10 vare(r)

10 vare(r)

Philips Alkaline batterier online

Vi har et udvalg af de ,mest almindelige Alkaline batterier fra Philips online. Vi synes, at det skal være enkelt og nemt at få batterier med, så selvom vi er en lampebutik, så synes vi at du skal have batterier med til en god pris. Vi tager ikke overpris bare fordi du jo "skal bruge dem", nej vi ønsker at du får batterier med for at det skal være enkelt og du skal få en god oplevelse. Derfor har vi valgt Philips Alkaline batterier da de er testet til at være blandt de bedste.

Alkaline batterier fra Philips med lang holdbarhed

Du får selvfølgeligt en lang holdbarhed på dine Philips batterier. Men det er ikke det eneste du skal være obs på. Der skal nemlig også være strøm nok i dem til løbende brug, sådan at du ikke oplever forbindelsessvigt eller ved lamper, for svagt lys. 
Du kan findes de mest brugte batterier hos os som AA og AAA samt C, D og E batterier.

Vælg ALTID gode batterier (f.eks. fra Philips)

Vi har sagt det mange gange, og det kan lyde ligegyldigt - men der ER forskel på batterier. Hvis du oplever at dine lamper eller andre elektriske dele opfører sig underligt eller slet ikke virker, så prøv at skrifte til gode batterier. I langt de fleste tilfælde vil bare det, at du skrifter til f.eks. Philips batterier gøre at det hele kommer til at virke - Prøv selv!

Vent venligst ...