Vi leverer ordrer som normalt (Læs mere)

×
  • Fri fragt over 499,- (ellers 29,-)
  • 365 dages retur/bytte
  • Gratis retur v/ombytning

Batterier i god kvalitet og billig pris

Hos LampeGuru.dk går vi meget op i, at vores kunder er tilfredse med de produkter, de køber. Det er også grunden til, at vi har et udvalg af batterier fra Philips i de mest almindelige udgaver. Vi synes det skal være enkelt og nemt at få billige batterier med i købet - så selvom vi er en lampebutik, synes vi alligevel, at du skal have kvalitets batterier med, så du kan få endnu mere glæde af det, du har købt. Husk altid at bruge ordenlige batterier til dine batteri-produkter. Se vores Philips batterier herunder.

Læs mere

14 vare(r)

14 vare(r)

Batterier med lang holdbarhed

Du kan roligt købe batterier hos os, for vi har selvfølgelig kun udvalgt det bedste til dig. Det er ikke lige meget, hvilke batterier du kommer afsted med, hvis du skal have en god oplevelse. Det er nemlig super vigtigt, at du køber kvalitetsbatterier til dine produkter, for at undgå oplevelsen af, at have købt en vare, der ikke lever op til dine forventninger. Ydeevnen kan blive forringet ved brug af dårlige batterier, samtidig med at du kan opleve kortere lystid og mindre styrke. Men bare rolig, de batterier, vi har udvalgt til dig, og som du kan købe online hos os, er udelukkende kvalitetsbatterier.

Det er blandt andet også derfor, at vi har Philips Alkaline batterier i vores sortiment, da de er testet til at være blandt de bedste. Faktisk består meget af vores online sortiment af Philips batterier, fordi vi ved, at de leverer kvalitetsbatterier, og derfor får du altid lang holdbarhed på dine Philips batterier. Men det er ikke det eneste, du skal være opmærksomhed på, når du skal købe batterier. Der skal nemlig også være strøm nok i dem, til det vi kalder løbende brug, sådan at du ikke oplever svigt i forbindelsen eller lamper med alt for svagt lys. Det, vi prøver at sige er egentlig, at du skal vælge dine batterier med omtanke, fordi alt andet er spild af tid og penge - derfor er det en god idé at handle dine batterier online hos os, fordi vi går op i, at du får kvalitetsbatterier til en god pris.

Vælg altid gode batterier

Hos LampeGuru.dk kan du finde de mest brugte batterier som AA og AAA samt C, D og E batterier, og derfor har vi for det meste alt det, du skal bruge af batterier. Vi har sagt det før, men der er faktisk forskel på batterier. Hvis du oplever, at dine lamper eller andre elektriske dele opfører sig underligt eller slet ikke virker, så prøv at skifte til nogle bedre batterier. I langt de fleste tilfælde vil netop det, at du skifter batterier nemlig gøre, at det hele kommer til at virke bedre, så du igen kan se, hvad du laver. Vi synes, du skal prøve det selv! Og hvis du foretrækker en mere miljøvenlig løsning, kan du online købe vores opladelige Philips batterier, som du kan bruge igen og igen sammen med vores batterioplader

Philips Alkaline batterier

Det er jo ikke raketvidenskab at sælge batterier, men vi har også måtte sande at vi skulle se os bedre for. Derfor har vi valgt at sælge Philips Alkaline batterier, da de har den perfekte blanding af pris og kvalitet - begge ting betyder jo meget. Du kan også købe endnu bedre batterier som holder i endnu længere tid, men hvis du bruger det til f.eks. elektriske lys som vi sælger en del af, mener vi ikke at det er pengene værd, at betale så meget ekstra for en lille smule længere levetid. 

Derfor kan du trygt købe Philips batterier af os, vi står altid inde for kvaliteten af det vi sælger - og er du ikke tilfreds med de batterier vi har solgt dig, så skriver du bare til os!