• Fri fragt over 799,- (ellers 39,-)
  • 100 dages retur/bytte
  • Gratis retur v/ombytning

BIllige LED pærer - Elpærer i kvalitet

Vi har valgt at fokuserer på Philips LED pærer, da de har den perfekte kombination af god kvalitet og fornuftige priser. Køb derfor billige Philips LED pærer her.

Philips LED pærer

Læs mere

51 vare(r)

51 vare(r)

Pære med indbygget lysdæmper

Hvorfor vælge Philips LED pærer?

LED pærer er fremtidens lyskilde – med store besparelse på belysningen! En LED pære er faktisk lidt af et teknisk stykke som vi ikke skal komme for meget ind på nu, men der er ingen tvivl om at LED er super energi-effektivt og nu også har den helt rigtige lysfarve (2700 kelvin) som du kender fra glødepærene.
Men det kan være svært at vælge den rigtige LED pære med det rigtige lys, så læs med herunder.

Der er flere super fordele, men vi lister dem lige op herunder til dig.
- Ekstremt energibesparende lyskilde - faktisk op til 85% i forhold til glødepærer.
- Ultra lang levetid - fra 10-30 år.
- Flot og brugbar lysfarve (2700 kelvin) som glødepærer.
- Ensartet kvalitet på ALLE pærer! (Det kan ikke alle leverandører leve op til)
- Nyeste teknologi.
- Fylder ikke mere end almindelige lyskilder.

Philips er markedsledende i salget af LED lyskilder og særligt sparepæren har været en kæmpe succes. En sparepære bygget op som et lysstofrør hvilket tydeligt kan ses på Philips Tornado pærer. De giver masser af lys for pengene og er stadig den mest solgte pære siden glødepæren udgik for længe siden. Sparepærer sparer op til 80% strøm i forhold til glødepærer!

Gode råd inden køb af LED pærer!

Du skal se efter LUMEN (lysmængden, altså hvor stor en mængde lys der kommer ud af pæren)
På billedet her ser du hvor stor en LUMEN du skal have, for at få samme lysstyrke som i din f.eks. 40W glødepære.

 

Se hvad Lumen svarer til i Watt

Få flere tips om skift til LED pærer hps SparEnergi.dk (åbner i nyt vindue)

 


LED pærer er dyre..
Nej, en LED pærer holder 20-30 år og sparer op til 85% strøm. Regner man det sammen, er det langt billigere end andre pærer.
Men det kan hurtigt blive mange penge på én gang, så skift lidt af gangen. 

Vi bruger Philips LED pærer, men hvorfor?
For os er kvalitet det vigtigste. Philips LED pærer er de bedste på markedet. Philips garanterer f.eks. at alle LED pærer med samme stregkode har samme lys-farve!
HUSK at LampeGuru.dk tilbyder at du kan teste din LED pære – er du ikke tilfreds efter 2 uger, kan du leverer pæren retur til os i original emballage.

Kan Philips LED pærer lysdæmpes?

Ja, de fleste modeller af Philips LED pærer kan lysdæmpes og faktisk er disse pærer lavet sådan, at jo mere du dæmper lyset i pærerne, jo varmere bliver lyset i dem. Det er en fantastisk smart funktion da du får et behageligt hyggelys når du har dæmper lyset, sådan at det passer bedre til de situationer hvor du har det dæmpet, og måske ikke har brug for et hvidt lys. Disse dæmpbar Philips LED pærer kaldes for varmglow og er en funktion som er indbygget i pæren, og altså ikke noget som stiller ekstra krav til dine lamper eller lysdæmper kontakter.

Du skal dog være obs på, at en LED pære ikke altid bare vil lysdæmpes som du er vant til. Det kræver nemlig, at din dæmper kontakt er lavet til at kunne dæmpe LED pærer, er den ikke det så vil du opleve uregelmæssigheder såsom at LED pæren står og blinker, helt slukker eller kører op og ned i styrke. Det er heldigvis ikke noget vi oplever ret ofte, så derfor laver vi ikke en egentlig advarsel imod dette - det vil nemlig ikke give dig mere svar, ved at få en advarsel om at dine LED pærer og vægdæmper ikke nødvendigvis passer sammen, for det vil ofte kræve at det testes af. 

Når vi ikke har gjort mere ud af det skyldes det, at vi ikke har mulighed for at teste alle lyskilder. Der kan nemlig være forskel på mærke af dæmperen samt de LED pærer du bruger, og det har endda betydning hvor mange pærer du har sat til. "Fejlen" skyldes at lysdæmperkontakten og LED pærerne misforstår hinanden, eller at din dæmperkontakt ikke får strøm nok igennem. Nogle lysdæmperkontakter skal nemlig have 40W strøm for at kunne dæmpe, men hvis du har set f.eks. 2 pærer på hver 8W så får din dæmper altså kun 16W strøm, og ikke de 40W som den skal. Dette løser du ved, at udskrift din dæmperkontakt til en LED lysdæmper kontakt.

LK har lavet en super fin guide - Se LK's lysdæmper-guide her. (åbner i nyt vindue).

Billige LED pærer med perfekt lys

Det er selvfølgeligt også en mulighed bare at købe en LED lampe hvor LED lyskilden allerede er indbygget eller følger med i form af en pære. Vi får flere og flere LED lamper og du kan SE HELE VORES STORE UDVALG AF LED LAMPER HER.

Sparepærer giver masser af lys for pengene og er stadig den mest solgte pære, siden glødepæren udgik for længe siden. Hvis du spørger os, så giver det god mening, for med sparepærer som lyskilde i din husstand, sparer du op til 80 procent strøm set i forhold til glødepærer. Der er derfor også flere om buddet, men Philips er markedsledende i salget af lyskilder, og særligt sparepæren har været en kæmpe succes for dem. Hos LampeGuru.dk har vi derfor også et bredt udvalg af Philips sparepærer, fordi også vi mener, at det er de bedste på markedet, når det kommer til sparepærer – og ja, det er selvfølgelig også Philips sparepærer, vi anvender hos LampeGuru.dk, så vi ved faktisk, hvad vi taler om.

Vi sender selvfølgeligt med dag-til-dag levering. Sådan kan vi selv lide det, så derfor skal du også tilbydes det. Ofte når man køber pærer, er det jo fordi, at en anden er sprunget og så går det ikke at vente 14 dage på, at de nye LED lyskilder så leveres. Derudover påstår vi jo, at vi har Danmarks bedste priser på Philips LED pærer, du er velkommen til at tjekke os med vores konkurrenter - er vi ikke billigst, så fang os på chat, mail eller telefon.