15 vare(r)

15 vare(r)

Philips Lommelygter med LED

Smarte lommelygter i forskellige afskygninger fra Philips. Philips er kendt for sin gode kvalitet, både på deres lamper og pærer og disse lommelygter er ingen undtagelse. Med LED teknologien er du sikret optimal ydelse og samtidig er LED lyset op til 5 gange klarere. Derudover er der en noget længere batterilevetid, da LED også er kendt for at bruge noget mindre strøm. Faktisk er levetiden op til 10 gange længere end almindelige pærer. 
En vigtig ting omkring oplevelsen af lommelygter er, at du sørger for at bruge gode batterier, det kunne f.eks. være Philips egne batterier. Det er ikke sådan, at din lommelygte ikke virker hvis du sætter mindre gode batterier i, men du vil kunne opleve en dårligere/svagere lys samt en kortere levetid på lygten. 

Lommelygter fra Philips til et hvert formål

Hos Philips har de et større udvalg af lommelygter, så der burde være rig mulighed for at finde en lygte der passer til de fleste behov. Helt lige fra små nøgleringe til kuglepindestørrelse, til almindelige størrelse lommelygter og sågar pandelamper. Der findes altså lommelygter til de formål, hvad end du skal på jagt, på lejrtur med skolen eller måske bare mangler en lommelygte til hjemmebrug.
Gode lommelygter er et must i en mørk skov, eller på en telttur med familien, så bestil dem i tide - inden du skal bruge dem. VI har alle Philips kommelygter på lager til afsendelse med det samme. Har du spørgsmål, så skriv endeligt til os.

Vent venligst ...