Vi leverer ordrer som normalt (Læs mere)

×
 • Fri fragt over 499,- (ellers 29,-)
 • 365 dages retur/bytte
 • Gratis retur v/ombytning

Stof lampeskærme til lamper

Vi har flere super fine skærme i stof til pendler og gulvlamper i flere forskellige farver. Vi forsøger altid at have masser af fine farver på lager, så du har et udvalg af stofskærme at vælge imellem. Har du brug for en stofskærm til en pendel (hænge-lampe), skal du sørge for, at der er plads til at monterer en fatning. De fleste stofskærme måler Ø40 cm og Ø50 cm - men skal du bruge skærme i stof i et andet mål, så kan vi også finde det.

Læs mere

37 vare(r)

37 vare(r)

Stof lampeskærm i stort udvalg

Vi mener, at hvis man skal have en god chance for at finde en ny stof lampeskærm, så skal der være et stort udvalg at gå efter. Derfor har vi samlet et stort udvalg af stof lampeskærme som passer til både bordlamper, pendler og gulvlamper. For det kan godt være, at vi elsker at sælge lamper, men vi holder mindst lige så meget af, at kunne give en gammel lampe en nyt look med en flot stof lampeskærm. Du kan nemlig med den rigtige stof lampeskærm skabe en helt ny lampe i hjemmet som passer pefekt til din indretning ud fra de farver og materialer som du har. Det er en fantastisk måde at skabe noget ekstra liv i hjemmet, eller få en lampe til at se helt anderledes ud. 

Søger du en stof lampeskærm så skal du i hvert fald tage et kig i denne kategori. Der er skærme i både farver og neutrale nuancer, og du kan endda finde stof lampeskærme som har én farve på ydersiden, og en anden farve på indersiden. Det gør at du får en lampeskærm i stof som både er farverig og diskret på samme tid, og det giver så absolut lidt ekstra kant på designet af skærmen.

 • Stof lampeskærm til bordlampe
  Monteres ofte ved en klemme til pære, altså en klemme som presses over pæren på lampen, eller med et skærmstativ.
 • Stof lampeskærm til gulvlampe
  Monteres næsten altid med et skærmstativ da det giver en lige lampeskærm på din gulvlampe.
 • Stof lampeskærm til pendel lamper
  Monteret altid ved, at du skruer fatningen fra hinanden, sætter din stof lampeskærm fast deri, og skruer fatningen sammen igen.

Lampeskærm stof i farver

Spørger du os, og det gør du jo selvfølgelig, så skal du altid prøve at give hjemmet lidt ekstra farve. Her taler vi ikke om, at du skal vælge en lampeskærm stof i en pink farve, men at du udfordre dig selv med en skærm som har lidt farve på, det kunne også bare være en sort lampeskærm stof. Det giver nemlig utrolig meget til rummet, at der er lidt farve på dine lamper og lampeskærme, især når vi tager stof lampeskærme som bare ser fantastisk flot ud i et rum. 

Hænger du f.eks. en lampeskærm stof over et spisebord får du en form for "rum-i-rummet" ved, at en sådan stor skærm vil give et lys ned over spisebordet. Men det samme gælder ved gulvlamper og bordlamper som kan være i mange forskellige farver, her kan en enkelt designet lampeskærm stof gøre en stor forskel, enten ved at komplimenterer farverne fra din lampe, eller ved at være neutral i f.eks. sort eller hvid sådan, at det er lampen som er i fokus, og ikke kun lampeskærm stof.

Velour lampeskærm

Vi har endda også noget så moderne som lampeskærm velour og der er vist ingen tvivl om, at lampeskærm velour er sådan lidt en ting som enten så elsker du den, eller også så hader du den. Hos LampeGuru er der ikke den store tvivl, vi elsker dem og kan slet ikke få nok at dette lækre materiale som vi mener at velour stof er. Vi føler dog det er vigtigt, at hvis du er typen som tænker på nervøs velour dug som du har siddet ved til utallige fester, så må lige sige, at vi slet ikke er i sådan en tyep velour materiale. Når vi taler velour lampeskærm så taler vi et utrolig smukt og rolige materiale som har en dyb og smuk farve grundet det behårerede stof.

Faktisk har en velour lampeskærm også en anden åbenlys fordel, nemlig at det er lyddæmpende. Det, at velour stof på lampeskærm er blødt og rart at røre ved, er faktisk det samme som gør, at en velour lampeskærm er lysddæmpende. Det er praktisk (og mange gange nødvendigt) i mange moderne hjem, at få materialer som virker lyddæmpende da vi i dag i mindre grad bruger gulvtæpper og møbler som har samme funktion. 
Du finder i dag også velour lampeskærm i flere forskellige størrelser og farvekombinationer, vi har f.eks. en velour lampeskærm i 30 cm og i 50 cm og så har vi lampeskærm velour som er med sort velour udenpå og med en farve indeni, som dog ikke er lavet i velour.

Stofskærm til lampe

Vore stofskærme laves forskellige steder i dag, ligesom lamper og mange andre produkter naturligvis også gøres. Som så meget andet, bliver det meste lavet i Asien, men faktisk har vi flere skærme i stof som laves i Sverige, Polen og Danmark. Det gør at kvaliteten bliver god og holdbar og det giver os som forhandler en meget hurtigere leveringstid end hvis de skal med skib fra Asien.

Vi har f.eks. i dag et større samarbejde med en producent af stofskærme her i EU som kan levere alle skærme i deres sortiment inden for en uge. Det kan lade sig gøre fordi at de håndsyer alle deres stofskærme på bestilling - altså når vi bestiller de modeller og størrelser stofskærme vi ønsker, så er de kun en uge om at sy disse stofskærme i hånden, pakke, sende og levere dem til os. Det er da fantastisk.

Det betyder også at kvaliteten på vores stofskærme generelt er super godt. Når en stofskærm bliver håndsyet vil småfejl som farvefejl og lignende bliver opdaget med det samme og taget ud af forsendelsen. På den måde sikre vi, at alle de farver stofskærme vi har altså er lavet i en kvalitet som er lige til at montere for dig når du får den hjem. Har du ønsker til farver eller størrelser på en stofskærm til lamper så må du endelig bare skrive os en mail, så kan det rimelig sikkert lade sig gøre at tilbyde dig den hurtigt.