Spar 10% EKSTRA på alt UDSALG  ▶  Skriv kuponkoden "spar10"

×

Lyskæder med farvede kugler - party lyskæder

Vi elsker lyskæder! Der er ikke meget belysning der skaber så god en stemning, som netop lyskæder kan gøre. Du kan bruge lyskæder mange steder, især kæderne med de farvede kugler i garn er populære, at ligge i en skål, over ryggen på sofaen, over døren osv. Du kan skabe en god belysning og en dejlig stemning i hjemmet med billige lyskæder med LED som holder i mange år. Særligt populært er Partylyskæder til hverdag og fest.

Lyskæder med farvede bolde

Lyskæder er faktisk gode til at skabe hygge og god stemning i hjemmet. Vi har et stort udvalg af lyskæder med LED pærer, som giver et dejligt lys som kan lyse mørke hjørner op, eller bruges til pynt i f.eks. et stort fad. Særligt populære er lyskæderne med de farvede kugler som er lavet i hånden. Kuglerne er lavet ved at man puster en ballon op og snørre en snor udenom og lader den herefter tørre op, så den holder den kugleform den har fået.
Vores lyskæder fra Sirius er altid leveret i god kvalitet og med et flot lys som giver den optimale stemning og længst mulig holdbarhed.
Find inspiration om lyskæder på vores blog eller de flotte stemningsbilleder med lyskæder vi har på nogle af lyskæderne på shoppen. 

LED lyskæder er energibesparende og med flot lys

I dag er langt de fleste Partylyskæder og lyskæder med LED pærer (også kaldet dioder) som både giver et flot og varmhvidt lys som du kender fra de gammeldags lyskæder. Ofte er strøm-besparelsen mellem 50% og 90% og samtidig er holdbarheden mellem 15.000 og 30.000 timer (svarende til 10-30 år). Sagt med andre ord, kan det altså sagtens betale sig at købe LED lyskæder og passe godt på dem, for så holder de i mange år. Det er ikke muligt at skifte pære på en LED lyskæde, så skulle den springe, er det således en reklamationssag og i skal skrive til os.
Se også vores store udvalg af lyskæder til juletid.

Søde og sjove lyskæder til børn i alle aldre

Vi har fået fantastisk stor succes med de super fine lyskæder med farvede bolde til børn med forskellige motiver. Sirius har lavet de søde lyskæder i 3 forskellige slags, alle bygget op omkring en lyskæde med 16 farvede bolde, hver påsat filt-pynt så de danne søde mønstre. Den første af lyskæderne hedder Bolette Animals og er, som navnet antyder, en række dyr af forskellig slagt. Den anden hedder Bolette Fairy Tales og er en række af H.C Andersens populære eventyr vist med hver sin bold. 

Smarte og billige LED Strips m/u farver

Selvfølgeligt har vi også fået en stort sortiment af de super smarte LED Light Strips som er disse diode-bånd, eller lys-bånd som de også kaldes. De er selvfølgeligt meget energibesparende da de er med LED pærer og så holder de 15-30 år. Med til dem er en fjernbetjening hvor du kan styre lysfarven (hvis du vælger dem med farve) eller hvidt lys. De kan også sættes til at blinke i forskelligt interval og dæmpes via fjernbetjeningen. På bagsiden er der monteret klister, så du nemt kan klister dem op på væggen, under køkkenskabe, ovenpå skabe eller hvor du ønsker. Skab masser af stemning med de super smarte LED Strips fra enten Philips, Brilliant eller Nielsen Light.

Vent venligst ...