Vi leverer ordrer som normalt (Læs mere)

×
 • Fri fragt over 499,- (ellers 29,-)
 • 365 dages retur/bytte
 • Gratis retur v/ombytning

BIllige LED pærer - Elpærer i kvalitet

Vi har valgt at fokuserer på Philips LED pærer, da de har den perfekte kombination af god kvalitet og fornuftige priser. Køb derfor billige Philips LED pærer her.

Philips LED pærer

Læs mere

1-51 af 70

1-51 af 70

Pære med indbygget lysdæmper

Hvorfor vælge Philips LED pærer?

LED pærer er ikke bare fremtidens lyskilde, den er nutidens lyskilde. I dag findes der stort set kun LED pærer, da alle andre typer pærer er udfaset grundet nogle EU regler - og heldigvis for det. For med LED pærer sparer du masser af penge på elregningen sammenlignet med dine gamle glødepærer og sparepærer, og så giver LED pærer i dag et dejligt lys. En LED pære er faktisk lidt af et teknisk stykke som vi ikke skal komme for meget ind på nu, men der er ingen tvivl om at LED er super energi-effektivt og nu også har den helt rigtige lysfarve (2700 kelvin) som du kender fra glødepærene. Men det kan være svært at vælge den rigtige LED pære med det rigtige lys, så læs med herunder.

Derfor vælge LED pærer:

Der er flere åbenlyse fordele ved at vælge Philips LED pærer, men naturligvis også andre mærker af LED pærer med det forbehold at vi ikke kender deres kvaliteter. Vi har valgt Philips LED pærer af disse grunde:

 • Spar op til 85% på el-regningen
  - Ved skift fra LED pære til fra glødepære.
 • Ultra lang levetid på LED pærer
  - Op til 15-30.000 timer, som svarer til 15-30 år.
 • Perfekt lysfarve i LED pærer
  - Varmhvidt lys (2700K)
 • Smarte LED pærer med bedre lys
  - LED giver mulighed for, at lave smarte LED pærer som kan dæmpes uden lysdæmperkontakt, samt LED pærer som kan styres via en app.
 • Samme lys på ALLE Philips LED pærer
  - Du vil få det samme flotte lys selvom du køber forskellige typer Philips LED pærer.
 • Philips er mester i LED udvikling
  - Du får med Philips LED pærer altid den nyeste kvalitet.
 • LED pærer i samme størrelse som alm. pærer
  Philips LED lyskilder fylder ikke mere end gamle typer pærer.
 • En typisk LED pære er tjent hjem allerede 1. år!
  Tager du prisen for pæren i forhold til den besparelse du har kontra en halogenpære, så er LED pæren tjent hjem allerede det første år.


Lumen på LED pærer

Der skrives meget omkring Lumen på LED pærer, da det anbefales at man kigger på lumen i stedet for watt. Vi har dog valgt at bibeholde den information omkring hvad vores LED pærer svarer til, på de fleste af vores LED pærer og lamper. Det har vi gjort for, at gøre det nemmest muligt for dig, at sammenligne watt med de pærer du måtte have i dag, og som skal erstattes med LED pærer - men også fordi, at det for mange er nemmere at sammenligne ud fra dem "gamle" watt-skala. 

Hvad betyder Lumen så? Jo, Lumen er den værdi som angiver mængden af lys der kommer fra din pære/lampe som du kigger på. Det vil f.eks. sige, at en LED pære med en lumen på 806 Lumen (eller deromkring), svarer til en glødepære på 60W. Du kan se oversigten her på billedet.


Infografik over watt og Lumen på pærer


 

Kan Philips LED pærer lysdæmpes?

Ja, de fleste modeller af Philips LED pærer kan lysdæmpes og faktisk er disse pærer lavet sådan, at jo mere du dæmper lyset i pærerne, jo varmere bliver lyset i dem. Det er en fantastisk smart funktion da du får et behageligt hyggelys når du har dæmper lyset, sådan at det passer bedre til de situationer hvor du har det dæmpet, og måske ikke har brug for et hvidt lys. Disse dæmpbar Philips LED pærer kaldes for varmglow og er en funktion som er indbygget i pæren, og altså ikke noget som stiller ekstra krav til dine lamper eller lysdæmper kontakter.

Du skal dog være obs på, at en LED pære ikke altid bare vil lysdæmpes som du er vant til. Det kræver nemlig, at din dæmper kontakt er lavet til at kunne dæmpe LED pærer, er den ikke det så vil du opleve uregelmæssigheder såsom at LED pæren står og blinker, helt slukker eller kører op og ned i styrke. Det er heldigvis ikke noget vi oplever ret ofte, så derfor laver vi ikke en egentlig advarsel imod dette - det vil nemlig ikke give dig mere svar, ved at få en advarsel om at dine LED pærer og vægdæmper ikke nødvendigvis passer sammen, for det vil ofte kræve at det testes af. 

Når vi ikke har gjort mere ud af det skyldes det, at vi ikke har mulighed for at teste alle lyskilder. Der kan nemlig være forskel på mærke af dæmperen samt de LED pærer du bruger, og det har endda betydning hvor mange pærer du har sat til. "Fejlen" skyldes at lysdæmperkontakten og LED pærerne misforstår hinanden, eller at din dæmperkontakt ikke får strøm nok igennem. Nogle lysdæmperkontakter skal nemlig have 40W strøm for at kunne dæmpe, men hvis du har set f.eks. 2 pærer på hver 8W så får din dæmper altså kun 16W strøm, og ikke de 40W som den skal. Dette løser du ved, at udskrift din dæmperkontakt til en LED lysdæmper kontakt.

LK har lavet en super fin guide - Se LK's lysdæmper-guide her. (åbner i nyt vindue).

Billige LED pærer med perfekt lys

Det er selvfølgeligt også en mulighed bare at købe en LED lampe hvor LED lyskilden allerede er indbygget eller følger med i form af en pære. Vi får flere og flere LED lamper og du kan SE HELE VORES STORE UDVALG AF LED LAMPER HER.

Vi sender selvfølgeligt med dag-til-dag levering. Sådan kan vi selv lide det, så derfor skal du også tilbydes det. Ofte når man køber pærer, er det jo fordi, at en anden er sprunget og så går det ikke at vente 14 dage på, at de nye LED lyskilder så leveres. Derudover påstår vi jo, at vi har Danmarks bedste priser på Philips LED pærer, du er velkommen til at tjekke os med vores konkurrenter - er vi ikke billigst, så fang os på chat, mail eller telefon.