs mere)

×
  • Fri fragt over 499,- (ellers 29,-)
  • 365 dages retur/bytte
  • Gratis retur v/ombytning

Loftlamper og plafond lamper

Det vigtigste i hjemmet (når vi taler belysning) er, at du har en god grundbelysning. Her er plafond loftlamper et godt sted at starte da de er lavet til netop, at give et godt lys fra loftet eller væggen. Hvis du tænker, at loftlamper ikke kan være pæne, så tag lige et kig her i kategorien, ikke? Et alternativ til loft plafonder kan også være loftspots.

Læs mere

1-51 af 77

1-51 af 77

Hvad er en plafond?

En plafond er navnet den den type af loftlamper som sidder helt oppe tæt på loftet. En plafond er ofte lavet i en skåleform, altså som en slags dyb tallerken monteret på loftet med lys i. Det er jo måske ikke lige den betegnelse af en loft plafond vi normalt bruger, men det er for at sætte lidt billedligt på hvad en plafond egentlig er for lampetype. Vi har nok alle sammen en plafond derhjemme et eller andet sted og de kan bruges mange steder da de netop giver et rigtig godt lys, sådan en god grundbelysning. De typiske steder at hænge plafond loftlamper op er i rum hvor du har brug for godt lys såsom i skruet, i gangen, i værelset og i køkken og badeværelse.

Plafonder som loftlamper er ikke noget nyt syn, men vidste du at du også kan bruge dem som andet en loftlamper? Du kan nemlig sagtens montere en plafond loftlampe på væggen på den lige pludselig er en væglampe, men med samme gode lys. Det er dog ikke så ofte vi ser at de bruges på den måde, så derfor holder vi disse loftlamper i vores loftlampe kategori.
Hvis du så sidder og tænker, at en plafond da umuligt kan være flot, så forstår vi dig faktisk godt for denne type loftlampe har måske ikke det bedste ry, men der findes altså ret flotte plafond loftlamper i dag. Du kan få loftlamper med LED lys og selvfølgelig også nogle hvor du selv skal montere pære i, så du helt selv kan bestille typen af lys. 

Plafond lamper som grundbelysning

Det kan være så svært at finde rede i, hvad en den nøjagtige definition på en loftlampe er: plafond, pendel, loftspot eller langbordspendel. Så prøv at læs med her, hvor jeg giver en masse smarte bud på loftlamper, måske der er en der netop opfylder dit behov! Plafonder i dag, er ikke som vi husker dem, standard design og lidt kedelige! Nej i dag er en loft plafond i smart design, og så fås de også som energibesparende. En plafond er en loftslampe som sidder helt tæt op til loftet – og er derfor funktionelle i gange, kontoret, badeværelser eller steder med lavt til loftet! Plafonder fås helt ned til 100,- eller faktisk også derunder!

Navne for loftlamper er der mange af, og den egentlige fællesbetegnelse er egentlig bare at den alle sidder i loftet. Så er det vist også den eneste lighed der er mellem dem for alle de nævnte lamper har et kendetegn, der både snakker for deres funktion og udseende. Lad os gå på opdagelse i vores store univers af loftlamper.

Loftlamper med mønster, stof eller LED

Der findes utallige forskellige plafonder, både i størrelse, materiale og design! Plafond loftlamper er typisk lavet i glas, for at give det bedste lys. Men vi har skam også plafonder med stofkant, som lige giver den et ekstra pift og karakter! Philips har selvfølgelig også lavet nogle LED plafonder, og med deres design, giver det plafonden en rigtig flot udstråling, dog stadig med fokus belysningen.

Jeg har skrevet det mange gange efterhånden synes jeg, men jeg vil gerne lige nævne det igen, plafonder er ikke som vi husker dem! Der er så mange variationer i plafonders design, så der er helt sikkert også en plafond til dit loft. Plafonder bruges til primær belysning og herefter kan man dekorerer med andre loftlamper til hyggebelysning. Jeg har valgt at frembringe en loftlampe eller plafond fra Philips EcoMoods, nemlig Being! Denne loft plafond giver et så fantastisk arbejdslys – vi har dem også hængene på vores kontor af samme årsag, mene samtidig har den også stadig det flotte og stilrene design, som Philips er kendt for. Prisen ligger på 999,95,-, men den er absolut et kig værd.

Vælg en plafond loftlampe

Mange af vores plafonder sælges uden pærer – hvilket gør at du kan vælge den pære, der dækker dit belysnings-behov bedst! Skal din loft plafond placeres i gangen, skal den tænde straks og give et godt lys. Men hvis du sætter plafonden i en mellegang, må den måske gerne give et hyggeligere lys. Og vil du gerne spare lidt på forbruget, så er Philips EcoMoods plafonder monteret med en spare-lyskilde som giver et fantastisk flot lys.

Den optimale belysning er en god grundbelysning med for eksempel en plafond, og en god sekundær belysning i form af en anden lampe (som gulvlampe, bordlampe, væglampe eller pendel).
Husk på at en billig plafond kan være lige så god som den dyre model, det er ofte designet og valg af pære som afgør prisen på plafonden eller lampen.