Vi leverer ordrer som normalt (Læs mere)

×
 • Fri fragt over 499,- (ellers 29,-)
 • 365 dages retur/bytte
 • Gratis retur v/ombytning

Lamper til gangen med godt lys

Et godt lys er for os meget vigtigt i gangen, da man har brug for lyset når man kommer hjem, eller skal finde noget i skabene som ofte står i entreen. Men hvad er godt lys? Det er for os noget som passer til indretningen, og så er det med funktioner som du har brug for. Derfor har vi samlet de mest populære lamper til gangen i én kategori, så du kan se hvad andre vælger - men husk altid at udfordre dig selv på det "normale". For du kan faktisk få både godt lys og flotte lamper, hvis du bare lige bruger 5 min længere på at kigge lamper til gangen.

Mest populære lamper til gangen er:


 

 

Entre lamper med dæmper

En funktion som vi ofte bliver spurgt om ved entre lamper er, om vi har dæmpbare lamper. Det skyldes nok, at entreen har flere funktioner hvor man nogle gange har brug for meget lys, og andre gange bare gerne vil have lidt dæmpet hyggelys. Derfor har vi i denne kategori også lidt fokus på lamper med dæmper, enten hvor dæmperen er indbygget i spotten, eller lamper hvor du får mulighed for at lysdæmpe dem. Der findes altså disse typer lamper med dæmper:

 • Lysdæmper indbygget - via alm. kontakt
  - Der findes lamper hvor du ved hurtige tryk på dine normale kontakter kan skifte mellem flere lysstyrker. Det gælder feks. Kile Spots
 • Dæmpbare lamper med lysdæmperkontakt
  - Brug "Filter" funktionen til at søge efter dæmpbare lamper i den kategori du kigger lamper i.
 • Dæmper-sæt med én LED pære og én trådløs kontakt
  - Smart Philips sæt med LED pære og trådløs lysdæmperkontakt som du kan sætte i dine egne lamper, se sættet her.

Se de omtalte lamper her:


 

Stor flot lampe til entre / hall

Har du en stor hall eller entre i hjemmet, så er det fantastisk flot at have en kæmpe pendel lampe hængende. Det skaber nemlig et fint rum og dejligt miljø når der gænger en stor pendel i entreen. Vi er personligt meget glade for pendler op i 70-100 cm i diameter, de er super flotte og har du plads til en sådan pendel i din entre, så skal du overveje at vælge en sådan. Husk at du kan søge på størrelse i Filter når du er i lampekategorien.

Men du kan også vælge lysekroner til entreen, som giver både en herskabelig stil men samtidig får du et fantastisk flot lys. Vi synes, at lysekroner har et flot look og er en fantastisk fin måde at byde gæster velkommen i din hall. Der findes nemlig også en masse forskellige lysekroner i både flere forskellige former, størrelser og farver. 

Store lamper til entre hall

Læs mere

1-51 af 98

1-51 af 98

Find din lampe til entre online

Vi har et kæmpe udvalg og vi vil påstå at det er umuligt ikke at finde en lampe til entre hos os. Vi har nemlig gået meget op i at finde både plafonder, loftspots og andre typer af lamper til gangen som giver både et godt lys og en dejlig stemning. Det fantastiske ved entre lamper er, at de ofte skal give en masse lys, så det er bestemt ikke svært at finde en sådan lampe - men det svære være, hvis du også skal finde en som du synes er flot. 

Men med flere hundrede lamper til entre skulle det absolut ikke være et problem at finde en som du kan lide, for vi synes selv at vi er gået meget op i at finde lamper i et design som giver dig value for money og samtidig et dejligt lys.

Belysning entre inspiration 

Er det svært at bestemme dig for belysning i entre? Så lad os hjælpe dig. Du kan f.eks. sende et billede af din entre, så kan vi komme med vores bud, selvom det naturligvis er "farligt" da vi måske ikke har samme smag. Men det kan jo være, at vi kan hjælpe dig lidt på vej, om ikke andet kan vi måske hjælpe med hvilken type af lamper i entre der kan være god for dig at have. 

 Som vi plejer at sige, så prøv at være åbensindet. Vi elsker lamper og vi elsker belysning, derfor har vi selvfølgelig prøvet en masse forskellige ting af, men en vigtig lektie vi har lært efterhånden er, at du skal være modig. Du skal turde at prøve de fede lamper, i stedet for det sikre valg. Det vil nemlig gøre at du får en lampe som du kommer til at holde mere af, og selv i gangen vil det da være vigtigt at have en lampe som du ikke bare skal bruge til belysning, men hvor du i stedet for en lampe som du faktisk gider at kigge på i mange år - en som er lidt bemærkelsesværdig.