Vi leverer ordrer som normalt (Læs mere)

×
  • Fri fragt over 499,- (ellers 29,-)
  • 365 dages retur/bytte
  • Gratis retur v/ombytning

Lampeskærme i stof og plisse

Få hjælp til lampeskærme herunder (er teksten skjult skal du trykke "Læs mere").

Hvilken størrelse skærm til min bordlampe?

En god grundregel er, at du skal lave denne udregning: Bordlampens højde x 0,75 = Højden på din lampeskærm.
Eks: Din bordlampe er 30 cm i højden. Lampens højde er målt fra bunden og op til fatningen.
Din udregning vil da lyde: 30 x 0,75 = 22,5 cm skærm (ca. tal).

Hvilken størrelse skærm til bordlampe


 

Hvordan monteres lampeskærme på lamper?

Lampeskærme kan monteres på flere forskellige måder så vi guider dig lige ned i bunden af denne side hvor du finder de forskellige måder at din lampeskærm kan sættes på din lampe. Vi vil anbefale dig, at du først finder dig en skærm (i korrekt størrelse) som du kan lide og som du vil have på din lampe. Kig derefter på hvordan den stellet indeni er bygget, det kunne f.eks. hedde "Bærering".

Derefter: Klik her og find din monteringsmåde

Læs mere

1-51 af 55

1-51 af 55

Sådan monteres lampeskærme

Herunder finder du de muligheder du har for at montere vores lampeskærme. Husk at hvis du er helt fortvivlet så kan du sende os et billede af din lampe og vi kan hjælpe dig, men tag lige et kig herunder.

Lampeskærm med klemme til pære

Dette er en meget anvendt måde for montering af skærme ved mindre lampeskærme. Fordelen er, at du kan bruge disse skærme på alle bord- og gulvlamper, da skærmens klemme bare skal klemmes ned over den pære du bruger på lampen.

Lampeskærm med klemme til pære


 

Lampeskærm med bærering

En bærering kræver at din lampe har et stativ monteret på, som bæreringen ligges ovenpå. På billedet her har vi vist det med vores skærmholder stativ og det er et du kan købe og skrue på din lampes fatning, og så kan du nemt ligge en lampeskærm med bærering ovenpå.
Har din lampe allerede et sådan stativ kan det sagtens bruges.

Montering af lampeskærm med bærering


 

Lampeskærm med svensk stativ

En lampeskærm med et "svensk stativ" som det kaldes, har så at sige bare en skærmholder (som vi har vist herover) monteret direkte på skærmen. Der behøver du ikke andet tilbehør, men din lampe skal have en fatning hvor du kan bruge en ring fra fatning af, sætte skærmstativet på, og skrue ringen fast igen. 
Har din lampe ikke denne type fatning, vil vi anbefale at du vælger en lampeskærm med klemme til pære (den vi har vist øverst her).

Lampeskærm med svensk stativ


 

Lampeskærm med fatningsring

Dette er en lille ring som sidder i toppen af lampeskærmen som vist på billedet, og som skal skrues direkte på din lampes E27 (stor) fatning. Hos os bruges det til vores sakselampe hvor lampens arm kommer ned fra oven i skærmen. Denne skærm bruges primært til væglamper og pendler (hængelamper) og kan ikke bruges til bordlamper da pæren så vil stikke ud af skærmens top. 
Har du en sakselampe hvor armen kommer ned fra toppen af skærmen kan du altså godt bruge denne skærm til sakse lamper.

Lampeskærm med ring til fatning


 

 

Lampeskærm til gulvlampe

Gulvlampe-skærm er nok en af de mest søgte typer af skærme, og det er faktisk ikke helt så nemt som det lyder. Gulvlamper er nemlig utrolig mange ting, det er ikke bare at finde den første og den bedste store skærm, for det er nemlig ikke alle som passer til din lampe. Derfor er det første du skal gøre, at finde ud af, hvilken type skærm du har brug for. Altså skal skærmen til gulvlampen sættes på ved, at klemme skærmen over pæren, eller skal den "ligges" på et stativ på lampen?

Uanset hvilken monteringsform din gulvlampe har, så bør vi have en lampeskærm som passer til. De fleste gulvlampe-skærme har det man kalder for bærering. En bærering er en del af stellet på skærmen og er en stor metalring, som man placerer oven på en holder som er monteret på gulvlampen. Vi har forsøgt at finde et godt udvalg af skærme til lamper så du har noget at vælge i mellem. Har du spørgsmål er du selvfølgelig altid velkommen til at fange os på chatten, mail eller pr. telefon.

Skærm til bordlampe

Når du søger en skærm til bordlampe er det faktisk ikke så ofte et spørgsmål om hvilken monteringsmåde din bordlampe har, men oftere et spørgsmål om hvor stor skærmen skal være. Lige netop dét spørgsmål er svært at svare på, for dimentioner i forhold til hinanden er ofte et spørgsmål om smag og udtryk. Har du allerede en skærm på bordlampen er det jo praktisk, at gå efter netop det mål, men har du ikke det, vil vi anbefale at du forsøge at måle dig frem til en ønsket størrelse skærm med f.eks. en tommestok. TIP: Du kan klippe et stykke papir til i en størrelse og form så det minder om en lampeskærm, på den måde er det nogle gange nemmere at se størrelsesforhold på skærm kontra bordlampe.

Billig lampeskærm til lampe

Lampeskærme kan virke dyre, men det som i dag koste fleste penge på lamper (og ved mange andre varetyper) er faktisk fragt og håndtering. Især fragten er dyr da varer typisk skal fragtes lang væk fra, men omvendt er lønnen i Danmark og tilsvarende lande meget dyr, og det vil derfor altid koste lidt penge at enten transportere, eller producere skærme til lamper.

Vi kan skaffe dem alle, og faktisk også i rigtig mange farver - med undtagelse har vi kun plisseskærme i hvid. Pagodeskærme og Organzaskærme får vi leveret fra Nielsen Light, som altid har en masse forskellige størrelser, varianter og farver. Men så har de selvfølgelig også Trafikskærmene, der passer til deres flotte Fodgænger gulvlamper og Trafik gulvlamper, men de passer selvfølgelig også til helt almindelig gulvlamper og bordlamper - det gode ved dem er at de fås i over 20 forskellige farver!