• Fri fragt over 799,-
 • 100 dages retur
 • Gratis retur v/byt

Standerlampe til stuen - Find din gulvlampe

Vi har et væld af forskellige standerlamper i mange forskellige design, farver og størrelser. For en gulvlampe er nemlig ikke bare en gulvlampe, de bruges flere steder i hjemmet og med forskellig funktion. Mange har en standerlampe ved sofaen med læsearm, så de kan bruge lampen til både hygge og læsning, eller håndarbejde. Men mange gulvlamper er også brugt mere som dekoration. Herunder har vi mange gode bud, på flotte gulvlamper til billige priser, som dog stadig giver et dejligt lys.
Se desuden vores fine gulvlamper med hylde herunder.

Læs mere

1-51 af 153

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

1-51 af 153 resultater

1-51 af 153

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

1-51 af 153

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

Billige gulvlamper online her

Leder du efter den helt rigtige gulvlampe til stuen, gæsteværelset eller gangen? Så er du kommet til det helt rigtige sted. Hos LampeGuru.dk gør vi os nemlig umage med hele tiden at have et stort udvalg af forskellige gulvlamper og standerlamper. Det betyder, at vi har lidt til enhver smag og stilart, fordi vi forhandler mange forskellige designs, farver og størrelser, der kan passes ind i ethvert hjem. Vores brede udvalg gør det nemmere for dig at finde den helt rigtige gulvlampe eller standerlampe, og samtidig lover vi, at du aldrig skal gå på kompromis med kvaliteten eller prisen, når du handler hos os. Hos LampeGuru.dk forhandler vi nemlig ikke bare flotte og funktionelle lamper, men også billige gulvlamper og billige standerlamper, så alle kan være med og får muligheden for at lyse hjemmet op på ny med god samvittighed.

Standerlampe læsning eller håndarbejde

Hvis du spørger os, er gulvlamper og standerlamper ikke bare en hvilken som helst lampe. Det er to lamper, der klæder ethvert moderne hjem, hvor lyset skal inviteres indenfor på en flot og funktionel måde. Samtidig kan både gulvlampen og standerlampen bruges flere forskellige steder i hjemmet og med forskellig funktion, der kan behage ethvert humør. Mange har en gulvlampe eller standerlampe stående ved siden af sofaen, så de kan bruge lampens behagelige skær til både hygge, læsning eller håndarbejde. Men mange gulv- og standerlamper er også brugt som dekoration i hjemmet, hvor de kan fungere som prikken over i’et i indretningen på en måde, der understreger og underbygger din personlige stil. Uanset til hvilket formål du skal bruge en ny lampe til hjemmet, har vi mange gode bud på flotte og funktionelle gulvlamper og standerlamper til billige priser, som ikke forhindrer dem i stadig at give et dejligt og behageligt lys, der sætter rammen for hygge, læsning eller håndarbejde i dit eget selskab eller i selskab med venner og veninder.

Vi har en gulvlampe til alle

Det vi prøver at sige er, at en gulv- eller standerlampe har så mange anvendelsesmuligheder, at det er en løsning til alle, og at det kun er fantasien, der sætter grænser. Det er også grunden til, at vi mener, at de passer ind i alle hjem, der ønsker at skabe rum og lys til mange timers hygge, samvær og god stil – og hvem kan sige nej til det? Nogle har brug for en gulvlampe eller standerlampe, der skaber en hyggelig belysning til at lyse de mørke hjørner i hjemmet op. Andre har måske mere brug for en lampe til gulvet, der kan gøre det nemmere at håndtere håndarbejde, eller som skaber den helt rigtige belysning til at læse i. Hvis du er lidt af en af læsehest, vil vores populære Trafik gulvlampe måske være en rigtig god løsning til dig. Men hvis du er mere til en anden slags belysning, hvad angår stil og skær, er mulighederne for at finde flotte, funktionelle og særlige gulvlamper og standerlamper hos os store, da vi er et nysgerrigt lampefirma, der samarbejder med store som små  leverandører med hvert sit udtryk. Det betyder, at LampeGuru.dk har Danmarks største udvalg af billige gulvlamper og standerlamper online. Men er der alligevel en speciel gulvlamper eller standerlampe fra en af vores leverandører, du mangler, så skriv endelig til os. Vi kan skaffe alle gulvlamper og standerlamper fra Herstal, Philips, Halo Tech, og de mange andre leverandører vi har. Vi vil rigtig gerne høre din mening, så tøv ikke med at kontakte os.

Find din standerlampe online i ro og mag

Her hos LampeGuru.dk har vi et stort udvalg af forskellige og billige gulvlamper og standerlamper. Det betyder, at vi altid har noget for enhver smag og ethvert behov, stort som småt. Hvis du ikke har fundet en, der passer til dig og dit hjem endnu, så hold øje med vores side, da vores udvalg af gulvlamper og standerlamper opdateres løbende. Vi har alt til dig, uanset om du foretrækker en lampe til læsning, hygge eller arbejde  – og selvfølgelig er det altid til lave- og konkurrencedygtige priser. Har du nogle spørgsmål til din nye gulv- eller standerlampe, kan du altid skrive eller ringe til os, og vi svarer så hurtigt, vi kan. Ellers er det bare at lade dig inspirere og forføre af vores store udvalg af billige gulvlamper og standerlamper, der vil berige dit hjem med flot og funktionelt lys.