Spar EKSTRA 8% på Outlet  > Kuponkode: ekstra8

×
 • 100 dages fortrydelsesret
 • Gratis fragt v/køb over 799,-
 • Gratis retur v/ombytning

Billige bordlamper i flot design

Bordlamper er utrolig forskellige, og der findes et væld af bordlamper til forskellige formål. Vi sælger f.eks. rigtig mange skrivebordslamper med LED lys, som både er godt at arbejde ved, men som også sparer strøm og holder i mange år. Men også dekorative bordlamper er populære, dem til at pynte på hjørnebordet eller skænken. Der findes mange billige bordlamper i flot design, så du har alle muligheder for, at få masser af lampe for dine penge ved, at vælge en bordlampe hos os.
Du finder desuden et udvalg af sjove bordlamper formet som hun, skelet, budda og lignende.

Læs mere

1-51 af 195

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

1-51 af 195

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

Køb bordlamper online hos os

Bordlamper bliver brugt mange steder og kan have mange former og farver. Skal du bruge en bordlampe med stofskærm til hjørnebordet eller reolen, så er der muligheder nok. Vi har f.eks. flotte bordlamper fra mange forskellige leverandører. Fordelen ved stofskærme er - bl.a. - at de fordeler lyset fint og ikke stopper lyset i, at komme ud i rummet som f.eks. metalskærme gør det. Rengøring af bordlamper med stofskærm er også ganske nemt, tag en fnugrulle og kør over stofskærmen, så fjerner den nemt alt støv og snavs. 

Dekorative bordlampe til stuen

Søger du bordlamper af den mere "dekorative slags", så har vi også mange forskellige at vælge imellem. Faktisk er vi lidt stolte af det udvalg vi efterhånden har, for vi har i lang tid gået specifikt efter det mere feminine udtryk. Derfor har vi i dag flotte bordlamper som er perfekt til at pynte i stuen. En af de mest solgte typer af bordlamper, er de smukke Eja bordlamper som er lavet i en fin herskabelig stil. De giver samtidig et smukt lys, som er super fint at sætte på et lille hjørnebord ved sofaerne, eller på skænken i stuen. Vi har en masse fine lamper til bordet, så tag et kig, og brug gerne søgefunktionen.

Husk at se vores store flotte herskabelige bordlamper fra Eja.

Kontor bordlamper - Skrivebordlamper med LED

En af de ting vi er særligt gode til er skrivebordslamper. En skrivebordslampe skal give et godt og brugbart lys ned på det du arbejder med, men den skal også aflaste dine øjne, når du sidder ved computeren. Det er vigtigt at du vælger din skrivebordslampe med et godt lys og meget gerne en LED skrivebordslampe. Det fokuserede lys er perfekt tilat lyse ned på papir eller f.eks. dit tastatur - det hele gør det meget mere behageligt at arbejde for øjnene. De fleste skrivebordslamper har indstilleligt hovede og det er klart at foretrække, så du kan indstille den efter dit behov.

Vi får flere og flere LED lamper, og deri blandt også LED skrivebordslamper som går rigtigt godt i øjeblikket. Det præcise og direkte lys er som skabt til at arbejde ved, og så er de jo super energibesparende. Men der kommer også flere og flere almindelige LED bordlamper at vælge imellem, som giver et flot lys og skaber masser af hygge. Der er ikke grund for at være bange for om LED lyset i en bordlampe er godt eller skridt, for vi har kun gode LED lamper, men du skal overveje om mængden af lys passer til dig. En mulighed er også at købe en Philips LED pære og sætte i din nuværende eller ny bordlampe.

Sjove bordlamper til billige priser

I en travl hverdag må der godt være lidt mere pjat og sjov, som skaber de små sjove øjeblikke. Vi har flere sjove bordlamper og vi er konstant på jagt efter flere slags. Særlig sjov er bordlamperne Mr. P One man shy eller de fine Bulldog hundelamper, som forestiller en hund som har en skærm på hovedet. Disse lamper er faktisk blevet rigtig populære, ret sikkert pga det sjove design, med højretelefoner og et dejligt lys. Den er både sjov og anvendelig, som så gør, at du får en dekorativ lampe, uden at den er så kedelig.

Der findes flere forskellige sjove bordlamper, hvis du spørger os selv - Men prøv at tage et kig på alle vord sjove bordlamper og se om ikke der skulle være lige én til dig også.

Vent venligst ...