• Fri fragt over 799,-
  • 100 dages retur
  • Gratis retur v/byt

Lampeskærme i stof og plisse

Hjælp til valg af størrelse på lampeskærme til bordlamper. En god grundregel er, at du skal lave denne udregning: Bordlampens højde x 0,75 = Højden på din lampeskærm (eks: 20cm x 0,75 = 15cm lampeskærm. Lampens højde er målt fra bunden og op til fatningen.
Vi har et stort udvalg af lampeskærme til bordlamper, gulvlamper, væglamper og andre typer lamper. Men det kan være svært, at finde den rigtige størrelse skærm, men vi har hjulpet dig på vej, hvis du kigger ind på hver type skærm.

Læs mere

38 vare(r)

38 vare(r)

38 vare(r)

38 vare(r)

Køb skærme til lamper online

Vi kan skaffe dem alle, og faktisk også i rigtig mange farver - med undtagelse har vi kun plisseskærme i hvid. Pagodeskærme og Organzaskærme får vi leveret fra Nielsen Light, som altid har en masse forskellige størrelser, varianter og farver. Men så har de selvfølgelig også Trafikskærmene, der passer til deres flotte Fodgænger gulvlamper og Trafik gulvlamper, men de passer selvfølgelig også til helt almindelig gulvlamper og bordlamper - det gode ved dem er at de fås i over 20 forskellige farver!

Lampeskærme til gulvlamper

Gulvlampe-skærm er nok en af de mest søgte typer af skærme, og det er faktisk ikke helt så nemt som det lyder. Gulvlamper er nemlig utrolig mange ting, det er ikke bare at finde den første og den bedste store skærm, for det er nemlig ikke alle som passer til din lampe. Derfor er det første du skal gøre, at finde ud af, hvilken type skærm du har brug for. Altså skal skærmen til gulvlampen sættes på ved, at klemme skærmen over pæren, eller skal den "ligges" på et stativ på lampen?

Uanset hvilken monteringsform din gulvlampe har, så bør vi have en lampeskærm som passer til. De fleste gulvlampe-skærme har det man kalder for bærering. En bærering er en del af stellet på skærmen og er en stor metalring, som man placerer oven på en holder som er monteret på gulvlampen. 

Skærme til bordlamper

Når du søger en skærm til bordlampe er det faktisk ikke så ofte et spørgsmål om hvilken monteringsmåde din bordlampe har, men oftere et spørgsmål om hvor stor skærmen skal være. Lige netop dét spørgsmål er svært at svare på, for dimentioner i forhold til hinanden er ofte et spørgsmål om smag og udtryk. Har du allerede en skærm på bordlampen er det jo praktisk, at gå efter netop det mål, men har du ikke det, vil vi anbefale at du forsøge at måle dig frem til en ønsket størrelse skærm med f.eks. en tommestok. TIP: Du kan klippe et stykke papir til i en størrelse og form så det minder om en lampeskærm, på den måde er det nogle gange nemmere at se størrelsesforhold på skærm kontra bordlampe.

Billige lampeskærme i smart design

Lampeskærme kan virke dyre, men det som i dag koste fleste penge på lamper (og ved mange andre varetyper) er faktisk fragt og håndtering. Især fragten er dyr da varer typisk skal fragtes lang væk fra, men omvendt er lønnen i Danmark og tilsvarende lande meget dyr, og det vil derfor altid koste lidt penge at enten transportere, eller producere skærme til lamper.

Vi har forsøgt at finde et godt udvalg af skærme til lamper så du har noget at vælge i mellem. Har du spørgsmål er du selvfølgelig altid velkommen til at fange os på chatten, mail eller pr. telefon.