• Fri fragt over 799,-
  • 100 dages retur
  • Gratis retur v/byt

BIllige LED pærer - Elpærer i kvalitet

Vi har valgt at fokuserer på Philips LED pærer, da de har den perfekte kombination af god kvalitet og fornuftige priser. Køb derfor billige Philips LED pærer her.

Philips LED pærer

Læs mere

50 vare(r)

50 vare(r)

50 vare(r)

50 vare(r)

Pære med indbygget lysdæmper

Hvorfor vælge Philips LED pærer?

LED pærer er fremtidens lyskilde – med store besparelse på belysningen! En LED pære er faktisk lidt af et teknisk stykke som vi ikke skal komme for meget ind på nu, men der er ingen tvivl om at LED er super energi-effektivt og nu også har den helt rigtige lysfarve (2700 kelvin) som du kender fra glødepærene.
Men det kan være svært at vælge den rigtige LED pære med det rigtige lys, så læs med herunder.

Der er flere super fordele, men vi lister dem lige op herunder til dig.
- Ekstremt energibesparende lyskilde - faktisk op til 85% i forhold til glødepærer.
- Ultra lang levetid - fra 10-30 år.
- Flot og brugbar lysfarve (2700 kelvin) som glødepærer.
- Ensartet kvalitet på ALLE pærer! (Det kan ikke alle leverandører leve op til)
- Nyeste teknologi.
- Fylder ikke mere end almindelige lyskilder.

Philips er markedsledende i salget af LED lyskilder og særligt sparepæren har været en kæmpe succes. En sparepære bygget op som et lysstofrør hvilket tydeligt kan ses på Philips Tornado pærer. De giver masser af lys for pengene og er stadig den mest solgte pære siden glødepæren udgik for længe siden. Sparepærer sparer op til 80% strøm i forhold til glødepærer!

Gode råd inden køb af LED pærer!

Du skal se efter LUMEN (lysmængden, altså hvor stor en mængde lys der kommer ud af pæren)
På billedet her ser du hvor stor en LUMEN du skal have, for at få samme lysstyrke som i din f.eks. 40W glødepære.

 

Se hvad Lumen svarer til i Watt

Få flere tips om skift til LED pærer hps SparEnergi.dk (åbner i nyt vindue)

 


LED pærer er dyre..
Nej, en LED pærer holder 20-30 år og sparer op til 85% strøm. Regner man det sammen, er det langt billigere end andre pærer.
Men det kan hurtigt blive mange penge på én gang, så skift lidt af gangen. 

Vi bruger Philips LED pærer, men hvorfor?
For os er kvalitet det vigtigste. Philips LED pærer er de bedste på markedet. Philips garanterer f.eks. at alle LED pærer med samme stregkode har samme lys-farve!
HUSK at LampeGuru.dk tilbyder at du kan teste din LED pære – er du ikke tilfreds efter 2 uger, kan du leverer pæren retur til os i original emballage.

Kan Philips LED pærer og lamper lysdæmpes?

LK har lavet en super fin guide - Se LK's lysdæmper-guide her. (åbner i nyt vindue)

Kan man lysdæmpe Philips LED pærer?

Billige LED pærer med perfek tlys

Det er selvfølgeligt også en mulighed bare at købe en LED lampe hvor LED lyskilden allerede er indbygget eller følger med i form af en pære. Vi får flere og flere LED lamper og du kan SE HELE VORES STORE UDVALG AF LED LAMPER HER.

Sparepærer giver masser af lys for pengene og er stadig den mest solgte pære, siden glødepæren udgik for længe siden. Hvis du spørger os, så giver det god mening, for med sparepærer som lyskilde i din husstand, sparer du op til 80 procent strøm set i forhold til glødepærer. Der er derfor også flere om buddet, men Philips er markedsledende i salget af lyskilder, og særligt sparepæren har været en kæmpe succes for dem. Hos LampeGuru.dk har vi derfor også et bredt udvalg af Philips sparepærer, fordi også vi mener, at det er de bedste på markedet, når det kommer til sparepærer – og ja, det er selvfølgelig også Philips sparepærer, vi anvender hos LampeGuru.dk, så vi ved faktisk, hvad vi taler om.