Vi leverer ordrer som normalt (Læs mere)

×
  • Fri fragt over 499,- (ellers 29,-)
  • 365 dages retur/bytte
  • Gratis retur v/ombytning

Standerlampe til stuen - Find din gulvlampe

Vi har et væld af forskellige standerlamper i mange forskellige design, farver og størrelser. For en gulvlampe er nemlig ikke bare en gulvlampe, de bruges flere steder i hjemmet og med forskellig funktion. Mange har en standerlampe ved sofaen med læsearm, så de kan bruge lampen til både hygge og læsning, eller håndarbejde. Men mange gulvlamper er også brugt mere som dekoration. Herunder har vi mange gode bud, på flotte gulvlamper til billige priser, som dog stadig giver et dejligt lys.
Se desuden vores fine gulvlamper med hylde herunder.

Læs mere

1-51 af 144

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

1-51 af 144

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Billige gulvlamper online her

Leder du efter den helt rigtige gulvlampe til stuen, gæsteværelset eller gangen? Så er du kommet til det helt rigtige sted. Hos LampeGuru.dk gør vi os nemlig umage med hele tiden at have et stort udvalg af forskellige gulvlamper og standerlamper. Det betyder, at vi har lidt til enhver smag og stilart, fordi vi forhandler mange forskellige designs, farver og størrelser, der kan passes ind i ethvert hjem. Vores brede udvalg gør det nemmere for dig at finde den helt rigtige gulvlampe eller standerlampe, og samtidig lover vi, at du aldrig skal gå på kompromis med kvaliteten eller prisen, når du handler hos os. Hos LampeGuru.dk forhandler vi nemlig ikke bare flotte og funktionelle lamper, men også billige gulvlamper og billige standerlamper, så alle kan være med og får muligheden for at lyse hjemmet op på ny med god samvittighed.

Standerlampe læsning eller håndarbejde

Hvis du spørger os, er gulvlamper og standerlamper ikke bare en hvilken som helst lampe. Det er to lamper, der klæder ethvert moderne hjem, hvor lyset skal inviteres indenfor på en flot og funktionel måde. Samtidig kan både gulvlampen og standerlampen bruges flere forskellige steder i hjemmet og med forskellig funktion, der kan behage ethvert humør. Mange har en gulvlampe eller standerlampe stående ved siden af sofaen, så de kan bruge lampens behagelige skær til både hygge, læsning eller håndarbejde. Men mange gulv- og standerlamper er også brugt som dekoration i hjemmet, hvor de kan fungere som prikken over i’et i indretningen på en måde, der understreger og underbygger din personlige stil. Uanset til hvilket formål du skal bruge en ny lampe til hjemmet, har vi mange gode bud på flotte og funktionelle gulvlamper og standerlamper til billige priser, som ikke forhindrer dem i stadig at give et dejligt og behageligt lys, der sætter rammen for hygge, læsning eller håndarbejde i dit eget selskab eller i selskab med venner og veninder.

Hvis du er lidt af en af læsehest, vil vores populære Trafik gulvlampe måske være en rigtig god løsning til dig. Men hvis du er mere til en anden slags belysning, hvad angår stil og skær, er mulighederne for at finde flotte, funktionelle og særlige gulvlamper og standerlamper hos os store, da vi er et nysgerrigt lampefirma, der samarbejder med store som små  leverandører med hvert sit udtryk. Det betyder, at LampeGuru.dk har Danmarks største udvalg af billige gulvlamper og standerlamper online. Men er der alligevel en speciel gulvlamper eller standerlampe fra en af vores leverandører, du mangler, så skriv endelig til os. Vi kan skaffe alle gulvlamper og standerlamper fra Herstal, Philips, Halo Tech, og de mange andre leverandører vi har. Vi vil rigtig gerne høre din mening, så tøv ikke med at kontakte os.

Gulvlampe med lysdæmper

En af de mest efterspurgte lamper vi har er faktisk Gulvlampe med lysdæmper. De bliver somregel brugt af dig som sidder i sofaen og læser avisen, strikker eller anden håndarbejde. Særligt her er en gulvlampe med lysdæmper nemlig særlig velegnet. Hvorfor? En gulvlampe med lysdæmper giver god mening ved sofaen fordi, at du på den måde kan bruge din gulvlampe både når du læser og har brug for det kraftige lys, men stadig har en flot gulvlampe som kan lysdæmpes når du skal se TV eller har gæster. Alternativet er ikke altid så godt, for de fleste ender med at sidde helt i mørke fordi deres gulvlampe ikke har denne lysdæmperdunktion, som de ellers kunne have brug for. Derfor har vi i dag en del af disse og du kan altid finde en flot gulvlampe med lysdæmper hos os.

Her hos LampeGuru.dk har vi et stort udvalg af forskellige og billige gulvlamper og standerlamper. Det betyder, at vi altid har noget for enhver smag og ethvert behov, stort som småt. Hvis du ikke har fundet en, der passer til dig og dit hjem endnu, så hold øje med vores side, da vores udvalg af gulvlamper og standerlamper opdateres løbende. Vi har alt til dig, uanset om du foretrækker en lampe til læsning, hygge eller arbejde  – og selvfølgelig er det altid til lave- og konkurrencedygtige priser. Har du nogle spørgsmål til din nye gulv- eller standerlampe, kan du altid skrive eller ringe til os, og vi svarer så hurtigt, vi kan. Ellers er det bare at lade dig inspirere og forføre af vores store udvalg af billige gulvlamper og standerlamper, der vil berige dit hjem med flot og funktionelt lys.  

Standerlampe med lysdæmper

En standerlampe med lysdæmper står også højt på mange kunders ønskeliste, særlig op til jul oplever vi et øjet salg af standerlamper med lysdæmper, ligesom vi gør det når det begynder at blive mørkt. En sjov ting er også, at de løse glas til lamper vi sælger der er glas standerlamper faktisk de mest solgte. De bliver nok ofte rykket lidt rundt og flytter på, og kan jo så komme til at vælte. Derfor skal du måske overveje, at hvis din standerlampe med lysdæmper skal flyttes rundt af og til, måske hvis du flytter den mellem 2 typiske siddepladser, så skal du måske overveje skærme i metal i stedet for glas?

Samtidig vil vi anbefale dig, at hvis du skal bruge din standerlampe med lysdæmper til at læse avis ved, eller til når du skal sidde og nørkle, så anbefaler vi at du vælger en standerlampe med bevægelige arme, altså hvor at armen(e) kan vrides i flere retninger. Det er nemlig vores erfaring at det er de mest praktiske standerlamper med lysdæmper til dig som laver håndarbejde - og dem som vi får absolut bedst respons på efterfølgende.

Det vi prøver at sige er, at en gulv- eller standerlampe har så mange anvendelsesmuligheder, at det er en løsning til alle, og at det kun er fantasien, der sætter grænser. Det er også grunden til, at vi mener, at de passer ind i alle hjem, der ønsker at skabe rum og lys til mange timers hygge, samvær og god stil – og hvem kan sige nej til det? Nogle har brug for en gulvlampe eller standerlampe, der skaber en hyggelig belysning til at lyse de mørke hjørner i hjemmet op. Andre har måske mere brug for en lampe til gulvet, der kan gøre det nemmere at håndtere håndarbejde, eller som skaber den helt rigtige belysning til at læse i.