Vi leverer ordrer som normalt (Læs mere)

×
  • Fri fragt over 499,- (ellers 29,-)
  • 365 dages retur/bytte
  • Gratis retur v/ombytning

Udendørs Lyskæder

Tag lyset med udendørs med lyskæder som skaber en dejligt stemning. Vi har mange udendørs lyskæder som du kan hænge i pavillionen, i drivhuset eller i træ og busk. Lyskæder udendørs er nemme at montere og kan tåle at sidde ude hele året. Se vores udendørs lyskæder herunder.

Læs mere

14 vare(r)

14 vare(r)

Køb udendørs lyskæder her

Vi har samlet en masse smukke og herlige udendørs lyskæder som vi mener er en af de nemmeste måler, at skabe en helt fantastisk stemning i haven eller på terassen. Forestil dig f.eks. de lune sommeraftener hvor du kan sidde længe ude på i haven, men hvor tit står du ikke lige og mangler lidt lys derude? Vi har derfor valgt at hænge en udendørs lyskæde op langs vores hus som hænger oppe hele året. Så har vi altid det hyggeligste udendørslys med lyskæder som kan bruges selv når det er vinter.

Udendørs lyskæder er også meget nemme at montere, du skal nemlig bare sætte stikket i din kontakt. Det er kalrt, at hvis du ikke har udendørs lyskæder i dag, og derfor ikke har et udendørs stik, er det noget som din elektriker er nødt til at lave for dig. Det er vigtigt, at det bliver lavet ordentlig og derfor abefaler vi at du får det lavet af elektriker, så du kan få glæde af dine udendørs lyskæder hele året - i mange år fremover.

Se også alle Solcelle lyskæder her.

Lyskæder udendørs på altanen

Vi får ofte forespørgsler fra kunder med altaner hvor de savner noget ekstra lys. Lyskæder udendørs på altanen er ikke et problem, for du kan nemlig også sætte dem op herude, og også her kan de sidde oppe hele året. Du kan sagtens sætte lyskæder udendørs på altanen selvom du ikke har et stik udendørs, spørg f.eks. din udlejer om det er muligt at få sat en kontakt op udendørs. 

Hvis du sætter lyskæder udendørs på altanen som hyggebelysning vil vi anbefale at du lægger dem op i en altankasse som kan gøre det utroligt hyggelygt ude på din altan. Du kan også hænge dem op langs kanten på altanen, og på den måde sikre, at du har et dejligt lys som du altid kan se inde fra stuen. Der er nemlig ikke noget mere hyggeligt end at kunne se lidt lys fra en udendørs lyskæde på altanen inde fra stuen.

Dekorative udendørs lyskæder

Det hele skal ikke bare være praktisk, så derfor har vi også gået efter at finde dekorative udendørs lyskæder som kan skabe glæde både når de er tændt og slukket. Vi har støvsuget alle vores leverandører som store og små udendørs lyskæder. Du kan f.eks. sætte en udendørs lyskæde i en lanterne som giver dig en oplyst lanterne uden at du skal have levende lys i, og det er altså helt fantastisk hyggeligt hele året udendørs.

Men vi har også større udendørs lyskæder som er lavet til at hænge i dine træer, dine buske eller i pavillionen eller drivhuset. Det er nemlig bare helt fantastisk at sidde i drivhuset og kigge på de smukke kugler på udendørs lyskæder som giver dig denne lounge-hyggelige stemning, og på en enkel måde giver dig et almindelig praktisk lys som du kan bruge om aftenen. Vi har i dag både udendørs lyskæder fra Sirius og Star Trading, men også fra mange andre små og store leverandører af udendørs lyskæder.

Lyskæde til udendørs med LED lys

Lyskæder som skal bruges udendørs, skal selvfølgelig kunne tåle vind og vejr. Pas dog altid på med det danske vejr, da det kan være ret barsk, så tag altid dine lyskæder ind ved kraftig blæsevejr, snevejr mv. Men ellers er det vigtigt, at du kigger efter vores beskrivelse på varen, at den kan bruges udendørs. Vi har flere gode bud på lyskæder til udenfor som vil kunne skabe et hyggeligt miljø og en god stemning. Lyskæder er en super enkel måde, at skabe et dejligt miljø på terassen, og ved at hænge lyskæden rundt langs terassen, skaber du på den måde et "rum" omkring terassen, som bare gør det ekstra skønt om aftenen.

Hvordan får man strøm i udendørs?

Som udgangspunkt skal du have en elektrisker til, at monterer strøm udendørs. Men der findes faktisk udendørs stikdåser, som godt må være udenfor. Vi har selv en boks liggende ude bagerst i haven hvor vi samler den strøm der bruges dernede. Boksen er købt i et byggemarked, og vi har hentet strømmen inde fra vores skur, hvor vi har et stik.

Men skal du have sat et stik op udenfor på huset, skal du altså have fat i en elektriker. Det koster naturligvis nogle penge, men det er jo noget du kan bruge igen og igen. Vi har været fantastisk glad for vores stik som er monteret ved terassen - og det er iøvrigt en billig måde at få lys udendørs. Vi har også hørt om nogle som tager en ledning indefra og ud gennem vinduet - men det kan vi altså ikke anbefale!