Vi leverer ordrer som normalt (Læs mere)

×
  • Fri fragt over 499,- (ellers 29,-)
  • 365 dages retur/bytte
  • Gratis retur v/ombytning

10 lækre bordlamper i messing til dit hjem

28. dec. 2018

I de senere år har messing og kobber været noget af det mest trendy, du kan have i boligen. Og noget tyder på messing-bølgen fortsat ruller og at vi danskere endnu ikke er helt klar til at tage afsked med messing og andre moderne metaller!

Hver dag vælger flere af vores kunder at klikke deres messinglampe-favoritter hjem, og bruge de gyldne metaller til at skabe liv i boligen. Og tilmed en budgetvenlig priser. Fordi selvom de gyldne farver sætter et mondænt præg på danskernes lyse nordiske hjem, så fås lamper i messing til en billig pris.

Rigtig mange vælger en bordlampe i messing, når de skal skabe nyt liv i hjemmet. Bordlamper er nemlig en yderst fleksibel måde at justere og lege med indretningen på, hvad end det er på natbordet i soveværelset, skænken i stuen eller på skrivebordet. Og en bordlampe kan nemt kombinerers i et smagfuldt mix med de eksisterende møbler i hjemmet. Og behøver derfor ikke været en større udskrivning i budgettet.

En bordlampe i messing er herudover et dekorativt designelement, som nemt kan pifte ethvert kedeligt og mørkt hjørne op. Og messingens gyldne udtryk skaber ikke bare liv, men giver også personlighed, stemning og varme i indretningen.

 

Bordlampe messing - 10 lamper vores kunder elsker

Vi har kigge på vores salgsdata og har fundet nogle af vores kunders favoritter, når det kommer til bordlamper i messing - vi har samlet dem nedenfor, så du kan gøre dem stilen efter, når du skal skabe nyt liv i dit hjem.

 

 

1. Nordlux Alton Bordlampe. 2. Nordlux Josefine Bordlampe. 3. Aerostat Bordlampe. 4. Damn Fashionista Bordlampe. 5. Nordlux Grant Bordlampe. 6. Belid Cato Bordlampe. 7. Vita Silvia Bordlampe. 8. Belid Diablo Bordlampe - Ø20cm. 9. Bahne Risør Arkitekt Bordlampe 10. DybergLarsen Ocean Bordlampe.

 

Som en hver anden lampebutik med respekt for sig selv, har vi et større udvalg af bordlamper, både i messing og andre metaller, men også i glas, plast, stof og andre materialer. Se hele udvalget af bordlamper her.

Meget mere messing? Få flere idéer til hvordan du kan indrettet med lamper i messing fx messing gulvlamper eller messing væglamper - klik her for at se alle lamper og brug filtreringen til at sortere ud fra lige netop dine ønsker.

 

Posted in: Guides og tricks
Del dette