Vi leverer ordrer som normalt (Læs mere)

×
 • Fri fragt over 499,- (ellers 29,-)
 • 365 dages retur/bytte
 • Gratis retur v/ombytning

Belysning ud fra din indretning

Hvis du synes det kan være svært, at finde nye belysning til hjemmet, så prøv at søge belysning ud fra rummet du skal bruge dem i. Vi har nemlig sorteret lamperne til de rum, indretning eller funktioner som du skal bruge dem til. Derfor kan du herunder finde lamper blandet sammen, alt efter hvor de kan bruges - HUSK bare, at dette ikke er hele svaret, du kan jo vælge at bruge lige de lamper du vil, hvor du vil. Har du spørgsmål eller brug for hjælp kan du altid fange os på chat, mail eller telefon. Indret hjemmet med god belysning.

Find inspiration til belysning ud fra indretning


Læs mere

1-51 af 738

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

1-51 af 738

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Søger du belysning til et bestemt rum?

Så lad os guide dig videre i din søgen. Vi har nemlig prøvet, at samle belysning ud fra hvor i hjemmet du skal bruge det. Det betyder ikke, at de lamper vi viser dig er det endelige svar, men det guider dig forhåbentlig videre og hjælper dig til at finde den belysning du skal bruge derhjemme. Samtidig guider vi dig igennem junglen af lamper som du kan bruge, for måske er det ikke altid en fordel at se ALLE lamper på én gang? Vi viser dig derfor de bedste bud på lamper til dit hjem, hvor du selv kan vælge om du vil se alt i en bestemt kategori, eller om du kun vil se de 100 mest solgte til det rum du kigger på.

Søg spændende indlæg på vores belysnings-blog.

Hjælp med at finde belysning til hjemmet

Virker det uoverskueligt at skulle finde belysning til hjemmet? Det behøver det altså slet ikke at være. Hvis du kigger på vores kategorier herunder, finder du den belysning som vi anbefaler mest til de specifikke rum du ser. Det betyder ikke at du ikke kan bruge andre lamper, det betyder bare, at vi har udvalgt de lamper som passer aller bedst til de rum du søger lamper til. Vi har selvfølgelig gået efter at finde de mest solgte lamper, sådan at du kun ser det aller bedste til de rum i hjemmet du skal bruge belysning i. Vi ved nemlig hvor vigtigt det er med rigtig belysning i hjemmet, og det skal du have lov at vælge ud fra. Men samtidig har du links til diverse kategorier, sådan at du også helt selv kan vælge en lampe blandt de mange i kategorierne du finder på vores hjemmeside.

Det bedste lys til huset

Hos LampeGuru.dk gør vi alt for at finde de bedste lamper til huset eller lejligheden. Du finder er stort udvalg af spændende og udfordrende belysning som giver lidt ekstra kant til din indretning. Vi hjælper dig med at sørge for, at du får lamper som passer til din indretning, sådan at du kan tænke indretning ind allerede fra start hvor du vælger belysning til huset. 

En ordentlig indretning med god belysning er nemlig ikke noget man bare lige gør, men det er altså heller ikke raketvidenskab. Vi guider dig videre og sørger for, at du kan finde de lamper du skal bruge til huset eller til din lejlighed, og har du brug for et par fit til opsætning, så hjælper vi dig også med det. Vi er ganske vist ikke indretningsarkitekter, men vi kan hjælpe med tips og tricks til at finde den rigtige belysning med det rigtige lys i din indretning, så du får mest muligt ud af dit lys og din indretning derhjemme. 

Start forfra - Find lamper fra forsiden af LampeGuru.dk