Vi leverer ordrer som normalt (Læs mere)

×
  • Fri fragt over 499,- (ellers 29,-)
  • 365 dages retur/bytte
  • Gratis retur v/ombytning

LED lyskæder og Lightstrips

Skab en fantastisk stemning med lyskæder og LED lightstrips. Du finder et stort udvalg lige her.

1-51 af 104

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

1-51 af 104

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Udendørs lyskæder fra Sirius

Lyskæder med farvede bolde

Lyskæder er faktisk gode til at skabe hygge og god stemning i hjemmet. Vi har et stort udvalg af lyskæder med LED pærer, som giver et dejligt lys som kan lyse mørke hjørner op, eller bruges til pynt i f.eks. et stort fad. Særligt populære er lyskæderne med de farvede kugler som er håndlavet. Kuglerne er lavet ved at man puster en ballon op og snørre en snor udenom og lader den herefter tørre op, så den holder den kugleform den har fået. Vores lyskæder fra Sirius er altid leveret i god kvalitet og med et flot lys, som giver den optimale stemning og længst mulig holdbarhed. Find inspiration om lyskæder på vores blog eller se de flotte stemningsbilleder med lyskæder, som vi har nogle af på shoppen. 

Lyskæder til enhver, klik dig videre her:

LED lyskæder er energibesparende

I dag er langt de fleste Partylyskæder og lyskæder med LED pærer (også kaldet dioder) som både giver et flot og varm hvidt lys som du kender det fra de gammeldags lyskæder. Ofte er strøm-besparelsen mellem 50% og 90% og samtidig er holdbarheden mellem 15.000 og 30.000 timer (svarende til 10-30 år). Sagt med andre ord, kan det altså sagtens betale sig at købe LED lyskæder, og passe godt på dem, for så holder de i mange år. Det er ikke muligt at skifte pære på en LED lyskæde, så skulle den springe, er det således en reklamationssag og i skal derfor skrive til os.
Se også vores store udvalg af lyskæder til juletid.

Søde og sjove lyskæder til børn

Vi har fået fantastisk stor succes med de super fine lyskæder med farvede bolde til børn med forskellige motiver. Sirius har lavet de søde lyskæder i 3 forskellige slags, alle bygget op omkring en lyskæde med 16 farvede bolde, hver påsat filt-pynt så de danner søde mønstre. Den første af lyskæderne hedder Bolette Animals og er, som navnet antyder, en række dyr af forskellig slags. Den anden hedder Bolette Fairy Tales og er en række af H.C Andersens populære eventyr vist med hver sin bold. Se eventuelt vores bloginlæg "8 eventyrlige lyskæder til børneværelset, dit barn vil elske"

Lightstrips med eller uden farvet lys

Selvfølgeligt har vi også fået en stort sortiment af de super smarte LED Strips. De er selvfølgelig meget energibesparende, da de er med LED pærer og holder mellem 15-30 år. Med til dem er en fjernbetjening hvor du kan styre lysfarven (hvis du vælger dem med farve) eller hvidt lys. De kan også sættes til at blinke i forskelligt interval og dæmpes via fjernbetjeningen, som ofte medfølger. På bagsiden er der monteret klister, så du nemt kan klister dem op på væggen, under køkkenskabe, ovenpå skabe eller hvor du skulle ønske. Skab masser af stemning med de super smarte LED lightstrips fra enten Philips, Brilliant eller Nielsen Light.