Spar EKSTRA 8% på Outlet  > Kuponkode: ekstra8

×
  • 100 dages fortrydelsesret
  • Gratis fragt v/køb over 799,-
  • Gratis retur v/ombytning

Kvalitetsbatterier til en god pris online 

Hos LampeGuru.dk går vi meget op i, at vores kunder er tilfredse med de produkter, de køber. Det er også grunden til, at vi har et stort udvalg af de mest almindelige batterier i vores sortiment, som du kan købe online. Vi synes nemlig, at det skal være enkelt og nemt at få batterier med i købet - så selvom vi er en lampebutik, synes vi alligevel, at du skal have batterier med til en god pris, så du kan få endnu mere glæde af det, du har købt hos os. Og nej, vi tager ikke overpris, fordi du vi ved du skal bruge dem – nej, vi ønsker derimod, at du får batterier med, for at det skal være så nemt og enkelt som muligt at handle hos os, og så du kan få en god oplevelse. 

Læs mere

13 vare(r)

13 vare(r)

Batterier med lang holdbarhed

Du kan roligt købe batterier hos os, for vi har selvfølgelig kun udvalgt det bedste til dig. Det er ikke lige meget, hvilke batterier du kommer afsted med, hvis du skal have en god oplevelse. Det er nemlig super vigtigt, at du køber kvalitetsbatterier til dine produkter, for at undgå oplevelsen af, at have købt en vare, der ikke lever op til dine forventninger. Ydeevnen kan blive forringet ved brug af dårlige batterier, samtidig med at du kan opleve kortere lystid og mindre styrke. Men bare rolig, de batterier, vi har udvalgt til dig, og som du kan købe online hos os, er udelukkende kvalitetsbatterier. Det er blandt andet også derfor, at vi har Philips Alkaline batterier i vores sortiment, da de er testet til at være blandt de bedste. Faktisk består meget af vores online sortiment af Philips batterier, fordi vi ved, at de leverer kvalitetsbatterier, og derfor får du altid lang holdbarhed på dine Philips batterier. Men det er ikke det eneste, du skal være opmærksomhed på, når du skal købe batterier. Der skal nemlig også være strøm nok i dem, til det vi kalder løbende brug, sådan at du ikke oplever svigt i forbindelsen eller lamper med alt for svagt lys. Det, vi prøver at sige er egentlig, at du skal vælge dine batterier med omtanke, fordi alt andet er spild af tid og penge - derfor er det en god idé at handle dine batterier online hos os, fordi vi går op i, at du får kvalitetsbatterier til en god pris.

Vælg altid gode batterier

Hos LampeGuru.dk kan du finde de mest brugte batterier som AA og AAA samt C, D og E batterier, og derfor har vi for det meste alt det, du skal bruge af batterier. Vi har sagt det før, men der er faktisk forskel på batterier. Hvis du oplever, at dine lamper eller andre elektriske dele opfører sig underligt eller slet ikke virker, så prøv at skifte til nogle bedre batterier. I langt de fleste tilfælde vil netop det, at du skifter batterier nemlig gøre, at det hele kommer til at virke bedre, så du igen kan se, hvad du laver. Vi synes, du skal prøve det selv! Og hvis du foretrækker en mere miljøvenlig løsning, kan du online købe vores opladelige Philips batterier, som du kan bruge igen og igen sammen med vores batterioplader

Vent venligst ...