Vi leverer ordrer som normalt (Læs mere)

×
  • Fri fragt over 499,- (ellers 29,-)
  • 365 dages retur/bytte
  • Gratis retur v/ombytning

Spots til strømskinner

Her finder du spots til strømskinner som klikkes direkte i dine strømskinner, de kan flyttes rundt i skinnen efter behov og du kan endda udvide hvis det skulle være nødvendigt. Vi har mange forskellige spots til strømskinner, både de helt billige og dem hvor der er kælet lidt mere for designet. Husk at vi også sælger Strømskinner og har du spørgsmål til spots til strømskinner, så skriv endelig bare til os.

Læs mere

14 vare(r)

14 vare(r)

Spots til lampeskinner

Forskellen på de forskellige spots til lampeskinner (også kaldet strømskinner) er faktisk ikke ret stor. Det handler primært om designet på spotten og især om lyskilden i spotten. Der er naturligvis også noget forskel på kvaliteten af de spots vi sælger, men generelt er det en ganske fin kvalitet hele vejen rundt, og vi synes faktisk ikke at dit valg skal afhænge af kvaliteten på spotten, det kan være den sidste afgørende faktor, men ikke den primære da de allesammen har en god kvalitet i dag.

Hvis vi starter med designet på spots til lampeskinner, så er det i høj grad en smagssag, simpelthen hvad du synes er pænest. De kan alle sammen stort set det samme i forhold til funktionen, altså sættes i en lampeskinne, drejes og vinkles i skinnen og give et fornuftigt fokuseret lys. Det vi dog mener du skal tage stilling til er naturligvis hvis farve spot du vil have, det åbenlyse valg er, at vælge de i samme farve som din lampeskinne, men det er også en smagssag. Derudover anbefaler vi, at du tænker over om du har brug for at lyser spredes mere ud i rummet, eller om den primære funktion er et fokuseret lys. Det fokuserede lys er godt til dig som har spots til lampeskinne monteret foran dit klædeskab, hvor at til dem som har en lampeskinne med spots som grundbelysning i gangen er et mere spredt lys måske at foretrække.
- Spredt lys, vælg spots med glas
- Fokuseret lys, vælg spots uden glas

Hvorfor vælge spots til strømskinner?

Man kunne jo lige så godt bare købe en almindelig spotlampe, men hvad er egentlig bedst? Og det er et super godt spørgsmål som jeg gerne vil hjælpe med at svare på. Men sådan et præcist svar på om spots til strømskinner er bedre end almindelige spotlamper ved jeg ikke om jeg kan give, men læs mine for og imod herunder. 

Køb spots til strømskinner hvis..

  • Du gerne vil have mulighed for at kunne tilføje og fjerne spots i skinnen.
  • Du har selv vil bestemme farve og form på hele lampen med spots.
  • Du kan selv bestemme hvor i skinnen spottene skal sidde.
  • Du vil have en fleksibel spot som kan lyse i alle retninger fra én lampe.

Vælg en anden belysning hvis..

  • Du ikke har behov for den fleksible løsning som spots i strømskinner giver.
  • Det er ofte lidt billigere at købe almindelige spotlamper.

 

Brug skinnespots fra andre mærker

Har du allerede en strømskinne i dag og mangler skinnespots til denne, så kan de faktisk somregel godt bruges sammen, på trods af, at de er forskellige mærker. Der findes nemlig en standard montering af spots i strømskinner som de fleste leverandører benytter sig af, og derfor er det ikke noget problem at købe en Belid Skinnespot og sætte i en Halo Trask strømskinne. Derfor har du mange muligheder for at få flotte skinnespots som du kan sætte direkte i dine nuværende skinner, eller selvfølgelig i nye skinner hvis du ikke allerede har.

Der findes i dag mange forskellige leverandører/mærker som laver disse skinnespots, men heldigvis er vores typer en standard. Det betyder at vores skinnespots passer til de fleste lampeskinner som er 1-faset (det som bruges i private hjem). Er du i tvivl, har du altid mulighed for at bestille en skinnespot og prøve den af, virker den ikke til, kan den sendes retur. Vores skinnespots findes desuden også med LED pærer, nogle af dem kan dæmpes hvis det ønskes. Vi har et fint udvalg af skinnespots som passer til vores strømskinner fra både Belid og Halo Track (Halo Tech Design). Skinnespots til strømskinner er praktiske fordi du selv kan bestemmer afstanden mellem dine spots samt farve, design og lysmængde. Du får altså en stor variation som du ikke kan få i almindelige spots.