Vi leverer ordrer som normalt (Læs mere)

×
  • Fri fragt over 499,- (ellers 29,-)
  • 365 dages retur/bytte
  • Gratis retur v/ombytning

Lamper og pærer med sensor

Kend forskellen på de 2 sensortyper. Bevægelsessensor (Motion sensor) tænder når den registrerer bevægelse, og slukker selv når der ikke er bevægelse. Skumrings-sensor (Daylight sensor) tænder når det bliver tilpas mørkt til, at der kræves lys og slukker igen når det bliver lyst igen. Pærer og lamper med sensor er velegnet til steder hvor du kommer og går ofte og steder hvor kontakten er dumt placeret, f.eks. på badeværelset, i gangen, garagen eller i walk-in closet mv. Se udvalget herunder, eller se alle udendørslamper med bevægelsessensor her.

Læs mere

1-51 af 52

1-51 af 52

Pærer med sensor som tænder selv

LED pærer som tænder selv ved bevægelse er meget populære da de kan sættes i enhver lampe som passer med fatningen. Derfor er det meget nemt at sætte en LED Pære med bevægelsessensor i din nuværende lampe og få lys som tænder selv. De fleste pærer med bevægelsessensor er smarte fordi, at de registrerer bevægelse langt væk fra lampen, nogle helt op til 10 meter fra lampen. De er meget følsomme, så du behøver ikke at stå og fægte med armene for, at lyset tænder.

Pærer med motion sensor giver god mening flere steder i hjemmet, og vi bruger dem selv overalt i huset hvor det giver mening. Du behøver altså ikke at skifte dine lamper til nye lamper, blot for at få sensor i lampen. Det giver god mening at sætte sensorpærer i flere af de lamper du har derhjemme. Du kan læse mere om hvor vi bruger pærer med sensor derhjemme, i et andet afsnit herunder.

Lamper som tænder selv

Vi har i dag også en del lamper med sensor som giver super god mening at sætte op i hjemmet. En lampe med indbygget sensor kan bruges i mange gode rum, og de giver normalt et rigtig godt lys som også er velegnet til at oplyse generelt i rummet. Lamper som tænder selv ved bevægelse har alle indbygget LED lyskilde, hvilket er praktisk da de ofte skal tænde og slukke mange gange. LED lyskilder kan nemlig sagtens tåle de mange tænd/sluk man gør på en sensorlampe, og så er der jo naturligvis den åbenlyse fordel ved, at LED lamper sparer en masse strøm i forhold til tidligere lyskilder.

Vi bruger selv lamper med bevægelsessensor flere steder, men især på badeværelset og i gangen er vi glade for det. Det er nemlig begge steder hvor vi kommer flere gange i løbet af dagen, men hvor vi ikke har lyst til at have lyset tændt hele tiden. I gangen har vi tilmed den udfordring, at vores afbryder sidder et dumt sted på væggen, som ikke er naturlig i forhold til hvor vi opholder os. 

Hvor bruger jeg sensor lyskilder?

Vores lyskilder med sensor bruger vi flere steder, vi har sat dem i vores udendørslamper hvor vi synes det giver fantastisk god mening. Vores indkørsel er nemlig et perfekt sted at montere sensorpærer da vi ikke har brug for lyset hele tiden, men kun når der er bevægelse i nærheden af lampen. Du kan sagtens sætte én sensor pærer i en lampe, hvor der måske er 4 andre lamper forbundet og hvor der konstant er lys i.

Vores pærer med sensor som tænder selv er også smarte i udendørslamper, da det netop tænder når de begynder at blive mørkt. Disse pærer bruger vi faktisk også i en lampe indendørs, da vi altid gerne vil have lys i lige netop dén lampe, når det er mørkt udendørs. De fleste pærer med skumringssensor bruges dog i udendørslamper, og her er LED pærer det oplagte vagt da de elsker det kolde klima, og samtidig kan tåle de ekstra tænd/sluk de vil opleve.