Vi leverer ordrer som normalt (Læs mere)

×
  • Fri fragt over 499,- (ellers 29,-)
  • 365 dages retur/bytte
  • Gratis retur v/ombytning

Køb Lommelygte med LED lys

En lommelygte er altid en god ting at have ved hånden, så du altid kan se, hvad du laver. Det kan være, at du har brug for en lommelygte, fordi du gerne vil være forberedt når du skal se i mørke, enten fordi lyset er gået på en stormfuld aften, eller fordi du vil have godt og varmt lys på din vej, når du er ude løbe en kold vinteraften. Uanset hvad du søger af lys fra en lommelygte, kan vi garantere, at du hos LampeGuru.dk kan vælge mellem et stort og varieret udvalg af lommelygter og LED lommelygter. Vi har også en lommelygte til dig, der gerne vil glæde dit barn med en lygte, som ikke er kedelig og praktisk at se på, men som har et barnligt, børnevenligt og farverigt design - samtidig med at den sikrer, at du eller dit barn ikke går ned på lys eller godt humør i de mørke tider.

Læs mere

9 vare(r)

9 vare(r)

Pandelamper med kraftigt lys

Søger du en pandelampe, så har vi også lidt at byde på. Men først skal du overveje hvad du skal bruge din pandelampe til. Skal den bruges på en tur udendørs, f.eks. hvor du skal i skoven eller lignende, så er det vigtigt, at du finder en super god kvalitet, så du får masser af lys.
Men skal du derimod bare bruge en pandelampe til at gå op på loftet, ud at hente brænde, eller hvad det nu kan være. Så kan det lige så godt svare sig bare, at bestille en billig pandelygte som dækker de basale behov.

Alle vores pandelygter kan desuden strammes i elastikken, sådan at du altid har en størrelse som passer sig. Bruger du en pandelygte til sport som løb eller cykling, så vil vi også anbefale dig, at du vælger en af de gode kvaliteter.

Husk altid, at når du skal bruge batterier i god kvalitet. Du kan ikke forvente, at din pandelampe virker som forventet, medmindre du bruger batterier i god kvalitet. Vi har Philips batterier, men det kan også være Duracell som eks.

Suprabeam lommelygter i dansk design og kvalitet

Vi har det danske mærke af lommelygter som hedder Suprabeam, som siden 2001 har slået sig an på, at levere LED lommelygter i god kvalitet og i et design som er 100% skabt i Danmark. Det er en fornøjelse at have Suprabeam LED lygter i hånden og mærke den sublime kvalitet, lavet i let-vægts aluminium og samtidig med fokus på, at de er lavet for at bruge brugt! 

Suprabeam lommelygter er "nørdede" og du kan derfor finde en mængde information på deres hjemmeside (åbner i nyt vindue) hvis du har behov for yderligere viden omkring de unikke LED lommelygter fra det danske firma. Vi har desuden lagt videoer op på alle vores lommelygter for at understrege og oplyse om den gode kvalitet du kan forvente i disse fine lygter. 

Desuden er Suprabeam lygterne også lavet til proff brug, så er du vagt, går du på jagt, eller har du andet erhverv hvor en lommelygte i god kvalitet er et krav, så har Suprabeam også en lygte til dig. Se vores udvalg, og har du spørgsmål eller er der en model du mangler, så fang os bare på mail, chat eller telefon.

Lommelygte til ethvert formål

Her hos os finder du et stort udvalg af lommelygter, så vi sikrer, at der altid er rig mulighed for at finde en lygte, der passer til netop dit behov. Vi har alt lige fra små nøgleringe med lys, til lommelygter i kuglepindsstørrelse, og til lommelygter i ”almindelige” størrelser – og derudover har vi også pandelamper. Der findes altså lommelygter til alle formål hos os, og vi kan dække stort set ethvert behov. Lommelygter er en god ting at have, hvad end du skal på jagt, på lejrtur med skolen eller på fisketur en tidlig morgen. Måske vil du bare gerne have en lommelygte i bilen, eller derhjemme til ekstra belysning; enten hvis uheldet skulle være ude, eller hvis du skal fortælle en uhyggelig historie. Vi mener altså, at gode lommelygter er et must – både i en mørk skov, på en telttur med familien, eller til hjemmebrug til diverse situationer. Så bestil din lygte i tide, inden du pludselig står og skal bruge den.

Philips lommelygter med LED lys

Vi har et stort udvalg af smarte lommelygter i forskellige afskygninger fra Philips. Philips er kendt for sin gode kvalitet, både hvad angår lamper og pærer, og vi lover dig, at disse lommelygter ingen undtagelse er. Med LED teknologien er du sikret optimal ydelse, og samtidig er LED lyset op til fem gange klarere end andet lys. Derudover får du med en LED lommelygte en noget længere batterilevetid, da LED også er kendt for at bruge noget mindre strøm. Faktisk er levetiden op til 10 gange længere end ved almindelige pærer, og det synes vi, at du skal have med i dine overvejelser, når du er på udkig efter ny belysning.

En vigtig ting omkring oplevelsen af lommelygter er nemlig, at du får god belysning lige ved hånden i en længere periode, da de fleste lommelygter er batteridrevne. Det betyder også, at vi anbefaler, at du sørger for at købe gode batterier til din lommelygte. Det kunne eksempelvis være Philips egne batterier. Det er naturligvis ikke sådan, at din lommelygte ikke virker, hvis du sætter mindre gode batterier i - men du vil kunne opleve et dårligere eller svagere lys samt en kortere levetid på lygten. Derfor anbefaler vi altid at investere lidt ekstra når du køber batterier, fordi vi af erfaring ved, at det simpelthen giver en bedre helhedsoplevelse – på både kort og lang sigt. Har du spørgsmål, så skriv endelig til os, ellers skynd dig at gå på udkig i vores store udvalg af lommelygter.